Ετεοκλής Παύλου: Το συγκινητικό μήνυμα στο φινάλε της εκπομπής και το «ευχαριστώ» στον αδερφό του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ετεοκλής Παύλου: Το συγκινητικό μήνυμα στο φινάλε της εκπομπής και το «ευχαριστώ» στον αδερφό του

Στο φινάλε του Breakfast@Star υπήρχε πολλή συγκίνηση κι ένα μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Ετεοκλής Παύλου.

H τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Χατζίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και το Breakfast@Star τους έκλεισε πολύ όμορφα, με μια ανανέωση στη συνεργασία τους με το κανάλι και πολλή συγκίνηση ιδιαίτερα μετά το δώρο που έκανε η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή.

Ο Ετεοκλής Παύλου έγινε 34 ετών: Τα κοινά γενέθλια με την Ελένη Χτζίδου και η τούρτα έκληξη

Το τραγούδι της Χατζίδου για τον Ετεοκλή και η συγκίνηση

Όπως είπε η τραγουδίστρια σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα κομμάτι που ηχογράφησε μαζί με τον Κυριάκο Γαληνό και λέγεται «Φίλε μου, ζήσε». Το τραγούδι αυτό είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του Ετεοκλή Παύλου μετά το ατύχημα που είχε πριν από 11 χρόνια και ήταν ο λόγος που έχασε το ένα του πόδι.

«Το ότι για μένα κατάφερες εσύ με τον Κυριάκο Γαληνό να αποτυπώσετε καρέ καρέ και να κάνετε εικόνα και να μείνει μια παρακαταθήκη για μένα (που θέλω να το ακούω και συγκινούμαι όταν το ακούω κι εγώ κι όλη μου η οικογένεια που το βιώσαμε, το τι ζήσαμε) μ' ένα μήνυμα αισιοδοξίας και με το τι θέλω να πετύχω και με τους στόχους που έχω κι ακριβώς το πώς νιώθω, ότι όσα κι αν μου έχουν συμβεί εγώ κοιτάω το αύριο και το επόμενο βήμα...ότι αυτό υπάρχει σε τραγούδι είναι το καλύτερο δώρο που μου έχεις κάνει», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Για μένα είναι πολύ συγκινητικό, είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή, για εμάς οικογενειακώς δηλαδή, γιατί όλοι οι στίχοι που έχουν αποτυπωθεί - κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Γαληνό που το εμπνεύστηκε - είναι η πραγματική ιστορία, είναι όσα συνέβησαν, είναι ο ένας μήνας που ήμουν σε κώμα, είναι το πώς ξύπνησα, είναι το πού ήταν τα ρούχα μου, η πιο δυνατή στιγμή στη δική μου ζωή, με τόσες εικόνες, με τόσες στιγμές.

Όμως, το τραγούδι αυτό βγαίνει με ένα σκοπό - να κοιτάξουν όλοι την επόμενη μέρα, να τολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα, να καταλάβουν ότι όλα είναι για όλους στη ζωή. Να μην δεχτεί ποτέ κανείς επειδή έχει συμβεί κάτι ή επειδή αντιμετωπίζει μια αναπηρία ή ένα πρόβλημα, να τον κρίνουν και να του βάζουν μία ταμπέλα με βάση το τι μπορεί έχουν ζήσει. Να προσπαθούν γιατί το αύριο έχει μόνο σημασία. Η ζωή τρέχει και πρέπει να τρέχουμε μαζί της. Κι αν όχι να τρέχουμε, να περπατάμε. Κι αν όχι να περπατάμε, να μπουσουλάμε. Να προχωράμε έχει σημασία».

Η Ελένη Χατζίδου επίσης ιδιαίτερα συγκινημένη και κατα την παρουσίαση του τραγουδιού κι έπειτα ανέφερε πως ο Ετεοκλής Παύλου είναι παράδειγμα για εκείνη αλλά και για την κόρη τους Μελίτα - Δήμητρα, ενώ όπως αποκάλυψε όταν η μητέρα του συζύγου της άκουσε το τραγούδι δάκρυσε.

«Ο αδερφός μου είναι οι πατερίτσες μου»

Στο πλατό του Breakfast@Star όμως ήταν και ο αδερφός του Ετεοκλή Παύλου, ο Θανάσης ή «οι πατερίτσες του», όπως τον αποκαλεί.

Το σπίτι της Ελένης Χατζίδου & του Ετεοκλή στο Μοσχάτο όπου η Μελίτα τα πρωινά βλέπει Breakfast@Star

Ο 34χρονος personal trainer και παρουσιαστής είπε για τον αδερφό του και την οικογένειά του:

«Αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος (σ.σ ο Θανάσης Παύλου) τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Πολλές φορές από τους ανθρώπους που βλέπουμε και δεν έχουν την τύχη να έχουν τη ζωή όπως θέλουν, δεν μας διαφοροποιεί τίποτα - απλά μια οικογένεια, μια στήριξη. Εγώ ο ίδιος άνθρωπος με μια άλλη οικογένεια, μια άλλη στήριξη, δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Ίσως η κατάληξη ήταν τελείως διαφορετική».

https://www.instagram.com/p/C7GuGAHN_oK/

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και τον αδερφό του. Πολύ συχνά ο Θανάσης Παύλου, όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της Ελένης Χατζίδου τους επισκέπτεται στο σπίτι τους και παίζει με την ανιψιά του, την οποία λατρεύει.

Παράλληλα, αρκετές φορές το ζευγάρι με την μικρή Μελίτα, τον αδερφό και την μαμά του Ετεοκλή Παύλου έχουν ταξιδέψει μαζί.

Πάντως, ο Ετεοκλής Παύλο έχει μιλήσει κι άλλες φορές με πολύ όμορφα λόγια για τον αδερφό του.

Πρόσφατα μάλιστα, είχε κάνει μια ανάρτηση αφιερωμένη σε εκείνον με αφορμή τα γενέθλιά του, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με αγαπημένες στιγμές τους.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο αδερφό και θείο του κόσμου !!!
Στον αδερφό που έγινε πατέρας για να με μεγαλώσει..
Στον αδερφό που έγινε πατερίτσες για να περπατήσω..
Στον αδερφό που έγινε ο καλύτερος μου φίλος..
Στον αδερφό που κάνει τα πάντα χωρίς να ζητήσει τίποτα ποτέ...
χρόνια πολλά στον αδερφό που του αξίζουν τα καλύτερα!», έγραφε στη λεζάντα ο Ετεοκλής Παύλου.

https://www.instagram.com/reel/C810nhOI-hs/