Στο post της Μενεγάκη από την Άνδρο, το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη φανέρωσε κάτι για τη σχέση τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο post της Μενεγάκη από την Άνδρο, το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη φανέρωσε κάτι για τη σχέση τους

Μπορεί να πέρασε σχεδόν 1 χρόνος απ' όταν η Γαία Μερκούρη χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο, η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη ωστόσο, φαίνεται πως είναι το ίδιο καλή.

Είναι γνωστό πως για την Ελένη Μενεγάκη το «ησυχαστήριό» της είναι η Άνδρος. Από εκεί άλλωστε, κατάγεται και ο Μάκης Παντζόπουλος, ενώ εκεί υπάρχει και η ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί.

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει τις καλύτερες on air συμβουλές και έκανε μια αποκάλυψη για την μικρή Μαρίνα

Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν, η παρουσιάστρια κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στο νησί για να απολαύσει τον καθαρό αέρα και τις βουτιές στη θάλασσα. Κάπως έτσι, και με αφορμή το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος που διανύουμε, η ίδια αυτή τη στιγμή βρίσκεται και πάλι στην Άνδρο, όπως είδαμε μέσα από τη νέα ανάρτησή της στο Instagram.

H νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από την Άνδρο και το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη

Η Ελένη Μενεγάκη δεν χρειάζεται κάποιον επαγγελματία φωτογράφο όταν βρίσκεται εκτός εκπομπής, αφού οι μικρότερες κόρες της, η Βαλέρια και η Μαρίνα, φαίνεται πως κάνουν καταπληκτική δουλειά.

Στη φωτογραφία λοιπόν, που δημοσίευσε η παρουσιάστρια κατά τη μεσημεριανή της σιέστα κάτω από τα πεύκα στην Άνδρο δια χειρός Βαλέριας, τα likes και τα σχόλια πήραν «φωτιά».

«Στην σκιά των πλατάνων, απολαμβάνοντας το τραγούδι των τζιτζικιών!» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C8g1OfktubL/

Ανάμεσα στα σχόλια για το πόσο όμορφο δείχνει το μέρος που βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, ήταν και το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη, όπως θα δεις από την gallery που ακολουθεί.

«Παράδεισος» έγραψε η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, η οποία όσο ήταν σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο κάθε καλοκαίρι επισκεπτόταν μαζί του την Άνδρο.

Η παρουσιάστρια πάτησε like στο σχόλιο της Γαίας και σίγουρα μέσα από όλη αυτή την mini επικοινωνία φάνηκε πως οι δυο τους, παρότι δεν θα συγγενέψουν τουλάχιστον για τώρα - αφού ποτέ κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα - έχουν αρκετά καλές σχέσεις.