Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έδωσε μια υπόσχεση στον Νικηφόρο Χαραγκιώνη για την 12η επέτειο του γάμου τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έδωσε μια υπόσχεση στον Νικηφόρο Χαραγκιώνη για την 12η επέτειο του γάμου τους

Με δύο αναρτήσεις αυτή τη φορά κι όχι μία, η Ευδοκία Ρουμελιώτη ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα 12 χρόνια γάμου που έκλεισαν.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι από τα αληθινά πολύ ερωτευμένα γνωστά ζευγάρια και η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή γι' αυτούς.

Το ζευγάρι κλείνει 12 χρόνια γάμου και η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Θα Βρεις Τον Δάσκαλό σου, όπως συνηθίζει να κάνει ευχήθηκε και δημόσια στον σύζυγό της για την επέτειό τους.

Ο γιος της Eυδοκίας Ρουμελιώτη έγινε 9 ετών & η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια πολύ σωστή διαπίστωση

Οι αναρτήσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την επέτειο του γάμου της

Παρότι τις προηγούμενες φορές η ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της αυτή τη φορά θέλησε να κάνει δύο. Πρώτα έβαλε στα stories του Instagram της μια φωτογραφία από τον γάμο τους που έγινε στις 30 Ιουνίου το 2012 σε στενό οικογενειακό κύκλο, γράφοντας: «Σαν σήμερα».

448715574_883845960427319_3787588850849934404_n.jpg

Στη συνέχεια, η ίδια έκανε κι ένα σταθερό post, με ένα στιγμιότυπο από το προηγούμενο βράδυ, στο οποίο σβήνουν με τον σύζυγό την τούρτα της επετείου τους. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μέσα από αυτήν την ανάρτηση έδωσε και μια υπόσχεση στον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, γράφοντας πως θα είναι μαζί μέχρι το τέλος του κόσμου.

«Μέχρι το τέλος του κόσμου...Χρόνια μας πολλά αγάπη μου», έλεγε η λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C80A-YDP948/

Οι οικογενειακές στιγμές με τον γιο τους και τα παιδιά του Νικηφόρου Χαραγκιώνη

Η ηθοποιός δεν διστάζει να δημοσιεύει αρκετά συχνά στα social media της στιγμές από την καθημερινότητά τους, ενώ «πρωταγωνιστής» στις περισσότερες αναρτήσεις της είναι ο γιος τους, Δημήτρης, ο οποίος σήμερα είναι 9 χρονών.

https://www.instagram.com/p/Cr5y-d9omvB/

Ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχει βέβαια, δύο ακόμα γιους από τον προηγούμενο γάμο του, με τους οποίους ωστόσο η ηθοποιός έχει άριστες σχέσεις, γι' αυτό και αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πολλές φορές την ίδια να ποζάρει με τους «άντρες» της αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CxIXsB3oFCA/

«Ήμουν τυχερή που τα παιδιά του άντρα μου ήταν αγοράκια. Επιπλέον, εγώ δεν πήγα ποτέ να πάρω τη θέση της μητέρας τους. Αυτό ήταν πολύ ξεκάθαρο. Ότι η μαμά τους είναι η μαμά τους. Έχουν μια υπέροχη μαμά. Ο μπαμπάς τους είναι ο μπαμπάς τους. Δεν τα βρήκανε οι δυο τους, οπότε αποφάσισε να κάνει οικογένεια με μια άλλη γυναίκα. Επειδή λοιπόν οι ρόλοι ήταν τελείως ξεκάθαροι και κανένας δεν πήγε να πάρει τον ρόλο του άλλου, ώστε να δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές, νομίζω ότι στα παιδιά αυτό πέρασε πολύ φυσιολογικά και πολύ κανονικά. (....) Δεν μπορείς να αγαπάς έναν άνθρωπο και να μην αγαπάς τα παιδιά του, αυτό που έχει δημιουργήσει. Για αυτά τα παιδιά είμαι τρομερά περήφανη και με συγκινούν απίστευτα», είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη! το 2020 η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Οι αναρτήσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στις προηγούμενες επετείους και το προξενιό

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα φέτος ήταν που η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε πως η σχέση της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη προέκυψε μέσα από προξενιό που τους έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Εμένα μου γνώρισαν τον Νικηφόρο και νομίζω ότι είναι ένας πετυχημένος γάμος. Είπα εγώ στην κουμπάρα μου, που πια μας πάντρεψε - και σε αυτό το κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Βασίλης ο Μπισμπίκης, το οφείλουμε στον Βασίλη αυτό - του είπα λοιπόν και της άλλης της φίλης μου ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φορά γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι και να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο μου. Θέλω έναν τέτοιο άνθρωπο να τον παντρευτώ. Και μου έφεραν τον Νικηφόρο! Είπε ο Βασίλης στη Βάσια, που τότε ήταν φίλη του Βασίλη - και είναι ακόμα - "η φίλη μου η Ευδοκία θέλει αυτό", είπε η Βάσια "α, το αφεντικό μου είναι έτσι" και μου τον έφεραν στο θέατρο, με είδαν, εγώ έπεσα κάτω, αλλά ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο. Ε, και μετά από 20 μέρες έπεσε κι αυτός», είχε πει η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CCwKXCXpFtq/

Όσο για τις αναρτήσεις που έκανε στις προηγούμενες επετείους τους η ηθοποιός, αυτές είχαν πολύ τρυφερά λόγια και αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους.

«Ίδια ημέρα πριν από έντεκα χρονιά... Έχουν αλλάξει πολλά... Έχουμε ζήσει όμορφα και δύσκολα πράγματα , έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε στεναχωρηθεί και πολύ όμως είμαστε μαζί ... Εγώ και εσύ και το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε η αγάπη μας!! Σ'αγαπώ και τώρα και πάντα και για πάντα...» είχε γράψει πέρσι η Ευδοκία Ρουμελιώτη στις 30 Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/CuGsTV5Ip1J/

«Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια …Η ζωή μου φύλαγε το ωραιότερο δώρο …ΕΣΕΝΑ!», ήταν η ανάρτηση για την 10η επέτειό τους.

https://www.instagram.com/p/CfbuaPEI_8P/

«Πριν από 9 χρόνια παντρεύτηκα τον πιο υπέροχο άνθρωπο του κόσμου !!!!Που μόνο χαρές μου δίνει στην ζωή μου», είχε γράψει η ηθοποιός το 2021.

https://www.instagram.com/p/CQt-xf6rLQ1/