Γιατί το trend των Beckham στην επέτειο 25 χρόνων γάμου τους μπορεί να σε εμπνεύσει

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί το trend των Beckham στην επέτειο 25 χρόνων γάμου τους μπορεί να σε εμπνεύσει

Μήπως αυτό το trend των Beckham στο οποίο φόρεσαν ξανά τα ρούχα της γαμήλιας δεξίωσής τους μπορεί να σε εμπνεύσει κι εσένα στη δική σου επέτειο γάμου.

25 χρόνια τώρα, η 50χρονη Victoria Beckhma και 49χρονος David φανερώνουν πως μέσα από τα δύσκολα και τα εύκολα, τα πάνω και τα κάτω, τις μετακομίσεις, την ανατροφή τεσσάρων παιδιών, τις απιστίες, μπορεί ένα -διάσημο- ζευγάρι να παραμείνει δυνατό και ευτυχισμένο.

Οι Beckham φορούν τα ρούχα της γαμήλιας δεξίωσης και εμπνέουν

Για την 25η επέτειο γάμου τους, οι Beckhams αυτοτρολαρίστηκαν φορώντας και πάλι τα μοβ σύνολά τους, τα ίδια με εκείνα που έβαλαν και στη γαμήλια δεξίωσή τους και στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι πια.

Η φετινή, ήταν μια χρονιά ορόσημο για τους Beckham που αποφάσισαν μέσα από το ντοκιμαντέρ του David στο Netflix να μας δείξουν μια άγνωστη πλευρά της σχέσης τους και να μας εξηγήσουν το πιο δυνατό όπλο στον γάμο αυτό: την ειλικρίνεια και το χιούμορ τους.

https://www.instagram.com/reel/C8_-vcaI-Z7/

25 χρόνια τώρα, η 50χρονη Victoria Beckham και 49χρονος David φανερώνουν πως μέσα από τα δύσκολα και τα εύκολα, τα πάνω και τα κάτω, τις μετακομίσεις, την ανατροφή τεσσάρων παιδιών, τις απιστίες, μπορεί ένα -διάσημο- ζευγάρι να παραμείνει δυνατό και ευτυχισμένο. Για την 25η επέτειο γάμου τους, οι Beckhams αυτοτρολαρίστηκαν φορώντας και πάλι τα μοβ σύνολά τους, τα ίδια με εκείνα που έβαλαν και στη γαμήλια δεξίωσή τους και στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι πια.

Η φετινή, ήταν μια χρονιά ορόσημο για τους Beckham που αποφάσισαν μέσα από το ντοκιμαντέρ του David στο Netflix να μας δείξουν μια άγνωστη πλευρά της σχέσης τους και να μας εξηγήσουν το πιο δυνατό όπλο στον γάμο αυτό: την ειλικρίνεια και το χιούμορ τους.

Για τη φετινή τους επέτειο οι Beckham κατάφεραν να μπουν στα μοβ κοστούμια τους – που τους πάνε ακόμα «γάντι».

https://www.instagram.com/p/C8_5-sBIiGF/

«Μένουμε μαζί γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλο και γιατί έχουμε αποκτήσει μαζί τέσσερα απίθανα παιδιά».

https://www.instagram.com/p/C8_kfDOo8_y/

Αυτό είχε πει ο David το 2017 όπου και τόνισε πως κάθε φορά που περνάει δύσκολοα στον γάμο του, θυμάται τους γαμήλιους όρκους του και αναγνωρίζει πως και τα δύσκολα είναι κομμάτι της σχέσης, του γάμου, του να έχεις υποχρεώσεις και να αποκτάς παιδιά.

https://www.instagram.com/p/C899e8EI-Z0/

Do it like Beckham

Η πρακτική αυτή των Beckham δεν είναι άγνωστη στις απανταχού νύφες, που συνηθίζουν - εφόσον το έχουν διαθέσιμο, να φορούν το νυφικό ή το φόρεμα της γαμήλιας δεξίωσής του ξανά κάθε χρόνο.

victoria.jpg

It's wedding season! 4 ανάλαφρα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις στους γάμους του καλοκαιριού

https://www.instagram.com/p/BmT5lq9HN5m/

Τα οφέλη πολλά, εμπνεύσου κι εσύ που αγόρασες το νυφικό σου και είσαι ευτυχισμένη στον γάμο σου από αυτά.

Κάνεις απόσβεση των χρημάτων που έδωσες:

Γιατί να βγάζεις το νυφικό από τη ντουλάπα μόνο στο Halloween.

Βρίσκεις την fitness έμπνευση που σου έλειπε:

Το να μπορείς να μπεις στο νυφικό σου, αποτελεί για εσένα μια πηγή χαράς και κινήτρου να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο.

Κράτα το ρομάντζο ζωντανό

Η πιο ωραία σας στιγμή, εκείνη στο γαμήλιο πάρτι σας, στον πρώτο σας χορό, έρχεται και πάλι στο μυαλό σας κάθε φορά που εκείνος θα σε βλέπει με το νυφικό σου.

Μπορείς να νιώσεις σαν celebrity έστω μια φορά τον χρόνο:

Βάλε το νυφικό σου, χτενίσου, βάλε τα ψηλοτάκουνά σου και κάνε μια after after wedding φωτογράφιση σαν σταρ του σινεμά.