Μετά την Έλλη Τρίγγου, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης μας έδειξε τη νέα διάφανη αγάπη του

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά την Έλλη Τρίγγου, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης μας έδειξε τη νέα διάφανη αγάπη του

Ανάμεσα σε δύο κόσμους, σα τη Θεοφανώ θα νιώσει στον νέο του ρόλο. Τα πρώτα πλάνα του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη στην εποχή μετά τη Μάγισσα και τη νέα σειρά Διάφανη Αγάπη. 

Μάρκος is back. Ως Μάρκος Λάσκαρης, υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Μάγισσας. Ακόμη και αν καμιά φορά του γκρινιάζαμε για τις πράξεις του, ήταν ένας ρόλος που τελικά ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε. Και από την Έλλη Τρίγγου, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης βρίσκεται πια σε μία άλλη τηλεοπτική διάσταση και σε άλλη αγάπη. Σήμερα είδαμε και τα πρώτα πλάνα από τη νέα σειρά του Alpha και τον νέο του ρόλο, εκεί που θα συναντήσει νέους εχθρούς και παλιούς φίλους. Και έναν θείο από την προηγούμενη σειρά.

https://www.instagram.com/reel/C50rpLCoMzz/

Η μεταφυσική διάσταση του Μάρκου αναζητώντας τον δολοφόνο του

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης δεν αγαπά καθόλου την προβολή και όσο και αν τον αναζητήσεις στα social media δεν θα τον βρεις. Το είχε δηλώσει ξεκάθαρα σε μία παλαιότερη συνέντευξή του το 2019 πως «Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να μοιράζει τη ζωή του στα social media». Οι θεατρικές του δουλειές και όσα κάνει στην τηλεόραση με αποκορύφωμα τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη Μάγισσα, είναι η μόνη επαφή που έχει με το κοινό.

Το δίδυμο Κίτσου - Σκαφιδά στη «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» και η έκπληξη Χατζηαγγελάκη

Σήμερα έγινε και μία εξαίρεση και μέσω του Alpha τον είδαμε στο Instagram σε ένα μικρό απόσπασμα από την επίσημη φωτογράφηση για τη σειρά «Διάφανη αγάπη» στην οποία θα πρωταγωνιστεί. Και πλέον στην αγκαλιά του δεν είναι η Έλλη Τρίγγου αλλά η Χαρά Μάτα Γιαννάτου. Τους βλέπουμε σε πολύ τρυφερές περιπτύξεις, λόγω των ρόλων τους. Αλλά το σκληρό βλέμμα του ηθοποιού, μας μαρτυρά και τον δύσκολο ρόλο και τον σκοπό του.

https://www.instagram.com/reel/C9Pjt0wPqYd/

Στη νέα σειρά εκείνη θα έχει τον ρόλο της πρώην γυναίκας του, με εκείνον σε μία μόνιμη προσπάθεια να τη σώσει. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης θα πάθει...Θεοφανώ στη Διάφανη Αγάπη. Θα είναι παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους. Στον γήινο και στον μεταφυσικό ή μεταθανάτιο. Θα υποδυθεί τον ρόλο ενός αστυνομικού ο οποίος πέφτει θύμα πλεκτάνης και δολοφονείται. Παραμένει όμως μετέωρος ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο και τότε ξεκινά να αναζητά τον δολοφόνο του.

Στην σειρά που θα προβάλλεται με 2 επεισόδια κάθε εβδομάδα, θα συναντήσει έναν παλιό του γνώριμο, τον τηλεοπτικό του θείο, Νίκο Ψαρρά. Αλλά και μία μεγάλη ομάδα πολύ αξιόλογων ηθοποιών όπως είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Μιχάλης Σαράντης, η αγαπημένη μας Άννα Μάσχα, ο Γιώργος Νούσης, η Ευτυχία Μέλη, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Ισίδωρος Σταμούλης κ.α. Αρκετοί ηθοποιοί από το Προξενιό της Ιουλίας θα είναι σε αυτή τη σειρά όπως θα διαπίστωσες.

Από τα πρώτα σχόλια βλέπουμε πως υπάρχει αναμονή κοινού. Που αναζητά για την επόμενη σεζόν μία σειρά που δεν θα είναι εποχής. Και θα δει αρκετές σύγχρονες και από πολλά κανάλια, μετά τη φετινή υπερπληθώρα δραματικών και σειρών εποχής. Όλες όμως βέβαια έκαναν επιτυχία. Τόσο η Μάγισσα, όσο και οι Ψυχοκόρες, το Προξενιό της Ιουλίας, αλλά και το Ναυάγιο.

epoxis.png