Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ποια νησιά επέλεξαν να επισκεφτούν οι Έλληνες celebrities;

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ποια νησιά επέλεξαν να επισκεφτούν οι Έλληνες celebrities;

Ευκαιρία για μια σύντομη «απόδραση» από την Αθήνα βρήκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πολλοί Έλληνες celebrities.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το περιμέναμε οι περισσότεροι, αφού είναι μια καλή ευκαιρία για ένα γρήγορο ταξιδάκι. Μεταξύ των εκδρομέων που αποφάσισαν να φύγουν ήταν και πολλοί Έλληνες celebrities.

Αρκετοί από αυτούς εκμεταλλεύτηκαν το Σαββατοκύριακο και την αργία της Δευτέρας για ξεκούραση. Βρήκαν ευκαιρία, μάζεψαν τις βαλίτσες και ταξίδεψαν στα αγαπημένα νησιά της χώρας μας, κάνοντας ένα διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητα τους στην Αθήνα.

Τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στα νησιά θέλησαν να τις μοιραστούν και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης μέσα από «δροσερά» stories και ξέγνοιαστα post.

Αν και κάθε χρόνο έχει την τιμητική της η Μύκονος, φέτος είδαμε πως εκτός από το νησί των ανέμων πολλοί ήταν αυτοί που διάλεξαν διαφορετικούς προορισμούς.

Ποια νησιά επέλεξαν και με ποιους βρέθηκαν στα γραφικά σοκάκια;

Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα, το ταξίδι και η αλλαγή της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό

Ελένη Μενεγάκη

Πρώτη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη εκτός από την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Mega απολαμβάνει τις μέρες της στο καταφύγιό της, την Άνδρο, ένα νησί που αγαπά πολύ. Η Ελένη Μενεγάκη επιδιώκει να πηγαίνει αρκετά συχνά αφού διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, το δικό τους ξενοδοχείο στα Άχλα της Άνδρου.

https://www.instagram.com/p/C8g1OfktubL/

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης

Την Άνδρο επέλεξε και ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους – Αριάνα και Φιλίππα, με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος περνούν οικογενειακές στιγμές στο νησί.

chrismpo_1718987601_45712480.webp

Mαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού απολαμβάνει με την παρέα της ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την Αθήνα. Συγκεκριμένα η ηθοποιός και podcaster, βρίσκεται στα Σύβοτα μαζί με καλούς της φίλους. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες προτίμησε «εναλλακτικές» διακοπές κάνοντας κάμπινγκ.

sol.jpg
solomou.jpg

Ελένη Φουρέιρα

Το τριήμερο εκμεταλλεύτηκε και η Ελένη Φουρέιρα η οποία επέλεξε για τις διακοπές της το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, που δεν είναι άλλο από τη Μύκονο. Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει και πόζαρε με το μαγιό της στην κάμερα. Εμείς πάντως έχουμε να πούμε ότι είναι στα καλύτερά της!

fourei.jpg

Kατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου «ψήφισε» Κυκλάδες και συγκεκριμένα την Πάρο. Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται στο νησί από χθες ξεφεύγοντας από την απαιτητική καθημερινότητα. Η ίδια πόζαρε με ένα ολόσωμο μαγιό απολαμβάνοντας το ζεστό ηλιοβασίλεμα του νησιού και ανέβασε πολλές φωτογραφίες από cool δωμάτιο που μένει.

Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στο Instagram αλλά το προφίλ της στο Threads «τα λέει» όλα

https://www.instagram.com/p/C8h202LIxgV/

Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά την διάρκεια του ταξιδιού της. Αν και δεν έχει αποκαλύψει τον προορισμό της επέλεξε και εκείνη να «αποδράσει» το τριήμερο και όπως φαίνεται βρίσκεται σε κάποιο από τα νησιά της χώρας μας.

roula.jpg

Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά εδώ και μέρες βρίσκεται στο Μεγανήσι, μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο Instagram, όπου ποζάρει με το μαγιό της πάνω σε ένα φουσκωτό, απολαμβάνοντας τις βόλτες της στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

https://www.instagram.com/p/C8cl5Y6t-ph/