Kardashian, Britney Spears, Kylie Minogue και άλλοι celebs που «ψήφισαν» Ελλάδα για τις διακοπές

Kardashian, Britney Spears, Kylie Minogue και άλλοι celebs που «ψήφισαν» Ελλάδα για τις διακοπές

Η Ελλάδα και φυσικά τα ελληνικά νησιά είναι στην καρδιά πολλών γνωστών ονομάτων της παγκόσμιας showbiz και το απόδειξαν για ακόμα μια χρονιά περίτρανα.

Aγαπημένος προορισμός για πολλούς celebrities διεθνώς φαίνεται να είναι για ακόμα μία χρονιά η Ελλάδα και τα νησιά της.

Ήδη από τον Ιούνιο έως και σήμερα που μιλάμε έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας πολλοί stars του εξωτερικού. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Britney Spears, η Kim Kardashian με Kendall Jenner, η Kylie Minogue και πολλοί ακόμα.

Η Ελλάδα και φυσικά τα ελληνικά νησιά είναι στην καρδιά πολλών γνωστών ονομάτων της παγκόσμιας showbiz και αποτελεί πόλο έλξης γι' αυτούς, αφού για τους περισσότερους δεν είναι η πρώτη φορά που που επισκέπτονται την χώρα μας για να απολαύσουν τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το καλό φαγητό της.

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ποια νησιά επέλεξαν να επισκεφτούν οι Έλληνες celebrities;

Britney Spears

Ξεκινάμε με την Britney Spears που εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο.

Η Britney Spears επισκέφθηκε το κυκλαδίτικο νησί και δηλώνει φαν της χώρας μας και του πολιτισμού μας. Χθες μάλιστα, η τραγουδίστρια ανέβασε στην επίσημη σελίδα της φωτογραφίες από τα μέρη που την γοήτευσαν στην Ελλάδα και έγραψε:

«Φωτογραφίες που έβγαλα από τις διακοπές μου στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες».

Ένα από τα χαρακτηριστικά μέρη που επισκέφτηκε ήταν το «Καφενείο της Μαριγώς» στις Λεύκες της Πάρου. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό μαγαζάκι, το οποίο όμως κλέβει τις καρδιές των επισκεπτών για τη φιλοξενία του και τις τοπικές νοστιμιές.

https://www.instagram.com/p/C85rDokPO9t/

Kim Kardashian – Kendall Jenner και Bad Bunny

Λίγες μέρες απόδρασης από την καθημερινότητά της έκανε η Kim Kardashian με την Kendall Jenner και τον σύντροφό της, Bad Bunny στις γραφικές Σπέτσες πριν από λίγες ημέρες. Όπως έγινε γνωστό η Kim Kardashian και το ζευγάρι πήγαν στο νησί με τη θαλαμηγό του Jeff Bezos, ο οποίος ήρθε και αυτός στη χώρα μας.

Η ίδια όπως και η αδερφή της θέλησαν να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους χωρίς να προκαλέσουν τους παπαράτσι αλλά ούτε να επικοινωνήσουν σε μεγάλο βαθμό τις διακοπές τους στα social.

Jeff Bezos

Όπως είπαμε και λίγο πιο πάνω ο δισεκατομμυριούχος Jeff Bezos είναι και αυτός στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο, μαζί με την σύντροφό του, Lauren Sanchez. Μετά τη Μύκονο, ο ιδρυτής της Amazon και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου ταξίδεψε με την εκλεκτή της καρδιάς του και με τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του στη Ψέριμο.

Jeff Bezos, Lauren Sanchez

Kylie Minogue

Η Kylie Minogue μετά τις διακοπές της στην Αθήνα λόγω της πολυσυζητημένης εμφάνισής της στα Ποσειδώνια, ταξίδεψε έως τη Μύκονο.Μάλιστα οι παπαράτσι σε τοπική ταβέρνα στην περιοχή της Αγίας Άννας, ενώ και η ίδια θέλησε να επικοινωνήσει μέσω social media τη ζεστή φιλοξενία που είχε από τους ανθρώπους του νησιού.

Η Kylie Minogue συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της, και σύμφωνα με πληροφορίες και μαγεύτηκε τόσο από τις ομορφιές της Μυκόνου όσο και από το ελληνικό φαγητό. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία που η Kylie επισκέπτεται την Μύκονο.

https://www.instagram.com/p/C8KPJwGtOjd/

Lindsay Lohan

Τη Μύκονο διάλεξε να επισκεφτεί για ακόμα μια χρονιά και η Lindsay Lohan. Η star έχει έρθει στο νησί μαζί με τον Άραβα σύζυγό της, Bader Shammas, τον συνεργάτη της, Πάνο Σπέντζο, και ένα φιλικό ζευγάρι και απόλαυσε τα ακριβά μαγαζιά του νησιού, την ξεχωριστή θέα περπάτησε στα σοκάκια κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά.

https://www.instagram.com/p/C7eb1Dbx319/

Claudia Schiffer

Άλλη μία star που ψηφίζει Ελλάδα στις διακοπές είναι η Claudia Schiffer. Μάλιστα το supermodel φροντίζει να την επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια την χώρα μας αρκετά συχνά. Η ίδια φέτος επέλεξε να πάει στη Σαντορίνη δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Instagram της και γράφοντας στη λεζάντα:

«Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα»

claudiaschiffer_1718203147_3388856083160882860_1437209626.jpg

4 ελληνικά νησιά στη δεκάδα με τους πιο φτηνούς προορισμούς της Ευρώπης –Πού να πας αν θες εξωτερικό

Travis Scott

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νησιά του Ιονίου, βρέθηκε τον Μάιο και ο γνωστός ράπερ και πρώην σύντροφός της Kylie Jenner ,Travis Scott. Μάλιστα είχε γίνει viral και ο μοναδικός χορός του ακούγοντας ελληνική μουσική και συγκεκριμένα Νίκο Βέρτη σε μια γιορτή στο Μεγανήσι.

Joe Jonas

Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία των Coldplay, αλλά και άλλους επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε στην Ελλάδα και ο Joe Jonas. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Jonas Brothers έφτασε πρώτα στην Αθήνα ενώ μετά από μέρες πήρε το πλοίο της γραμμής και ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων. Ο ίδιος φαινόταν ήρεμος και ευδιάθετος ενώ όπως ανακάλυπταν και τα stories του δεν ήθελε να φύγει από την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/C77AiCuIp3G/

Ashley Graham

Η Ashley Graham έκανε φέτος τις διακοπές της στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κεφαλλονιά και την πανέμορφη Κέρκυρα. Το πασίγνωστο plus size μοντέλο ήρθε στην Ελλάδα συνοδευμένη από τον σύζυγό της, Justin Ervin και την παρέα τους.

Η Ashley Graham θέλησε να μοιραστεί πολλές από τις στιγμές της στα ελληνικά νησιά και στον προσωπικό τα λογαριασμό και όπως φαίνεται δηλώνει και εκείνη γοητευμένη από την Ελλάδα!

66752ed193cdd.jpg