Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Τζένη Ντεμιράι
Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη με τον πιο πρωτότυπο τρόπο
ndpphoto@gmail.com

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε για την Μαριλού Κόζαρη και την κόρη τους, αποκαλύπτοντας και το όνομα που θα δώσουν στη μικρή. 

Καλεσμένος στη late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, στο επεισόδιο της Τετάρτης 29 Μαΐου.

Ο 45χρονος καλλιτέχνης μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πληροφορίες που ήταν άγνωστες έως τώρα για το ευρύ κοινό.

Ο Μουζουράκης μίλησε για την κόρη του κι ένα λάθος έφερε τη χιουμοριστική απάντηση του Πάνου

mouzourakis-arnaoutoglou.jpg

Συγκεκριμένα, ο Πάνος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη, αλλά και στο όνομα της κόρης που απέκτησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως είπε ο τραγουδιστής, έχουν αποφασίσει ότι το όνομα της κόρης τους θα είναι Ευαγγελία-Ελένη, ωστόσο η βάπτιση δεν έχει γίνει ακόμα.

Ο Πάνος δεν επιθυμεί να εκθέσει σε μεγάλο βαθμό την προσωπική του ζωή. Έτσι, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με όσους τον ακολουθούν μόλις μία φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της μικρής Ευαγγελίας-Ελένης.

https://www.instagram.com/p/C0RQVHhMjku/

Ο πρωτότυπος τρόπος που ο Μουζουράκης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη

Εκτός από την κόρη του ο Πάνος αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ζήτησε από τη Μαριλού να τον παντρευτεί. Η πρόταση έγινε σε escape room και φυσικά δεν θα περιμέναμε κάτι συνηθισμένο από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

«Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό. Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο και είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε ραπ πάρτι. Και πήγαμε τελικά εκεί. Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”. Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε με τη φαρμακοποιό Μαριλού Κόζαρη στις 27 Μαΐου 2023, περίπου πέντε μήνες πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους. Παρά το γεγονός ότι ο γάμος του δεν θεωρήθηκε κλειστός, ο καλλιτέχνης είχε ζητήσει να μην παραβρεθούν δημοσιογράφοι και κάμερες. Διάσημοι φίλοι του έδωσαν το παρών.

Ανάμεσα σε αυτούς, όμως, δεν ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους δε δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά του σχετικά με αυτό. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε που δεν τον κάλεσε ο Πάνος στον γάμο, με τον τραγουδιστή να «δικαιολογείται» λέγοντας ότι κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τα πράγματα που έχει ανάγκη ο κόσμος αλλά και για τον δικό του ρόλο μέσα στην κοινωνία.

«Νιώθω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη, από γέλιο, το οποίο γενικότερα απελευθερώνει πάρα πολλές χημικές ουσίες και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, άνετα. Προσπαθώ να φορέσω μία απενοχοποιημένη περσόνα για να εκφραστώ ελεύθερα χωρίς να φοβάμαι ότι αύριο θα κάνουν #cancelΜουζουράκης ή θα γίνει σκάνδαλο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp