Οι ανατροπές στον ημιτελικό του J2us και τα 4 ζευγάρια που κατάφεραν να πάνε στον τελικό

Οι ανατροπές στον ημιτελικό του J2us και τα 4 ζευγάρια που κατάφεραν να πάνε στον τελικό

Μόνο 4 ζευγάρια κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του j2us ενώ δύο ζευγάρια δεν κατάφεραν να συνεχίσουν και έμειναν χθες εκτός.

O ημιτελικός του Just the 2 of us το βράδυ της Παρασκευής 28/6 τα είχε όλα. Ο παρουσιαστής του μουσικού show , Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε τα έξι ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στο προτελευταίο επεισόδιο.

Εκτός από τα ζευγάρια είδαμε αλλαγές στην κριτική επιτροπή λόγω της απουσίας του Σταμάτη φασουλή αλλά και της Καίτης Γαρμπή από το show λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στη θέση του είδαμε τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO και συνιδρυτή της Panik Records, ενώ guset κριτής ήταν και ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος στη συνέχεια του show ξεσήκωσε το κοινό με τις παλιές και νέες επιτυχίες του.

c9c0ce32-PANTAZHS-(1).webp

Το ντουέτο Κατερίνας Καινούργιου και Δέσποινας Βανδή δεν είχε ένα τυχαίο τραγούδι ως επιλογή

Τα 2 ζευγάρια που αποχώρησαν

Αν και ήταν εντυπωσιακά όλα acts των ζευγαριών αφού είχαν συγκίνηση, ανατρεπτικές εμφανίσεις και πολύ χορό μόνο 4 ζευγάρια κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του j2us και δύο ζευγάρια δεν κατάφεραν να συνεχίσουν και έμειναν χθες εκτός.

Ο λόγος για τη Γαλάτεια Βασιλειάδη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, οι οποίοι συγκέντρωσαν 76 βαθμούς, αλλά και τη Ζωή Παπαδοπούλου με τον Μανώλη Κλωνάρη που τραγούδησαν Βασίλη Καρρά με το κομμάτι “Όταν τα χρόνια σου περάσουν” προκαλώντας συγκίνηση τόσο στον Νίκο Κοκλώνη και στην κριτική επιτροπή.

Ποιοι πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Σωτήρης με τον Φειδία και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου είναι τα τέσσερα ζευγάρια που με τις βαθμολογίες και τα δεκάρια κατάφεραν να φτάσουν στο τελευταίο επεισόδιο του Just the 2 of us.

Οι 4 finalist μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δέχθηκαν από τους κριτές όμορφα σχόλια αλλά και πειράγματα. Όταν εμφανίστηκε η Τάνια Μπρεάζου με τον Γιώργο Αμούτζα σχολίασαν την εξέλιξη του ζευγαριού αλλά και τον έρωτα τους ο οποίος πλέον δεν κρύβεται. Καλά σχόλια άκουσαν φυσικά και ο Ίαν Στρατής με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γιάννης Σεβδικαλής με τη Σοφία Κουρτίδου η οποίοι μάγεψαν ακόμα ένα βράδυ αλλά και ο Φειδίας με τον Σωτήρη.

Έτσι ο μεγάλος τελικός του σόου είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21.00 στον Alpha. Τα 4 ζευγάρια θα κληθούν να παρουσιάσουν πάνω από 2 acts. Όπως όλα δείχνουν στο τελευταίο επεισόδια οι εκπλήξεις και η αγωνία για το ποιο ζευγάρι θα πάρει την πρώτη θέση θα πιάσουν κόκκινο.