«Κούκλα η νονά» έγραψαν στη Βάλια Χατζηθεοδώρου που βάφτισε τον γιο της φίλης της

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Κούκλα η νονά» έγραψαν στη Βάλια Χατζηθεοδώρου που βάφτισε τον γιο της φίλης της

Με γαλάζιο σύνολο που την έκανε να μοιάζει με γοργόνα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου βάφτισε τον μικρό Νικόλα. 

Ένα από τα όνειρα που έκανε κάθε κορίτσι όταν ήταν στην εφηβεία - ή λίγο πιο μεγάλη - ήταν να παντρέψει την κολλητή της ή να της βαφτίσει το παιδί.

Άλλες το κατάφεραν μεγαλώνοντας, άλλες όχι. Το σίγουρο είναι πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου είχε την χαρά την Κυριακή 7 Ιουλίου να βαφτίσει τον γιο της αγαπημένης της φίλης, Δέσποινας Διαμαντή.

Το mermaid look και οι φωτογραφίες με τον μικρό Νικόλα

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, σαν σωστή νονά αγοριού που σέβεται τον εαυτό της επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή μέρα το γαλάζιο χρώμα για την εμφάνισή της.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, η ίδια διάλεξε ένα σετ με φούστα και cropped top. Το σχέδιο της φούστας δε παρέπεμπε, όπως και το υπόλοιπο look με τα wet μαλλιά σε γοργόνα.

«Νικόλα, σ αγαπώ... Η νονά σου» έγραψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου και δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού στα social media της.

Οι followers της φυσικά της ευχήθηκαν να είναι πάντα άξια, ενώ πολλοί τόνισαν πόσο πραγματικά λαμπερή έδειχνε.

Όσον αφορά το γαλάζιο αυτό σύνολο που επέλεξε η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου αυτή τη σεζόν στο Χαμογέλα και Πάλι!, αυτό ανήκει στη συλλογή της εταιρείας Μadleine gold και κοστίζει 275 ευρώ.

Stigmiotypo-o8onhs-(1784).png

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου για την ώρα πάντως, έχει δηλώσει πως δεν θα ήθελε να αποκτήσει ακόμα παιδί. Παρ' όλα αυτά, η ίδια είχε αναφέρει σχετικά με την προσωπική της ζωή σε podcast που συμμετείχε: «Μέσα στο μυαλό μου το είχα πολύ ροζ και θα είναι ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο και θα είμαστε στο παραμύθι. Υπήρξαν σχέσεις που με είχαν έτσι. Δεν έχει ξεκινήσει από τις σχέσεις αυτό, είναι πιο βαθύ. Από το πώς σε είχαν από παιδί! Η συνειδητοποίηση έρχεται με την ωριμότητα. Στα 20 αν ένας άνθρωπος δεν με φρόντισε όπως ήθελα εγώ, έλεγα “δεν με θέλει, θα χωρίσω”».