Η νέα καλοκαιρινή φωτογραφία Βαλαβάνη - Μόργκαν δείχνει πως η Ευρυδίκη τήρησε την υπόσχεσή της

«Eυχόμαστε τα καλύτερα στο Χολυγουντιανό ζευγάρι» έγραψαν στην νέα ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν. 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τη λήξη του «Ακόμη δεν είδες τίποτε» στο πλευρό του Κώστα Τσουρού ξεκίνησε ήδη τις διακοπές της. Και το πρώτο στιγμιότυπο στην αγκαλιά του Γρηγόρη Μόργκαν, ήταν πως έπρεπε να είναι. Όχι εμφανές αλλά όχι και κρυφό. Υπάρχει λόγος που τα πράγματα στην προσωπική ζωή της, είναι ελεγχόμενα, ακόμη και αν φωτογραφικά είναι λίγο φλου.

Τελικά πόσο τήρησε την υπόσχεση που έδωσε για την προσωπική της ζωή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

«Μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω να προστατεύω λίγο την προσωπική μου ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω κάτι στα social media ή δεν θα πιάσω το χέρι του συντρόφου μου έξω. Απλά θέλω να το κάνω λίγο πιο προστατευμένα», είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν από 3 μήνες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Επιβεβαιώνοντας έμμεσα τη σχέση με εκείνον, αλλά χωρίς να μιλά για εκείνον.

Στο δίλημμα «να μην γνώριζε ποτέ τον Βασάλο ή τον Μόργκαν» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε δημόσια

Στα νέα όρια που έθεσε, ήταν φυσικά το να σταματήσει η υπερέκθεση στα social media, όπως συνέβαινε την εποχή της 6χρονης σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Οι αναρτήσεις της με τον σύντροφό της Γρηγόρη Μόργκαν είναι μετρημένες και καλά επιλεγμένες, από τη στιγμή που διέρρευσε η σχέση τους στα media από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. Στην ουσία η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, ήταν σε ένα δείπνο της ομάδαας του «Ακόμη δεν είδες τίποτε» τον Φεβρουάριο και αργότερα στα γενέθλια του Κώστα Τσουρού, δύο μήνες μετά.

Ενδιάμεσα, είχαμε και κάποιες μακρινές φωτογραφίες από τα ταξίδια τους. Όταν πόζαραν μαζί, υπήρχε πάντα μία συγκεκριμένη αισθητική. Μακρινές και διακριτικές.

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε η Ευρυδίκη πριν από λίγες ώρες από την καλοκαιρινή της έξοδο με τον Γρηγόρη, ακολουθήθηκε η ίδια τακτική.

Η αγκαλιά τους είναι στην τελευταία φωτογραφία, λίγο φλου και black&white.

Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μετά την πρόσφατη φάρσα που εκείνος της έκανε από την εκπομπή στο YouTube, λέγοντάς της ότι θα έρθει να μετακομίσει μαζί της γιατί το σπίτι του πλημμύρισε, έχουν αποκτήσει μία ωραία μεταβατική σχέση από τον έρωτα, στη φιλία.

Ακόμη και όταν κλήθηκε να απαντήσει στο challenge της Γαρυφαλλιά Καλιφώνη για το ποιον θα προτιμούσε από τους δύο να μην έχει γνωρίσει εκείνη διπλωματικά απάντησε πως «Τους αγαπάμε όλους».

Αυτή η αποφυγή υπερέκθεσης, δεν πετυχαίνει πάντα, αλλά είναι μία καλή προσπάθεια. Πάντως οι followers της την βρίσκουν ταιριαστή με τον Γρηγόρη της, έστω και σε ασπρόμαυρη πόζα, έστω και φλου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης