Βλέπουμε τη Μπέσσυ Μάλφα ξανά στο «Θα σε δω στο πλοίο» και οι κόρες της έχουν την ίδια ενέργεια

Βλέπουμε τη Μπέσσυ Μάλφα ξανά στο «Θα σε δω στο πλοίο» και οι κόρες της έχουν την ίδια ενέργεια

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στήριξαν τις κόρες τους στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν εκείνες στην Τεχνόπολη.

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών και μία είναι η εδώ και 24 χρόνια αγαπημένη μας στον Alpha! «Θα σε δω στο πλοίο» βλέπουμε κάθε πρωί με τον Τάσο Χαλκιά, τον Γιώργο Παρτσαλάκη και φυσικά, την Μπέσσυ Μάλφα.

Ειδικά, την Μάλφα που αν την δεις το 2000 κι αν την δεις και το 2024, είναι λες και ο χρόνος σταμάτησε.

Θα σε δω στο πλοίο: Ο πρώτος κύκλος ξεκίνησε να προβάλλεται στις 13 Οκτωβρίου του 2000 ενώ ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουνίου του 2001 σε 35 επεισόδια. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου του 2001 ενώ η σειρά ολοκληρώθηκε οριστικά στις 14 Ιουνίου του 2002.

Οι αδερφές Σκιαδαρέσες και η ομοιότητα με τη μαμά Μπέσσυ:

Πέραν από την τηλεοπτική επανάληψη του «Θα σε δω στο πλοίο», η Μάλφα μπορεί να θαυμάζει και τα δύο mini me της, τις κόρες της Όλγα και Νίκη.

Η μία από τις 25χρονες δίδυμες «Σκιαδαρέσες» κόρες των Μάλφα - Σκιαδαρέση ποζάρει γυμνή σε παραλία

1720773026599-688091161-skiadareses.jpg

Η Μάλφα μαζί με τον αγαπημένο της Γεράσιμο Σκιαδαρέση βρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία των κοριτσιών τους στην κατάμεστη Τεχνόπολη στο Γκάζι, τις οποίες συνόδευσε στη σκηνή και η δική μας αγαπημένη Billie Kark.

Ο πάντα super fan των παιδιών του, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μοιράστηκε με τους fans του στο Instagram πολλές στιγμές από τη συναυλία αυτή των αδερφών Σκιαδαρέση και εννοείται πως ο κόσμος του έστειλε με σχόλια τα δικά του διαδικτυακά «μπράβο»!

https://www.instagram.com/reel/C9S7LuhIXuz/

Χτες άλλωστε, ήταν και η γιορτή της Όλγας Σκιαδαρέση και η μαμά της δημοσίευσε τις ευχές της με ένα story:

Η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζουν οι Skiadaresess!

Η προσπάθεια με τα lives που έχουν ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια η Νίκη και η Όλγα, αποδίδει καρπούς και τα δύο κορίτσια γεμίζουν τους συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα!

https://www.instagram.com/reel/C9Qicf7OSWy/

Τι έχει πει η Όλγα για την αδερφή της Νίκη:

«Μωρά ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένα. Στην εφηβεία θέλαμε να σκοτώσουμε η μία την άλλη, δεν αντέχαμε να βλέπουμε η μία την άλλη, παίζαμε ξύλο. Μετά, όταν μπήκαμε στη δραματική σχολή άρχισε να ξαναφτιάχνει και τώρα είμαστε τέλεια. Μένουμε και μαζί.

Και εμένα και την αδελφή μου μας άρεσε από μικρές η υποκριτική. Απλώς επειδή ήταν οι γονείς μας είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον χώρο πιο νωρίς. Είμαστε πολύ δεμένες και είναι σαν προέκταση του εαυτού μου, μένουμε μαζί και είναι μια από τις δύο φίλες που έχω», έχει παραδεχθεί η Όλγα για την αδερφή της σε συνέντευξή της στο Marie Claire.

Η Όλγα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο «Καφέ της Χαράς», όπου την είδαμε να υποδύεται την κόρη του «Φατσέα».

«Ήταν πολύ τρομακτικό για εμένα γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση και είχα πολύ άγχος. Το ότι ήταν ο πατέρας μου βοήθησε να ξεμαγκώσω και να λυθώ. Όταν μπήκα στο κλίμα το ευχαριστήθηκα πολύ που παίζαμε μαζί», έχει δηλώσει η 26χρονη σε συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/reel/C85Cn1JMPgZ/