Ο Tom Hanks έγινε 68 ετών: Οι 10 φορές που ο star του Hollywood που έγινε Έλληνας μάς έχει εμπνεύσει

Ο Tom Hanks έγινε 68 ετών: Οι 10 φορές που ο star του Hollywood που έγινε Έλληνας μάς έχει εμπνεύσει

Ο αγαπημένος ηθοποιός του Hollywood γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1956, έχει κάνει λαμπρή καριέρα ξεκινώντας το ταξίδι του στον κινηματογράφο τη δεκαετία του 1980.

Χρόνια πολλά, Tom Hanks! Ο αγαπημένος ηθοποιός σήμερα 9 Ιουλίου, έγινε 68 ετών. Ο Tom Hanks έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες αγαπημένες ταινίες, με δυνατές ερμηνείες σε δράματα όπως το Saving Private Ryan και η Philadelphia.

Ο αγαπημένος ηθοποιός του Hollywood, γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1956, έχει κάνει λαμπρή καριέρα ξεκινώντας το ταξίδι του στον κινηματογράφο τη δεκαετία του 1980.
Με τη ζεστή προσωπικότητά του και την πολύπλευρη υποκριτική του ικανότητα, έγινε γρήγορα αγαπημένος καλλιτέχνης. Ο Tom Hanks έχει παίξει σε πολλές αξέχαστες ταινίες, κερδίζοντας αμέτρητα θετικά σχόλια αλλά και βραβεία. Η καριέρα του, που μετρά δεκαετίες, δείχνει πόσο ταλέντο έχει να ζωντανεύει χαρακτήρες και να τους πλαισιώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Tom Hanks είναι κάτι περισσότερο από ένας ηθοποιός, έχει μια παράξενη ικανότητα να μπαίνει στην ψυχή του χαρακτήρα. Θεωρείται ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς στο Hollywood από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, έπαιξε διαφορετικούς χαρακτήρες, για τους οποίους οι θαυμαστές του πάντα θυμούνται.

«Γέρασε μαζί μου» είναι το μήνυμα της Rita Wilson στον Tom Hanks για τα 36 χρόνια γάμου

Στα 68α γενέθλια του ηθοποιού, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες του όλων των εποχών:

  • Catch Me If You Can
  • The Green Mile
  • Big
  • Philadelphia
  • Forrest Gump
  • Captain Phillips
  • Cast Away
  • Apollo 13
  • Τoy Story
  • Saving Private Ryan

Αφού θυμηθήκαμε τις ταινίες του σίγουρα πρέπει να κάνουμε μια αναδρομή και σε κάποια Quotes που έχει πει ο ίδιος κατά καιρούς. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν λίγοι ηθοποιοί που που προσφέρουν τόσο σοφές συμβουλές ζωής. Ίσως βέβαια βοηθά και το γεγονός ότι είναι παντρεμένος περίπου 35 χρόνια με τη γυναίκα της ζωής του, την ηθοποιό Rita Wilson, η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός μεταξύ άλλων και του «Γάμος α λα ελληνικά», αφού και η ίδια κατάγεται από μια παραδοσιακή ελληνική οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Crqc3o-tami/

Ο Tom Hnaks έχει πει για τη σύζυγό του:

«Παντρεύτηκα μια Ελληνίδα θεά. Γεννήθηκε εδώ στην Καλιφόρνια, αλλά οι δικοί της έχουν ελληνικές ρίζες και είναι υπέροχοι, η ίδια είναι υπέροχη. σε ευχαριστώ μωρό μου που με παντρεύτηκες»

Μάλιστα ο Tom Hnaks , περνάει τα καλοκαίρια στην Ελλάδα. Το ζευγάρι έχει ένα σπίτι στην Αντίπαρο, όπου αγόρασαν ένα οικόπεδο το 2004 και το 2018 αγόρασαν ένα δεύτερο σπίτι στη Σκάλα της Πάτμου. Χάρη στην ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, έχει βαπτιστεί ορθόδοξος χριστιανός, αγαπάει πολύ την χώρα μας, συμμετέχει συστηματικά στις γιορτές και τα πανηγύρια που διοργανώνουν οι Ελληνοαμερικανοί στις ΗΠΑ. Η αγάπη του για την Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη που υπέγραψε την τιμητική πολιτογράφησή του, καθιστώντας και τυπικά πλέον Έλληνα πολίτη.

Προς τιμήν λοιπόν αυτού του star, με όλη τη σημασία της λέξης, συγκεντρώσαμε 10 από τα μεγαλύτερα λόγια σοφίας του, που κάνουν λόγο για την αγάπη, την αξία της οικογένειας και την πίστη στον εαυτό μας.

H Rita Wilson είναι η πιο τυχερή γυναίκα του Hollywood και o Tom Hanks ευθύνεται για αυτό

10 λόγια με την υπογραφή Tom Hanks:

1. «Μπορείς πάντα να προσπαθείς να κάνεις κάτι. Συνέχισε να προχωράς μπροστά. Συνέχισε να δοκιμάζεις πράγματα.»

2. Για το μυστικό ενός μακροχρόνιου γάμου: «Μην είσαι ανόητος. Νομίζω ότι όποιος παντρεύεται συμμετέχει σε μια πράξη γενναιότητας.»

3. Και ένα άλλο μυστικό για να διαρκέσει ο ρομαντισμός: «Μας αρέσει ο ένας στον άλλον. Ξεκινάς από εκεί»

4. «Γίνε κύριος και πες την αλήθεια και τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα για σένα. Και το μουστάκι; Ξυρίστε το!»

5. «Κοίτα, αν σταματούσα να έχω πάθος, θα είχα τελειώσει»

https://www.instagram.com/p/C6Y-DojRL71/

6. «Σχετικά με το γιατί να μην είσαι "πανέμορφος τύπος" είναι ένα πλεονέκτημα: «Η πλειοψηφία των ανθρώπων στον κόσμο δεν είναι πανέμορφοι. Πάντα ήξερα ότι, θα πρέπει να είμαι γοητευτικός, αφού η εμφάνισή μου δεν είναι αυτή»

7. «Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές το ένα τρίτο των ανθρώπων είναι κακοί, το ένα τρίτο είναι δειλοί και το ένα τρίτο είναι ήρωες. Τώρα, ένας κακός και ένας δειλός μπορούν να επιλέξουν να γίνουν ήρωες, αλλά πρέπει να κάνουν την επιλογή»

8. «Το μόνο που ελπίζουν οι περισσότεροι γονείς είναι τα παιδιά τους να είναι χαρούμενα, αστεία, καλά προσαρμοσμένα και να έχουν πάθος για κάτι στη ζωή τους»

9. "Χωρίς αμφιβολία, κάνουμε επιλογές - και αυτές οι επιλογές έχουν συνέπειες. Άρα μπορείς να ελέγξεις τη μοίρα σου; Σε κάποιο βαθμό, σίγουρα. Πρέπει να πιστεύεις στη γαλήνη; Χωρίς αμφιβολία. Διαφορετικά είσαι ανόητος

10. «Το να είσαι ευγενικός λειτουργεί πάντα»