Η Μαριλού Κόζαρη στήριξε στον Πάνο Μουζουράκη στο Ηρώδειο και όλοι μιλάνε για την απλότητά της

Η Μαριλού Κόζαρη στήριξε στον Πάνο Μουζουράκη στο Ηρώδειο και όλοι μιλάνε για την απλότητά της
ndpphoto@gmail.com

Η διακριτική της παρουσία σε όλους τους τομείς και το κομψό fashion και beauty look.

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Με την ευρεία γκάμα των μουσικών του επιλογών, την εκφραστική του ερμηνεία και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού και να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη σκηνή του Ηρωδείου, συμμετέχοντας στη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου με τίτλο «Η δική μας μεταπολίτευση». Η εκδήλωση αυτή, που σηματοδότησε τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που ήρθε να απολαύσει μουσικούς σταθμούς μιας εποχής που σημάδεψε την ελληνική κοινωνία.

Ο Μουζουράκης, με την χαρακτηριστική σκηνική του παρουσία και την αισθαντική φωνή του, μάγεψε το κοινό ερμηνεύοντας τραγούδια που άφησαν εποχή. Η ερμηνεία του εντάχθηκε αρμονικά στο πρόγραμμα της βραδιάς, που περιελάμβανε τραγούδια του Σαββόπουλου αλλά και άλλων σπουδαίων συνθετών όπως οι Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Λοΐζου, Μαρκόπουλος, Μικρούτσικος και Λάγιος.

Ο Μουζουράκης μίλησε για την κόρη του κι ένα λάθος έφερε τη χιουμοριστική απάντηση του Πάνου

Η παρουσία του Μουζουράκη στο Ηρώδειο, πλαισιωμένος από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας και Μαρία Φαραντούρη, αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο αλλά και για τους θαυμαστές του. Η βραδιά αυτή, γεμάτη μουσική, συγκίνηση και αναμνήσεις, θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Από την ξεχωριστή αυτή βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη η οποία έλαμψε με τη απλότητά της. Ντυμένη στα λευκά, με ελάχιστο μακιγιάζ και με ένα κομψό updo, πόζαρε στον φακό μαζί με τον αγαπημένο της.

Στα 44 του ο Μουζουράκης έχοντας τη Μαριλού Κόζαρη & την κόρη τους νιώθει πως «ξαναγύρισε σπίτι» του

TOM_2375.jpg

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αίγινα τον Μάιο του 2023 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

6795274

Δες περισσότερες φωτογραφίες από εξόδους του ζευγαριού.

Πάνος Μουζουράκης: «Θέλω η κόρη μου να είναι προσεκτική αλλά να μην φοβάται τι θα πει ο κόσμος»