Το βίντεο κλιπ των Coldplay από το Ηρώδειο κυκλοφόρησε και η υπερηφάνεια μας είναι μεγάλη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το βίντεο κλιπ των Coldplay από το Ηρώδειο κυκλοφόρησε και η υπερηφάνεια μας είναι μεγάλη

Το βίντεο κλιπ των Coldplay που γυρίστηκε στην Αθήνα μετά τις συναυλίες τους κυκλοφόρησε και όσοι τυχεροί συμμετείχαν έσπευσαν να σχολιάσουν το αποτέλεσμα. Ανάμεσά τους ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ήταν στις αρχές του Ιούνη όταν το γνωστό συγκρότημα Coldplay έδωσε δύο διαδοχικές συναυλίες στο ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα στις 8 και 9 Ιουνίου στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους με το υπερθέαμα «Music of the spheres». Όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και να τους απολαύσουν μίλησαν για μια μοναδική εμπειρία και ίσως για την συναυλία της χρονιάς.

H Αθήνα γέμισε «αστέρια» με τους Coldplay: Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και η αποθέωση στο X

https://www.instagram.com/p/C7_72woIRn1/

Δεν ήταν μόνο όμως, οι δύο συναυλίες που είχαν ετοιμάσει οι Coldplay για τους Έλληνες και όσους ταξίδεψαν στην Αθήνα για να τους δουν, ήταν και η ανοιχτή πρόσκληση που έκαναν σε όσους ήθελαν να συμμετάσχουν στο βίντεο κλιπ για το νέο τους τραγούδι, Feels Like I'm Falling in Love.

Tο βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ είχε αποφασιστεί να γίνουν στο Ηρώδειο και εκεί βρέθηκαν περίπου 2000 άτομα, για να βοηθήσουν τους Coldplay με το γύρισμα του νέου τους τραγουδιού.

Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή του βίντεο και λίγο πριν βρεθεί το γνωστό συγκρότημα στον επόμενο προορισμό της περιοδείας του, δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, ένα mini βίντεο με στιγμιότυπα από τις ώρες που πέρασαν στη χώρα μας, από τις συναυλίες αλλά και το γύρισμα που έκαναν στο Ηρώδειο.

Coldplay: Ευγνώμονες ξανά με νέο βίντεο και οι Έλληνες τους αποθέωσαν - Πλάνα από το video clip

https://www.instagram.com/reel/C8HtaxIIScr/

Το βίντεο κλιπ του Feels Like I'm Falling in Love κυκλοφόρησε την 1η Ιουλίου στο YouTube και όπως αναμενόταν το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Γυρισμένο όλο σε ασπρόμαυρο φόντο, με χρήση της νοηματικής καθ' όλη τη διάρκεια του κομματιού - άλλωστε οι Coldplay θέλουν η μουσική τους να είναι προσβάσιμη σε όλους, κάτι που φάνηκε και από τα μέτρα στη συναυλία τους - και το Ηρώδειο με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να κάνει το μεγάλο φινάλε, γεμίζοντάς μας το κλιπ με χιλιάδες φωτάκια και όλους εμάς εδώ στην Ελλάδα με περηφάνεια.

Στα σχόλια πολλοί απ' όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στο γύρισμα στο Ηρώδειο, έγραψαν πόσο απίστευτο τους φαίνεται που συμμετείχαν στο βίντεο κλιπ του αγαπημένου τους συγκροτήματος, ενώ όλοι συμφώνησαν πως oι Coldplay μπορεί να είναι 27 χρόνια συγκρότημα, τα τραγούδια που βγάζουν όμως είναι ακόμη το ίδιο «δυνατά».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το αληθινό backstage

Ανάμεσα στους 2000 του κόσμου που βρέθηκε στο Ηρώδειο ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ από τους Coldplay, έδωσε το δικό της backstage για όσα συνέβησαν εκείνη τη βραδιά, μ' ένα post της στο Instagram.

«Τι εμπειρία...», έγραψε στην ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους followers της να σχολιάζουν πόσο μοναδική εμπειρία ήταν αυτή που πρέπει να έζησε.

https://www.instagram.com/p/C86oyLEsBKH/

Κατά την διάρκεια του γυρίσματος του βίντεο κλιπ οι υπεύθυνοι είχαν απαγορεύσει στον κόσμο να κρατάει κινητό, ώστε να μην διαρρεύσει πιθανώς κάποιο κομμάτι από το βίντεο κλιπ. Γι' αυτό και η παρουσιάστρια του Happy day δημοσίευσε το βίντεο από το backstage σήμερα, αρκετές ώρες από την κυκλοφορία του κλιπ.