Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το boho girl του καλοκαιριού -Με maxi καφτάνι στην παραλία

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το boho girl του καλοκαιριού -Με maxi καφτάνι στην παραλία

Το bohemian girl είναι η πιο δυναμική τάση του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα και εμείς απλώς περιμένουμε πλέον να ξεκινήσουν τα τριήμερα και οι άδειές μας. Γιατί καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, ήλιο και ελληνικά νησιά δεν είναι και καλοκαίρι. Κάποιοι είναι επίσης γεννημένοι άνθρωποι του καλοκαιρού. Ανάμεσά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία το έχει δηλώσει πολλές φορές και ξεκάθαρα ότι λατρεύει την καλοκαιρινή περίοδο. Αυτό εξάλλου το απέδειξε και με το μεγάλο ταξίδι που έκανε λίγο πριν κλείσει το 2024, αφού επέλεξε να περάσει την πρωοχρονιά σε έναν εξωτικό προορισμό, ζώντας την αγαπημένη της εποχή όπως είχε τότε γράψει στη σχετική λεζάντα της ανάρτησής της.

Το πρώτο καλοκαιρινό beach look της Δούκισσας Νομικού είναι γεγονός με ένα μπικίνι έκπληξη

https://www.instagram.com/p/C7uHffgIlHa/

Τώρα, λοιπόν, που ο καιρός της το επέτρεψε έφυγε με την πρώτη ευκαιρία από την Αθήνα και βρέθηκε στην Κύθνο, από όπου και έχει ανεβάσει και πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τις βουτιές και τις χαλαρές στιγμές της στην παραλία. Τα πολύχρωμα μπικίνι της είναι σήμα κατατεθέν για τη Ζέτα αλλά φέτος μοιράστηκε μαζί μας και μία φωτογραφία με ένα ανατρεπτικό look, από αυτά που δεν τα συνηθίζει.

https://www.instagram.com/p/C7rhXq2o--u/

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το bohemian girl του καλοκαιριού.

Εσύ τι φοράς όταν βγεις από τη θάλασσα; Ένα σορτς; Ένα καφτάνι, ένα κοντό φόρεμα ή απλώς ένα παρεό; Γενικά η ανάλαφρη εικόνα μίας γυναίκας που μόλις έχει γυρίσει μετά το μπάνιο της στο σπίτι ή συνεχίζει τη μέρα της με φαγητό και ποτό, είναι από τις πιο sexy και θηλυκές μας στιγμές. Εδώ η απλότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε πρόσφατα μία φωτογραφία της από την Κύθνο με το τέλειο bohemian look που είναι το inspo μας για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Photo-by-@zeta_makripoulia_official-on-June-03-2024.-May-be-an-image-of-1-person-scarf-headscarf-head-covering-turban-shawl-and-sarong..jpg

Η Ζέτα επέλεξε ένα maxi φόρεμα καφτάνι σε ανοιχτό κεραμιδί χρώμα με φαρδιά άνετη γραμμή και μακριά μανίκια. Το συνδύασε φυσικά με Brikenstock και ένα μαντήλι σε μπλε απόχρωση με λαχούρια που έδεσε πρόχειρα στα μαλλιά της. Ένα ζευγάρι γυαλιά με χρυσό σκελετό ήταν το μόνο glam στοιχείο αυτού του ανεπιτήδευτου outfit.

Photo-by-@zeta_makripoulia_official-on-June-03-2024.-May-be-an-image-of-1-person-bandanna-headscarf-turban-head-covering-sarong-and-headdress..jpg
jpg.jpg

3 τρόποι να συνδυάσεις τη loose τζιν βερμούδα -Το απόλυτο essential του καλοκαιριού

Shop the look: