To φινάλε με τους συνεργάτες της βρήκε την Καινούργιου εκεί που «ανθίζει» η προσωπική της ζωή

Γεωργία Βλαχοπούλου
To φινάλε με τους συνεργάτες της βρήκε την Καινούργιου εκεί που «ανθίζει» η προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν γιορτάζοντας με τους συνεργάτες της στο μαγαζί του φημολογούμενου νέου συντρόφου της.

Σήμερα 5 Ιουλίου οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές έριξαν «αυλαία» γι' αυτή τη σεζόν με τις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές να αποχαιρετούν το κοινό και κάποιους από αυτούς ήδη να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Mία από αυτούς ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν να βρίσκεται στον Alpha και την ίδια πρωινή εκπομπή, γι' αυτό και γιόρτασε με τους συνεργάτες το βράδυ πριν την τελευταία της εκπομπή σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Το μικρό άσπρο φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου πυροδότησε τα σχόλια περί γάμου και νέου έρωτα

Ο χώρος ωστόσο, που επέλεξε για το «πάρτι» αυτό δεν ήταν τυχαίος, αφού στο Forte Charitos Restaurant είναι συνιδιοκτήτης ο φημολογούμενος νέος της σύντροφος, Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Τα στιγμιότυπα της Κατερίνας Καινούργιου με τους συνεργάτες της στο μαγαζί του νέου (;) συντρόφου της

Όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου στο προφίλ της στο Instagram όλοι είχαν ανεβασμένη διάθεση, ενώ η ίδια σαν σωστή οικοδέσποινα περνούσε μέσα στο μαύρο maxi φόρεμά της, από όλα τα τραπέζια των συνεργατών της, βγάζοντας μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μάλιστα, μετά το γεύμα που είχαν, όλοι ξεκίνησαν να χορεύουν, με την Κατερίνα Καινούργιου να λικνίζεται και η ίδια - παρότι - δεν το συνηθίζει στους ρυθμούς του «Περασμένα ξεχασμένα» της Καίτης Γαρμπή.

Δεδομένου ότι η φετινή σεζόν έκρυβε αρκετές δύσκολες στιγμές για την ίδια στην προσωπική της ζωή (θυμήσου εδώ το ειδύλλιο της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη), ίσως το τραγούδι αυτό που επέλεξε για να χορέψει ήταν κάπως σημαδιακό, σαν να ήθελε να δηλώσει πως ό,τι έγινε έγινε και πλέον «βλέπει» μόνο μπροστά στην προσωπική της ζωή.

Όπως και κάνει άλλωστε, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια - αν και δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε τις φήμες που κυκλοφορούν - χαμογελάει ξανά, όπως φαίνεται στο πλευρό του 35χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης σε γνωστά μαγαζιά του Κολωνακίου.

Οι δυο τους ήταν φίλοι χρόνια, όμως φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ήρθαν πιο κοντά.

240704140019_kainourgiou-koutsoumpis.jpeg

Πάντως η Κατερίνα Καινούργιου στο φινάλε της περσινής σεζόν είχε αναφέρει τα εξής για την προσωπική της ζωή:

«Δεν θέλω έναν άνθρωπο «τσαντάκι», θέλω έναν άνθρωπο να τον θαυμάζω, να τον ερωτευτώ, να τον γουστάρω...Ας έχει κι αυτός τις δουλειές του και θα βρισκόμαστε το βράδυ μια χαρά κι αν κάνουμε παιδιά θα τα αναλάβω εγώ όλα μια χαρά. Η Σταματίνα (Τσιμτσιλή) δεν έχει τρία παιδιά, δεν κάνει επιτυχία; Η Φαίη δεν έχει παιδιά, η Μενεγάκη...Όλες έχουν».