Η ομοιότητα της Μαριάννας Τουμασάτου με τη δυναμική μαμά της Όλγα δεν είναι μόνο εξωτερική

Κατερίνα Μπούσιου
Η ομοιότητα της Μαριάννας Τουμασάτου με τη δυναμική μαμά της Όλγα δεν είναι μόνο εξωτερική

Μία σπάνια φωτογραφία της μητέρας της Όλγας με αφορμή την γιορτή της δημοσίευσε η Μαριάννα Τουμασάτου και εξίσου σπάνια ήταν και η αφιέρωσή της. 

Δεν είναι μόνο το ταλέντο στην υποκριτική που χαρακτηρίζει τη Μαριάννα Τουμασάτου, αλλά και ο δυναμισμός της, η διάχυτη ενέργειά της, η σπιρτάδα της. Και αυτές οι αρετές της, φαίνεται πως είναι καθαρά κληρονομικές. Θα το καταλάβεις και εσύ διαβάζοντας προσεκτικά την αφιέρωση που έκανε στη μητέρα της Όλγα, συστήνοντάς μας με μία σπάνια φωτογραφία της. Η εξωτερική ομοιότητά τους, είναι επίσης εμφανής.

Μαμά για μαραθώνιο η κυρία Όλγα Δαρβίρα

Με την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλει» η Μαριάννα Τουμασάτου γεύτηκε μία μεγάλη επιτυχία στο θέατρο τη φετινή σεζόν και χωρίς να έχει προς το παρόν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όλος της ο χρόνος το καλοκαίρι είναι αφιερωμένος στην οικογένειά της. Και λίγο παραπάνω από τον Αλέξανδρο Σταύρου στην κόρη τους Χρυσηίδα. Για την ηθοποιό, η οικογένειά της είναι τα πάντα.

Όπως και οι γονείς της. Η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερη γιατί είχε τη γιορτή της η μητέρα της Όλγα, την οποία και μας σύστησε με ένα story της στο Instagram με μία πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση και αρκετό χιούμορ, να τη συνοδεύει: «Μαμά μου γεννημένη για αγώνες ταχύτητας και για Μαραθώνιους. Σ' αγαπώ! -Μαμαα...-Έλα..-Τίποτα».

449563805_1403171097034785_2694728823139315452_n.jpg

Μιλώντας για αγώνες ταχύτητας και μαραθώνιους, ήθελε προφανώς να τονίσει τη μαχητικότητα και τον δυναμισμό της. Ιδιότητες που έχει και εκείνη. Από το φόντο στη φωτογραφία με λιλιπούτειες μπαλαρίνες, συμπεραίνουμε ότι βρισκόταν σε κάποια γιορτή της κόρη της Χρυσηίδας, μαζί με τη μαμά της, η Μαριάννα Τουμασάτου. Άλλωστε και οι δύο γονείς της έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στην εγγονή τους.

Αδυναμία και θαυμασμό στους γονείς της έχει και η ίδια. Παλαιότερα, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή The 2night show, για εκείνους: «Η μητέρα μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τρυφερή και αγαπησιάρα. Και πολύ επίμονη. Και ο πατέρας μου και η μητέρα μου, έχουν τρελαθεί με την κόρη μου. Οι γονείς μου μοιάζουν μεταξύ τους. Κάποτε κάποιος της ζήτησε στον γάμο από τον πατέρα μου, γιατί την πέρασε για αδελφή του. Η μητέρα μου έχει καλλιτεχνικές τάσεις. Ο μπαμπάς μου όταν τραγουδάει, νομίζει ότι στρίβει τρόλεϊ».

Φωτογραφία του πατέρα της είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν η ηθοποιός, σε μία πολύ ειδική μέρα, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Για να πει λόγια αγάπης στον μαχητή της ζωής της: «Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα!»

mpampastoumasatou.jpg