Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στα τοξικά σχόλια και το παράπονο της Δανάης Μπάρκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στα τοξικά σχόλια και το παράπονο της Δανάης Μπάρκα

Οι δυο παρουσιάστριες διεκδίκησαν το «δίκιο» τους στις σημερινές τους εκπομπές.

Μια λίγο πιο περίεργη μέρα ήταν η σημερινή τόσο για την Κατερίνα Καινούργιου όσο και για την Δανάη Μπάρκα. Από τη μία η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα έδειξε την έντονη αντίδρασή της on air σχετικά με τις ερωτήσεις που αφορούν τα τοξικά σχόλια σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις και από την άλλη η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε μια απορία - παράπονο για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Με λόγια βαθιάς αδερφικής αγάπης, η Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε τον Πάνο Καινούργιο

Η αντίδραση στο body shaming και τα τοξικά σχόλια από την Κατερίνα Καινούργιου

«Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις για το body shaming. Θα έχεις την Παπαρίζου και θα κάνεις αυτή την ερώτηση, θα έχεις εμένα και θα ρωτήσεις για τις πλαστικές. Όταν σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις να γίνονται στα συγκεκριμένα πρόσωπα επί τόσα χρόνια, τότε όλα θα είναι καλά» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας την ερώτηση που έκαναν στην Έλενα Παπαρίζου - μιας και η ίδια έχει δεχθεί ανάλογες ερωτήσεις για την εμφάνισή της - ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Αν κάποιος σχολιάζει αρνητικά το σώμα της, έχουν πρόβλημα αυτοί στα social media. Μιλάμε για μια καλλονή. Ο καθένας νιώθει καλά με τα κιλά που έχει. Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις. Για ποιον λόγο να ρωτάς ξανά την Έλενα για τα κιλά της;».

Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές ένα θέμα που αφορά το ευρύ κοινό μπορεί να επανέρχεται στο φως, με απώτερο σκοπό το να ακουστεί μια πιο αιχμηρή απάντηση από τον συνεντευξιαζόμενο. Σε μια εποχή που ειδικά τα κακόβουλα σχόλια στα social media είναι σχεδόν δεδομένα, το να απαντήσει κανείς στους haters του δίνει «τροφή» για περαιτέρω σχόλια.

Αν όμως, πάψουμε να ασχολούμαστε με τα αρνητικά σχόλια και αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως ουσιαστικά ήθελε να πει η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα χρειαστεί να γίνουν ξανά τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Βέβαια, πολλές φορές το να ακούσεις από κάποιον που αγαπάς και θαυμάζεις πώς αντιδρά σε κάτι αρνητικό στη ζωή του, μπορεί να σου δώσει δύναμη και κουράγιο. Σίγουρα όμως, το πρώτο πράγμα που πρέπει κανείς για να «θωρακίσει» τον εαυτό του απέναντι στην αρνητικότητα είναι να τον αποδεχθεί πρώτα ο ίδιος και να τον αγαπήσει.

Το παράπονο της Δανάης Μπάρκα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Στην άλλη πρωινή εκπομπή, αυτή της Δανάης Μπάρκα στο Mega, είδαμε να εκφράζεται ένα παράπονο από εκείνη παρακολουθώντας τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου σε άλλη εκπομπή.

Η Δανάη Μπάρκα «απάντησε» σε όσους έχουν αναφερθεί στα κιλά της με τον δικό της μοναδικό τρόπο

«Καλά, την Ιωάννα Μαλέσκου δεν την είχαμε πάρει κι εμείς για συνέντευξη; Μα, τι έχει μαζί μας η Ιωάννα; Πήγε παντού και δεν έρχεται σε εμάς;» αναρωτήθηκε η Δανάη Μπάρκα με τον Άρη Καβατζίκη απαντώντας πως είχαν προσπαθήσει να της κάνουν συνέντευξη στην αρχή της σεζόν αλλά λόγω υποχεώσεων τελικά δεν είχε γίνει κάτι.

Παρ' όλα αυτά η Δανάη Μπάρκα συνέχισε με τον σχολιασμό του αποσπάσματος που είδε.