Φαίη Σκορδά: Το weekend στη Μύκονο και οι νέες φήμες για την προσωπική της ζωή

Φαίη Σκορδά: Το weekend στη Μύκονο και οι νέες φήμες για την προσωπική της ζωή

Μετά «τις φήμες του χειμώνα» για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά, ήρθαν «οι φήμες του καλοκαιριού» για τη νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας. 

Μετά τα νέα για την προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα, μια νέα σελίδα και στη δική της προσωπική ζωή φαίνεται πως γύρισε η Φαίη Σκορδά, την οποί πρόφατα δημοσιεύματα θέλουν να είναι σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία.

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τα πάντα για τη νέα σχέση και η Τσιμτσιλή είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Ξέγνοιαστες στιγμές για τη Σκορδά στο νησί των Ανέμων

Η παρουσιάστρια βρέθηκε μέσα στο Σ/Κ στην Μύκονο με καλή παρέα φίλων, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά και γνωστός επιχειρηματίας.

https://www.instagram.com/p/C83qPpjNc_2/

Το όνομα του επιχειρηματία είχε συνδεθεί μετά τον δικό της χωρισμό και με την Τατιάνα Μπλάτνικ, κάτι που όμως είχε αργότερα διαψευστεί.

Η Σκορδά πάντως δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή, ειδικά μετά το ταγκάρισμα και την παρεξήγηση που έγινε μέσα στον χειμώνα με τον Σέρχιο Αραούχο, τον 32άχρονο ποδοσφαιριστή.

Η ίδια η Φαίη είχε τότε πει σε μια σπάνια αναφορά:

«Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια, δηλαδή δεν μου έχει ξανατύχει. Ξεκινάς έτσι και με αναγκάζεις να πω κάτι τώρα. Και που με πήρανε οι δημοσιογράφοι, πάλι γι’ αυτά γράφανε. Που συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω και μία χαρά και με χιούμορ το αντιμετωπίζω. Αν κάτι το ξεκαθαρίζεις... που κάθε μέρα γράφεται κάτι, επειδή είχε να κάνει με μία φίλη μου, που είναι σχεδιάστρια μόδας κι αυτή είχε μία συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή».

Για την προσωπική ζωή της Φαίης τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω για το σκηνικό για τη Φαίη Σκορδά, ότι η Φαίη είναι τόσο προσεκτική στο τι πληροφορίες δίνει για την προσωπική της ζωή που ακόμα κι αν είχε σχέση, θα έπρεπε να έχει περάσει καιρός, να το έχει πει στη μαμά της, στα παιδιά της, στον περίγυρό της και μετά θα ανέβαζε μία φωτογραφία από τη Ρώμη. Δεν τον ξέρω τον Αραούχο, αλλά έχω ακούσει ότι γενικά είναι δυνατός παίκτης. Φλερτάρει τις ωραίες Ελληνίδες. Ξέρω ότι δεν είναι ένα παιδί που κάθεται μόνο του και κλαίει τη μοναξιά του. Μία που ξέρω δεν ανταποκρίθηκε, αλλά κολακεύτηκε.

«Απλά όποιος ξέρει τη Φαίη - δεν σου λέω εγώ που τη ξέρω κι έχω κάνει παρέα- και ως τηλεθεατής, έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια, δεν έχεις μάθει ποτέ για σχέση της, για να μπει στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει κάτι για την προσωπική της ζωή, πρέπει να είναι σίγουρη 1000% κι όχι απλά έτσι, έβαλα μία φωτογραφία κι άφησα να συζητηθεί».

Ήταν άλλωστε η Σταματίνα εκείνη που είχε διαψεύσει και το δημοσιεύμα για την Τατιάνα τονίζοντας:

«Να διαψεύσω μια είδηση που τώρα μου ήρθε; Βλέπω σε εφημερίδα που συνήθως έχει πολύ καλό ρεπορτάζ, “Μαζί σε λουξ ξενοδοχείο η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά”. Έτυχε και είδα τον κύριο Μπαρμπαλιά προχθές στο event του ξενοδοχείου. Τον πέτυχα στο διάδρομο και πιάσαμε την κουβέντα, του είπα ότι τον σχολιάζαμε τις προάλλες και μου είπε ότι δεν ισχύει το ειδύλλιο αυτό. Ότι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι. Τον ρώτησα αν μπορώ να το πω και μου είπε “βεβαίως”».

Προτεραιότητα της Φαίης οι γιοι της

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να πήραν διαζύγιο το 2016 μετά από 6 χρόνια γάμου και 9 χρόνια σχέσης, όμως έχουν για πάντα κάτι που θα τους ενώνει κι αυτό δεν είναι άλλο από τους δύο γιους τους, τον 13χρονο Γιάννη και τον 10 χρονο Δημήτρη. Τα δύο αγόρια είναι σε θέση να καταλαβαίνουν και να βλέπουν ό,τι γράφεται για τους γονείς τους ενώ πρόσφατα βίωσαν και την απώλεια του παππού τους Δημήτρη Σκορδά, μπαμπά της παρουσιάστριας.

Η Φαίη έτσι κι αλλιώς ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική της ζωή μετά από δύο χρόονια στον ΣΚΑΙ. Η Σκορδά χωρίς ακόμα να έχει γίνει επίσημα η ανακοίνωση, ετοιμάζεται για έναν χειμώνα στο MEGA με ένα συμβόλαιο 1+1+1!