Στην κόντρα ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Μενεγάκη, η Τσιμτσιλή έκανε την πιο σωστή παρατήρηση

Πατούλια Κατερίνα
Στην κόντρα ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Μενεγάκη, η Τσιμτσιλή έκανε την πιο σωστή παρατήρηση

Έχει δίκιο ο Γρηγόρης για το παράπονο που έκανε για την Ελένη Μενεγάκη; Η Μενεγάκη που σπάνια απαντάει, μίλησε σωστά στον Αρναούτογλου; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την πιο σωστή τοποθέτηση.

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να ολοκληρώνεται σήμερα, αλλά τα δύο πρωτοκλασάτα ονόματά της, ο Γρηγόρης και η Ελένη, ο Αρναούτογλου και η Μενεγάκη φρόνισαν να φτιάξουν με τις τηλεοπτικές αλληλο-απαντήσεις τους ένα εκρηκτικό micro beef με μπόλικη αγάπη και αμοιβαίο σεβασμό.

O Γρηγόρης ξέρει ότι η οικογένεια του με τη Νάνσυ και τους γιους τους είναι ό,τι πιο σημαντικό

Βλέπεις, το πρόβλημα του Γρηγόρη είναι πως παρότι ο ίδιος έχει τιμήσει τη Μενεγάκη με την παρουσία του στην εκπομπή της, η ίδια δεν τον έχει επισκεφτεί ποτέ. Συνδετικόε κρίκος των δύο παρουσιαστών, ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη εκ βαθέων στον Αρναούτογλου και ο οποίος μίλησε και στον καναπέ της Ελένης για τα όσα του είπε ο Γρηγόρης.

Το παράπονο του Αρναούτογλου έχει βάση:

«Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη σέβομαι, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία στις εκπομπές. Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε ''ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;''.

Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της επτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, το 1999. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί.

Το ότι βγάζω τρεις εκπομπές την εβδομάδα, βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πράγμα είναι κάνοντας πρωταθλητισμό. Το «The 2Night» έμεινε μόνο του τα μεσάνυχτα, εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω θέλω να τη φιλήσω, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά», είπε ο Γρηγόρης στον Καβατζίκη και δεν ήταν η μόνη φορά που έχει κάνει το παράπονο αυτό για την Ελένη. Το ίδιο είχε κάνει και στη δική του εκπομπή ο Γρηγόρης με καλεσμένο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όπου κι εκεί τόνισε το ίδιο ακριβώς παράπονο που έχει από τη Μενεγάκη:

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση για εκείνη. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει και ούτε θα ξανάρθω, εάν δεν έρθει»!

Η Ελένη απάντησε -σπάνιο αυτό- στον Γρηγόρη με τρόπο που μάλλον θα τον δυσαρεστήσει:

Μπορεί να μην το συνηθίζει να απαντά σε όσα ακούγονται για το όνομά της, όμως η Ελένη, λίγο πριν το φινάλε στο Mega, αποφάσισε με τον Άρη Καβατζίκη στον καναπέ της να απαντήσει στον Γρηγόρη με αγάπη και με όμορφα καρφιά, όπως μόνο ένας Σκορπιός ξέρει να απαντά, Σκορπιός με μεγάλη εμπειρία στην διαχείρηση ενός Τοξότη- βλέπεις όπως ανέφερε η ίδια η παρουσιάστρια ζει με τον γιο της Άγγελο, Τοξότη στο ζώδιο στο ίδιο σπίτι!

«Πριν από λίγες μέρες έλεγα καλά πράγματα για εκείνον. Λέω τόσα καλά πράγματα γι’ αυτόν και αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει γιατί δεν πάω καλεσμένη. Έλεος, έχει έρθει όλη η Ελλάδα ρε Γρηγόρη, εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη.

Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή! Ρε Γρηγόρη, ρε Γρηγόρη… Αυτό είναι πιο σημαντικό; Πες ότι είχα έρθει πέντε φορές κι έφευγα και έλεγα κάθε φορά “άντε με αυτόν…”. Λέω παντού τα καλύτερα γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από το Tv Μακεδονία. Μη γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη, και όχι τίποτα άλλο είναι και ο γιος μου Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο, λες να βγει γκρινιάρης; Δεν ξέρω και δεν μου αρέσει η γκρίνια.

Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, ειδικά την εποχή που έβγαζα τραγουδιστές, αν θεωρεί κανείς ότι επειδή είναι φίλοι του κάποιοι άνθρωποι, τους έχεις στο τσεπάκι σου και να λες “πες του να έρθει”. Δεν το έχω πει για κανένα και πάντα έλεγα να μην πιέζουν γιατί αν έρθουν και δεν έχουν κέφι, τι να το κάνω;

Εγώ έχω πάρει πάρα πολλά όχι στην καριέρα μου από στιγμές που μπορεί να ήθελα κάποιον τραγουδιστή. Την εποχή που έβγαζα τραγουδιστές κάθε μέρα, ποτέ δεν πίεσα, ποτέ δεν πήρα κάποια δισκογραφική. Και μπορεί με αυτούς τους ανθρώπους να βγαίναμε το βράδυ.

Ο καθένας πρέπει να το κάνει έτσι όπως θεωρεί εκείνος σωστό για τον εαυτό του και το αποδέχομαι. Δεν παύουμε να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον επειδή δεν παίρνουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Δεν θέλω να μείνουμε σε αυτό, ούτε να δημιουργηθεί θέμα γιατί δεν υπάρχει.

Τον αγαπώ και τον βλέπω και τον ευχαριστιέμαι. Μακάρι να είναι άλλα 25 χρόνια στην τηλεόραση, αρκεί να κάνει αυτά που του αρέσουν και του ταιριάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Η απάντηση της Σταματίνας για το beef είναι η πιο δίκαιη και μιλάει εκ πείρας!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί στο beef αυτό και ίσως έκανε και τις πιο σωστές και δίκαιες παρατηρήσεις επί του θέματος.

«Δεν έχει λόγο ο Γρηγόρης να βγάλει αυτό το παράπονο. Εξαρτάται σε ποιον αναφέρεσαι, αν η Ελένη ήταν μια γυναίκα που πήγαινε επιλεκτικά σε 3-4 εκπομπές τον χρόνο, θα έλεγα πως δίκαια εκφράζει το παράπονό του. Η Ελένη είναι μια γυναίκα που δεν πήγαινε ούτε εντός του καναλιού της, δεν πάει, άρα γιατί να έχεις παράπονο που δεν σε έχει τιμήσει αντί των υπολοίπων», είπε η Σταματίνα και εξήγησε τι κάνει η ίδια με τις προσκλήσεις συναδέλφων της:

«Αυτό που κάνω εγώ τα τελευταία χρόνια, λέω αν θέλετε να κάνουμε ένα backstage στο πλατώ με χαρά, γιατί αν πας σε έναν, θα πρέπει να πας σε όλους και θα σου λένε πως πήγες σε αυτόν τον ένα και σε μας δεν έρχεσαι»!

Πάντως, αυτό που εντόπισε η Τσιμτσιλή είναι πως αυτή ήταν μια σπάνια στιγμή που η Ελένη απάντησε γιατί συνήθως δεν απαντά. Και είναι αλήθεια πως στην εμφάνισή της αυτη, στην προτελευταία εκπομπή της, η Μενεγάκη ανέφερε ακόμα και το όνομα της Καινούργιου, εξήγησε ακόμα πως με τον ίδιο τον Καβατζίκη έχουν περάσει τα πάνω και τα κάτω τους και μίλησε ακόμα και για τον λόγο που πέρασε πριν από πολλά χρόνια από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη.

Άλλωστε, στο αναπάντητο ερώτημα του τι περιμένει την Ελένη τώρα που τελειώνει η συνεργασία με το MEGA, η ίδια είπε χαρακτηριστικά για το μέλλον της στην τηλεόραση:

«Να περνάνε τα χρόνια χωρίς να σκέφτεσαι το πότε (θα έρθει το τέλος στην τηλεόραση), εγώ δεν το σκέφτηκα ποτέ, είπα όσο πάει, όσο»!