Η Vanessa Hudgens έγινε για πρώτη φορά μαμά και το γεγονός συνέπεσε με μια υπέροχη συγκυρία

Η Vanessa Hudgens έγινε για πρώτη φορά μαμά και το γεγονός συνέπεσε με μια υπέροχη συγκυρία
Instagram

Διπλή γιορτή για την 35χρονη ηθοποιό που πριν από λίγες ώρες έκανε μία υπέροχη ανάρτηση αφιερωμένη στον 28χρονο αθλητή σύζυγό της.  

«Η Vanessa Hudgens βρήκε επιτέλους αυτό που έψαχνε», με αυτά τα λόγια παρουσιάστηκε η είδηση στο People, ωστόσο οι εκπρόσωποι της ηθοποιού δεν επιβεβαίωσαν στο περιοδικό την είδηση πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Με το TMZ να είναι το πρώτο που μετέδωσε το ευχάριστο, η 35χρονη και ο σύζυγός της, παίκτης του MLB, Cole Tucker, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όπως μεταδίδουν εδώ σε λίγες ώρες πάρα πολλά διεθνή Μέσα.

Η ημερομηνία γέννησης, το φύλο και το όνομα του παιδιού δεν είναι ακόμα γνωστά. Πάντως η Hudgens και ο Tucker εθεάθησαν να φεύγουν από νοσοκομείο της Santa Monica την Τετάρτη 3 Ιουλίου, που έτυχε να είναι και τα 28α γενέθλια του Tucker.

Υπέροχη συγκυρία για το ερωτευμένη ζευγάρι με τη Hudgens να κάνει μια δημόσια αφιέρωση στον σύζυγό της στο Instagram. «Χρόνια πολλά στο κομμάτι του παραδείσου μου. Κάνεις τον κόσμο ένα πιο φωτεινό μέρος μόνο και μόνο με το να είσαι εσύ».

https://www.instagram.com/p/C8-MKXWy6oV/

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και ο γάμος του ζευγαριού

Η Hudgens αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με στυλ, δείχνοντας δημόσια την κοιλίτσα της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024 τον Μάρτιο. Η ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο μάξι διάφανο φόρεμα που αναδείκνυε την κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/C4YxgnUvwd_/

Τον Δεκέμβριο του 2023, η διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός αθλητής παντρεύτηκαν στο Tulum του Μεξικό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους.

Η Vanessa Hudgens παντρεύτηκε τον Cole Tucker στο Μεξικό με το ωραιότερο cut-out νυφικό

Στα τέλη του 2022 είχαν αρραβωνιαστεί στο Παρίσι με τον Tucker να κάνει στην ηθοποιό την πιο ρομαντική πρόταση γάμου με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

H Vanessa Hudgens επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με τον Cole Tucker με το πιο τρυφερό post

https://www.instagram.com/p/CodYd56vbn1/

«ΝΑΙ. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι🤍», είχε γράψει τότε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Cn23FE5PZe3/

«Θα σταματήσω τον κόσμο και θα λιώσω μαζί σου», είχε δηλώσει η Hudgens ποστάροντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Το love story του ζευγαριού

Hudgens και Tucker γνωρίστηκαν σε μια ομαδική κλήση διαλογισμού στο Zoom και η ηθοποιός είχε αναφερθεί σε αυτό στο «The Drew Barrymore Show» εξηγώντας: «Μπαίνω στο Zoom και λέω ποιος είναι αυτός; Τον βρήκα και αρχίσαμε να μιλάμε».

Οι φήμες για την σχέση Hudgens- Tucker ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2020 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι στο Los Angeles. Tον περασμένο Φεβρουάριο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το ερωτευμένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα Instagram post.

«Είσαι εσύ, είμαι εγώ, είμαστε εμείς», είχε τονίσει η ηθοποιός σε φωτογραφία όπου φιλιόταν με τον αγαπημένο της.

Η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση στη σχέση τους, στέλνοντας στον Tucker ένα μήνυμα στο Instagram.

«Αν θέλω κάτι ή κάποιον, το κυνηγάω», έχει δηλώσει η Hudgens στο παρελθόν. Η σχέση τους ήρθε δέκα μήνες μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Austin Butler, τον Ιανουάριο του 2020.