Η Μαρία Κίτσου είναι η νέα Κυπριανή στη Μάγισσα; Απληστία και επιστροφές στα πρώτα 10 επεισόδια

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Κίτσου είναι η νέα Κυπριανή στη Μάγισσα; Απληστία και επιστροφές στα πρώτα 10 επεισόδια

Τι θα συμβεί με την εμφάνιση της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού; Η αποκάλυψη της Γιούλικας Σκαφιδά και η μεταμόρφωση του Μελέτη Ηλία για τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά 

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, στην ουσία ο δεύτερος κύκλος της Μάγισσας σε ένα prequel που θα μας γυρίσει 100 χρόνια πίσω στον χρόνο, εστιάζει κυρίως στον ρόλο της Μαρίας Κίτσου. Σταδιακά μαθαίνουμε στοιχεία του χαρακτήρα της και το νέο τρέιλερ που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 μας δίνει ξεκάθαρα την αίσθηση, πως μιλάμε για μία νέα Κυπριανή, που μάλιστα προυπήρξε χρονικά. Τι θα συμβεί όμως με τη φημολογούμενη επιστροφή της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού;

Τα πρώτα σενάρια και η αποκάλυψη της Γιούλικας Σκαφιδά

Το κοινό που αγάπησε την περσινή χρονιά τη Μάγισσα, την εμβληματική και μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της χρονιάς, είναι σε αναμονή για τον δεύτερο κύκλο. Από το φινάλε ήδη έχουμε δει την πρώτη εικόνα της Μαρίας Κίτσου, για τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. Τη Βενετσιάνα της Μάνης, που μάλλον δεν έχει θετικό πρόσημο, αν κρίνουμε και από το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο ΑΝΤ1.

Η πορεία της Μαρίας Κίτσου από τις διακρίσεις, στη νέα Μάγισσα και ο άγνωστος αδελφός τη Μιχαήλ

Το ύφος της, τα λέει όλα. Ξέχασε την εικόνα της Κίτσου, ως την καλοσυνάτη μαχήτρια Λενιώ των Άγριων Μελισσών. Και ας υποδεχτούμε την πιο μοχθηρή εκδοχή της. Η λεζάντα στην ανάρτηση, μιλά για «Αλαζονεία. Απληστία. Οργή».

https://www.instagram.com/reel/C9UNHzLhUzG/

Από την εμφάνισή της καταλαβαίνουμε πως μιλάμε για μία εύπορη Βενετσιάνα της Μάνης. Σύζυγός της, ο επίσης Βενετσιάνος Μελέτης Ηλίας. Εδώ μάλλον θα έχουμε μία επανάληψη ως συναισθηματική ιδιοσυγκρασία, του διδύμου Γιώργου Γάλλου και Κατερίνας Λέχου, μόνο που η Μαρία Κίτσου «κλείνει» περισσότερο προς την Κυπριανή.

Σε μία ανάρτησή του πρώην τηλεοπτικού Προβιού, φαίνεται πως ο Μελέτης αλλάζει και εμφανισιακά εξαιτίας του ρόλου.

meletis.png

Το παρατήρησαν και οι followers του.

meletisilias.png

Υπάρχει προς το παρόν μία μυστικοπάθεια από την πλευρά του ΑΝΤ1 για το τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια και με ποιους ακόμη ηθοποιούς έχει ολοκληρωθεί το καστ. Γνωρίζουμε μόνο, εκτός από τους προαναφερόμενους, πως θα συμμετέχει η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Φήμη ήταν τελικά πως θα συμμετείχε η Φωτεινή Παπαθεωοδώρου, η πρωταγωνίστρια από το Μαύρο Ρόδο, αν θυμάσαι.

Το μόνο μικρό spoiler που έδωσε η Γιούλικα Σκαφιδά, είναι μέσω ενός story στο Instagram. Πλαγίως, όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία, εκείνη όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, έχουν παραλάβει από τους σεναριογράφους, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη, τα δέκα πρώτα επεισόδια.

Η ηθοποιός μελετά τον ρόλο της, έχοντας στο τραπέζι και τα παιχνίδια του γιου της. Καλοκαίρι και διακοπές με ενδιάμεση Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά.

magiss_skafida.jpg

Την επόμενη εβδομάδα όμως, στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1, θα πληροφορηθούμε όλο το καστ.

Θα μας λυθεί και η απορία για το τι θα συμβεί με τη φημολογούμενη επιστροφή της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού. Σε μορφή flashback θα τους δούμε σε κάποιες στιγμές της ιστορίας μας με αναφορά στο παρελθόν, ενώ αναμένεται να έχουμε και ένα sequel, με τον γιο της Θεοφανώς. Στη αναζήτηση του παρελθόντος, καθώς έχει κληρονομήσει το χάρισμα της μητέρας του.