Ο Βασάλος σχολίασε τη σχέση Βαλαβάνη-Μόργκαν αλλά οι followers διαπίστωσαν πως είπε ένα μεγάλο ψέμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Βασάλος σχολίασε τη σχέση Βαλαβάνη-Μόργκαν αλλά οι followers διαπίστωσαν πως είπε ένα μεγάλο ψέμα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο Youtube με ένα απολαυστικό video. Tα καυστικά σχόλια για τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η παραδοχή για τη σχέση Βαλαβάνη-Μόργκαν και το μεγάλο ψέμα.

Με ένα άκρως απολαυστικό βίντεο επέστρεψε στη στήλη του στο Youtube ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είναι μία από τις προσθήκες του «Raw House» και αν κρίνουμε από το μέχρι τώρα περιεχόμενο, είναι πολύ πιο αυθεντικός και αυθόρμητος ως Youtuber, κάτι το οποίο δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο.

Βασάλος - Παπαγεωργίου συνεχίζουν να γεμίζουν το κοινό άλμπουμ τους με αναμνήσεις:Oι νέες αναρτήσεις

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz

Στο νέο του βίντεο ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαγειρεύει «Chicken zinger» με μεγάλη επιτυχία ενώ παράλληλα ο Fipster του ζητά να σχολιάσει με ένα smash or pass δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz ανάμεσά τους οι: Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου, Γαρυφαλλιά Καληφώνη-Χρήστος Μάστορας, Βρισηίδα Ανδριώτου-Σπύρος Μαρτίκας, Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης, Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου, Δανάη Μπάρκα-Φίλιππος Τσαγκρίδης και Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Γρηγόρης Μόργκαν.

Πώς σχολίασε ο Βασάλος τη σχέση Βαλαβάνη-Μόργκαν

Aναφερόμενος στην πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη νέα της σχέση, ο Βασάλος παραδέχτηκε πως είναι αμήχανο να μιλά δημόσια για εκείνους ωστόσο τόνισε πως τους βλέπει μια χαρά μαζί.

«Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Μόργκαν! Πρέπει να απαντήσω τώρα σε αυτό; Μια χαρά τους βλέπω. Δεν ενοχλούμαι.

Έχει προχωρήσει η Ευρυδίκη, όλοι έχουμε προχωρήσει τη ζωή μας, απλά είναι αμήχανο να σχολιάζω τώρα πως μου φαίνεται η επόμενη σχέση της Ευρυδίκης, που έχουμε περάσει έξι χρόνια μαζί.

Μη με ρωτάς τέτοια πράγματα, με φέρνεις σε δύσκολη θέση», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος on camera.

Screenshot-2024-06-04-120428.png

Για το ζευγάρι Μαρτίκα-Ανδριώτου ο Βασάλος έδωσε «pass» εξηγώντας πως δεν του αρέσει το περιεχόμενό τους στα social media.

Αντίθετα ο 34χρονος έδωσε «smash» στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τονίζοντας πως είναι εξαιρετικά καλοί σε αυτό που κάνουν ως influencers, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν θα ακολουθούσε την ίδια πρακτική στην προσωπική του ζωή.

Screenshot-2024-06-04-120309.png

Για τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο Βασάλος ανέφερε πως είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz ενώ για Μπάρκα-Τσαγκρίδη ο 34χρονος αρκέστηκε στο «pass» εξηγώντας πως θα ακολουθήσει την κοινή γνώμη σχετικά με αυτό το ειδύλλιο.

Screenshot-2024-06-04-121321.png

Το «αυτογκόλ» του Βασάλου για τα ζευγάρια που κάνουν yoga challenge και παρόμοιες δραστηριότητες

Κατά τη διάρκεια του νέου του βίντεο ο Κωνσταντίνος Βασάλος επισήμανε πως δεν του αρέσουν πολύ τα ζευγάρια ου ποστάρουν πολύ «γούτσου» περιεχόμενο και κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί όπως yoga challenge.

Ο ίδιος προφανώς ξέχασε ότι έχει κάνει yoga challenge με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με το πρώην ζευγάρι να μοιράζεται την εμπειρία του σε 2 videos στο Youtube.

«Και είμαστε και εμείς που ξέρουμε ότι ο Βασάλος έχει κάνει yoga challenge με την Ευρυδίκη πριν 5-6 χρόνια», έγραψε ένας follower κάτω από το video του Βασάλου.

Screenshot-2024-06-04-123502.png

Στο παρακάτω video θα θυμηθείς πως το 2018 Βασάλος-Βαλαβάνη είχαν κάνει yoga challenge το οποίο μάλιστα είχαν δημοσιεύσει στο Youtube σε δύο, διαφορετικά parts.

O χωρισμός Βασάλου-Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στον πρώτο κύκλο του Survivor που έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας το 2017.

Οι δυο τους έζησαν ένα πολύ δυνατό έρωτα για 5,5 ολόκληρα χρόνια και παρέμειναν μαζί έως το καλοκαίρι του 2023 όπου ανακοίνωσαν επίσημα το χωρισμό τους. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον στις τηλεοπτικές κάμερες.

vasalos_valavani.webp

Μετά το χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε έμφαση στην επαγγελματική του ζωή ωστόσο το τελευταίο διάστημα φέρεται να είναι σε σχέση με την infuencer, Μαρία Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/CufIiwPMrkM/

Ο Βασάλος απάντησε για τη φημολογούμενη σχέση του όμως τα κοινά posts με την Παπαγεωργίου «μίλησαν»

Δες όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο video που ακολουθεί.

«Κουράσατε με αυτό το αστειάκι», απάντησε η Βαλαβάνη στο σχόλιο για τον Βασάλο και τη νιώθουμε

Πηγή κεντρικής: costavasaloshd