Η Ράντου ξέχασε την επέτειο αλλά η αντίδραση του Παπακωνσταντίνου έδειξε γιατί είναι μαζί 30 χρόνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ράντου ξέχασε την επέτειο αλλά η αντίδραση του Παπακωνσταντίνου έδειξε γιατί είναι μαζί 30 χρόνια

Την 30η επέτειο από τον γάμο τους γιορτάζουν σήμερα η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κι ας τους το θύμισε... μια φίλη τους.

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Το αγαπημένο ζευγάρι των καλλιτεχνών γιορτάζει την 30η επέτειο από τον γάμο τους. Βέβαια, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Ράντου η μέρα δεν ξεκίνησε όπως θα περίμενε κανείς.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκλεισε τα 74 και η Ελένη Ράντου του ευχήθηκε με μια throwback φωτογραφία

Η Ελένη Ράντου ξέχασε την επέτειο του γάμου της

«Το πρωί πληροφορήθηκα απο τη φίλη μου την Αγγελική, γιατί η μνήμη μου εμένα με απατά, ότι σήμερα κλείνουμε 30 χρόνια γάμου!!! Σκουντάω τον Βασίλη, του λέω "Ξύπνα, σήμερα έχουμε επέτειο 30 χρόνων. Πάω να πέσω απ' το μπαλκόνι..." κι εκείνος μου λέει "Περίμενέ με, έρχομαι να πέσουμε μαζί! Αυτό θα πει 30 χρόνια μαζί», έγραψε η Ελένη Ράντου δημοσιεύοντας στο Facebook μια φωτογραφία τους με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Tα likes και τα σχόλια γέμισαν την ανάρτηση της ηθοποιού, αφού η αλήθεια είναι πως εκeίνη και ο τραγουδιστής είναι από τα πιο αγαπημένα γνωστά ζευγάρια.

Μια follower βέβαια, της Ελένης Ράντου σχολίασε την αντίδραση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου όταν είπε πως θα πήγαινε μαζί της ακόμα και για να πέσει από το μπαλκόνι, γράφοντας πως αυτό θα πει πραγματική αγάπη.

«Η Μαρία που έγινε Κάλλας» και η Ελένη Ράντου στη μεγάλη της μεταμόρφωση ως μητέρα της ντίβας

«Είδες;;; Αυτό θα πει αγάπη ... Μαζί στην ζωή μαζί και στο πέσιμο.
Θα μπορούσε να σου πει .. "Στο καλό γλυκιά μου Ελένη", αλλά ήθελε να πέσετε μαζί.
Πάντα μαζί εύχομαι, μέχρι τέλους. Να τον αγαπάς και να σε αγαπά για πάντα, να χαίρεστε την κόρη σας» έγραψε η χρήστης.

448461069_1914603639010158_5202127790834618493_n.jpg

Το μυστικό για τα 30 χρόνια κοινής πορείας Ράντου - Παπακωνσταντίνου

Η αλήθεια είναι πως σε συνέντευξή της στην καλή της φίλη, Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή Γεια Σου, η Ελένη Ράντου είχε αποκαλύψει πως το «μυστικό» στη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι ακριβώς αυτό. Ότι είναι πάντα δίπλα της δηλαδή, και δεν έχει νιώσει ποτέ αδιαφορία.

Πάντα υπήρχε μία αίσθηση ότι το ενδιαφέρον του Βασίλη για εμένα δεν έχει χαθεί. Ακόμη και στην άκρη του κόσμου να ήταν, το ενδιαφέρον του ήταν στο 100. Δεν ένιωσα ούτε στιγμή στα 30 χρόνια μία στιγμή ότι αδιαφόρησε. Ακόμη και αν έχουμε μία εβδομάδα να μιλήσουμε. Αν θέλεις να κρατήσεις συντροφική ναι, είναι ιδανικό. Αν θέλεις να έχεις σχέση πάθους και καυγά δεν είναι.

Η κόρη τους, Νικολέτα

Την ευτυχία της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έχει «σφραγίσει» η κόρη τους. Η 28χρονη Νικολέτα είναι καθηγήτρια εικαστικών, όπως θα δεις και στο προφίλ της στο Instagram - αφού έχει πτυχίο από τη σχολή Καλών Τεχνών. Αυτή την περίοδο ωστόσο, κάνει σπουδές πάνω στα κινούμενα σχέδια, σε πανεπιστήμιο στο Rotterdam της Ολλανδίας.

papakonstantinou-rantou-kori.jpg

Για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με τη ζωγραφική η Ελένη Ράντου είχε πει στο Καλό Μεσημεράκι:

Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου, μου φαίνεται πιο δύσκολη, πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς, μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μία σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό. Δεν ανησύχησα ποτέ για το τι θα κάνει αυτό το παιδί.

Όσον για τις σπουδές στο εξωτερικό που επέλεξε να κάνει η κόρη τους, η ηθοποιός είχε πει στην εκπομπή Γεια Σου πως παρά την απόσταση ήταν εξ αρχής υποστηρικτική.

«Εμένα οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα. Είχα κερδίσει μία υποτροφία από το Εθνικό Θέατρο για να πάω στο Παρίσι αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα να συντηρηθώ και έμεινα εδώ. Το πρώτο πράγμα που είπα λοιπόν στην κόρη μου είναι να φύγει στο εξωτερικό, να κάνει πραγματικότητα όλα της τα όνειρα και ότι θα την στηρίξω. Να κάνω αυτό που δεν μπορούσαν οι γονείς μου. Δεν ήθελα όμως να φύγει. Κάνουμε τελικά τα αντίστροφα από αυτά που έχουμε βιώσει. Είναι πνικτικό και ευνουχιστικό όμως, αυτό για ένα παιδί. Ήμουν όμως αποφασισμένη να τη στηρίξω ότι και να γίνει».