Ταξίδι ζωής για την Ζέτα Μακρυπούλια στην Κένυα και το πιο εύστοχο σχόλιο έκανε ένας follower της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ταξίδι ζωής για την Ζέτα Μακρυπούλια στην Κένυα και το πιο εύστοχο σχόλιο έκανε ένας follower της

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται με τους φίλους της στην Κένυα και οι εικόνες που μοιράζεται στο Instagram της είναι μοναδικές.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτή τη στιγμή που «μιλάμε» ζει μια μοναδική εμπειρία, μια «εμπειρία ζωής», όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξηγεί το γιατί δεν απέκτησε παιδιά με μια φράση: «Για κάποιο λόγο γίνονται όλα»

Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk βρίσκεται στην Κένυα, κάνοντας σαφάρι μαζί με την παρέα της, στην οποία βρίσκονται και οι ηθοποιοί Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ευγενία Σαμαρά.

Oι εικόνες από την Κένυα

Η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε αρκετές εικόνες από το ταξίδι της δημιουργώντας ένα βίντεο το οποίο και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

«Hello Africa! Hello Kenya! Εμπειρία ζωής, με τους φίλους μου μαζί!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησής της. Πρωταγωνιστές όπως θα δεις στο βίντεο είναι τα άγρια ζώα της Αφρικής, η φύση, οι γεύσεις που δοκίμασαν και φυσικά τα πλατιά χαμόγελα της ίδιας και των φίλων της.

https://www.instagram.com/reel/C8-CdbkIISB/

Τα σχόλια για το ταξίδι στην Κένυα

Οι followers της Ζέτας Μακρυπούλια σχολίασαν πόσο ωραία δείχνουν τα τοπία, πόσο σημαντικό είναι να είμαστε κοντά με τη φύση αλλά και πόσο πολύ θα ήθελαν να είναι στη θέση της, κάνοντας ένα τέτοιο ταξίδι ζωής.

Δεν είναι και λίγο άλλωστε, το να βλέπεις από κοντά τα ζώα της Αφρικής ή να έρχονται στην αυλή σου, όπως είδαμε ότι συνέβη στην παρέα της Ζέτας Μακρυπούλιας.

Το πιο εύστοχο σχόλιο βέβαια, έκανε ένας follower ο οποίος βλέποντάς την να εξερευνεί την Κένυα και να ποζάρει μαζί με ένα κοπάδι γαζέλες, σχολίασε «Γαζέλα στο φυσικό της περιβάλλον».

449769257_1676324893114078_3593102046746880692_n.jpg

Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια και ηθοποιός όπως φαίνεται και από τα βίντεο που δημοσίευσαν και οι φίλοι της, δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή στα πλάνα από Κένυα παρότι το στυλ που επέλεξε για τις βόλτες τους εκεί είναι απλό και casual, ενώ η ίδια είναι τελείως αμακιγιάριστη.

https://www.instagram.com/reel/C840pcAI2U6/

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια ταξιδεύει σε έναν τέτοιο προορισμό. Όπως έχει πει κι η ίδια αγαπάει το να βρίσκεται κοντά στη φύση, γι' αυτό και η φετινή χρονιά την βρήκε στην Ζανζιβάρη.

https://www.instagram.com/p/C1l-RGpI55U/