Παναγιώτης Κουτσουμπής: Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου στον νέο της αγαπημένο και η έξοδος

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου στον νέο της αγαπημένο και η έξοδος

Η νέα κοινή έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου με τον φημολογούμενο αγαπημένο της Παναγιώτη Κουτσουμπή, η απόδραση για δύο, ο άνθρωπος που τους συνδέει και η αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram.

«Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου το 2023 μετά το ναυάγιο του προηγούμενου δεσμού της. Μετά από όσα συνέβησαν τη φετινή σεζόν με τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην της, η παρουσιάστρια φαίνεται πως χαμογελά ξανά στο πλευρό του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η εξόρμηση στην Αίγινα και η κοινή έξοδος στην Αθήνα

Αφού έκλεισε την τηλεοπτική σεζόν στον Άλφα με απόλυτη επιτυχία, ήρθε η ώρα για την 39χρονη παρουσιάστρια να ξεκουραστεί και πρώτος σταθμός ήταν η Αίγινα. Στο πλοίο για το νησί του Αργοσαρωνικού, η Καινούργιου εντοπίστημε με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εστίαση με νυχτερινά μαγαζιά στην Αθήνα αλλά και σε νησιά.

Η νέα αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην προσωπική της ζωή μετά τα 39α γενέθλια

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα, η Κατερίνα με την έτερη Κατερίνα Καλίνογλου, art directorκαι πρώην παίκτρια του Asia Express απόλαυσαν ένα λαχταριστό δείπνο σε εστιατόριο που διατηρεί ο αγαπημένος της Καινούργιου. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο επιχειρηματίας τάγκαραν την εγκυμονούσα φίλη τους και συνδετικό τους κρίκο, ενώ η Καινούργιου φάνηκε και στο story του Παναγιώτη.

paros1.jpg
kat1.jpg

Η αλλαγή στο προφίλ του Παναγιώτη και τα σχόλια της Κατερίνας:

Μέχρι τον προηγούμενο μήνα ο Κουτσουμπής είχε ιδιωτικό προφίλ στα social και συγκριμένα στο Instagram κάτι που πρόσφατα άλλαξε.

https://www.instagram.com/p/C79jvBDIDfm/

Εκεί ξεκίνησαν και τα σχόλια στο προφίλ του επιχειρηματία από fans της Καινούργιου που τον καλούν να την προσέχει. Και η Κατερίνα Καινούργιου όμως έχει κάνει σχόλια σε φωτογραφίες του αγαπημένου της.

Μιλώντας πρόσφατα για την προσωπική της ζωή και τα σχόλια που δέχεται, η Κατερίνα είχε τονίσει με παράπονο:

«Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει κάθε οργανισμός. Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο.

Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω – αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς – αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου».