Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το απόλυτο total blue μαγιό αλλά οι φαν στο Instagram παρατήρησαν κάτι ακόμα

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το απόλυτο total blue μαγιό αλλά οι φαν στο Instagram παρατήρησαν κάτι ακόμα

Το μοντέλο και παρουσιάστρια λατρεύει τα casual chic looks και είναι από τις γυναίκες που με την απλότητά τους ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο.

Με ένα total blue outfit η Βίκυ Καγιά κατάφερε να δώσει για το ιδανικό style για την παραλία.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια λατρεύει τα casual chic looks και είναι από τις γυναίκες που με την απλότητά τους ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο. Η ίδια μάλιστα στη συγκεκραμένη εμφάνιση έχει επιλέξει να είναι εντελώς αμακιγιάριστη αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερα τη φυσική της ομορφιά ενώ εδώ και αρκετό καιρό έχει αφήσει και στο φυσικό της χρώμα τα μαλλιά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα μπικίνι σε γαλάζιο χρώμα και το συνδύασε με ένα πουκάμισο στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με χρώματα όπως το λευκό και το καφέ και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες αλλά και χρώματα μαλλιών.

Άσπρο-μαύρο: Η Βίκυ Καγιά είναι η επιτομή του quiet luxury με δύο minimal βραδινά φορέματα

Στο post που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά στο Instagram τη βλέπουμε αρκετά χαμογελαστή και ευδιάθετη και όπως φαίνεται έχει καταφέρει να έχει προσωπικό χρόνο για την ίδια και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε νησί. Η ίδια προτιμά να βρίσκει περισσότερο χρόνο για την ίδια και την οικογένεια της και έχει αποφασίσει συνειδητά να απέχει από την τηλεόραση εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

https://www.instagram.com/p/C9SSytnoYZn/

Τα αποθεωτικά σχόλια για το υπέροχο κορμί που διατηρεί

Φυσικά τις εντυπώσεις εκτός από το μαγιό έκλεψε και το αψεγάδιαστο κορμί που διαθέτει η Βίκυ Καγιά και φυσικά τα σχόλια κάτω από το post της το απέδειξαν περίτρανά αφού έλαβε πολύ κολακευτικά (αλλά και χιουμοριστικά) σχόλια και μάλιστα από γυναίκες που τη θαύμασαν λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να τελειώσει το καλοκαιρι να σταματήσουμε να βλέπουμε το κορμί σου ρε βικυ😂😂❤️❤️»

«Έχει κορμί κοριτσίστικο ρε παιδιά άψογο κορμί ❤️»

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά με το sunbeam εφέ γίνεται πανεύκολα με τα εξής προϊόντα

Μάλιστα πριν από κάποιες μέρες η Βίκυ Καγιά είχε και γενέθλια

H Bίκυ Καγιά είχει γενέθλια και έγινε 46 χρονών. Όσο περνάει ο καιρός η ίδια γίνεται ακόμα πιο όμορφη και λαμπερή όπως είδαμε και παραπάνω, περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στα νησιά.

Γεννημένη καλοκαίρι συνδυάζει πάντα τα γενέθλιά της σε κάποιο καλοκαιρινό προορισμό, με ένα μεγάλο πάρτι με φίλους , την κόρη της και δίπλα πάντα φυσικά τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά.

https://www.instagram.com/p/C843oWoIv29/

Οι ευχές για τα γενέθλιά της

Ήδη από τις πρώτες ώρες των γενεθλίων της η Βίκυ Καγιά δέχεται μηνύματα αγάπης και ευχών από τους δικούς της ανθρώπους, ενώ κάποιοι από αυτούς θέλησαν να της ευχηθούν και δημόσια. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε ένα story από την πρώτη τούρτα που έσβησε.

449065998_1459548612107490_8433385997095509795_n.jpg
449575962_359181273607747_6171147874078653148_n.jpg
449143120_1704665056938665_662792408664636407_n.jpg
449040467_1627529008099348_8212460707749519835_n.jpg

Η εμφάνιση στις Σπέτσες

Λίγο πριν τα γενέθλια της, η Βίκυ Καγιά έκανε μια νέα και λαμπερή καλοκαιρινή εμφάνιση στις Σπέτσες σε ένα μεγάλο event γνωστού ποτού. Για ακόμα μια φορά ήταν εκθαμβωτική αφού φόρεσε ένα ιριδίζον χρυσό φόρεμα σε grecian ύφος, που έκανε το απόλυτο mach με την επιδερμίδα της και το φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Το εντυπωσιακό ρούχο είχε την υπογραφή Christos Costarellos. Το σύνολο φυσικά συμπλήρωσε με εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια και δετά πέδιλα σε γήινες αποχρώσεις.

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά με το sunbeam εφέ γίνεται πανεύκολα με τα εξής προϊόντα

Οι αποδράσεις με την οικογένειά της

Η παρουσιάστρια ζει όμορφές στιγμές τώρα το καλοκαίρι με την οικογένειά της. Η ίδια θέλει να μοιράζεται αρκετές στιγμές της καθημερινότητά της στα social media και στους διαδικτυακούς της φίλους της.
Έτσι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εκείνη μαζί με την μικρή κορούλα της Μπιανκα και τον Ηλία Κρασσά θέλησε να περάσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στις αγαπημένες της Κυκλάδες.

Αν δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, η Μπιάνκα έγινε για λίγο μοντέλο για τη μαμά της ποζάροντας χαρούμενη στη θάλασσα.

1719494106008-987018125-kagia.webp
viki-kagia-(2).webp

Τα βραβεία Ίρις και το τηλεοπτικό μέλλον

Αν και φέτος δεν την είδαμε κάπου τηλεοπτικά η ίδια έχει καταφέρει να κάνει συνεργασίες και δουλειές με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα πρόσφατα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της για το βραβείο του Α` Γυναικείου Ρόλου στα Βραβεία Ίρις. όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που ήρθαν στα βραβεία για την τηλεοπτική της αποχή εκείνη θέλησε να απαντήσει με τα εξής λόγια:

Έπαιξαν διάφορα πραγματάκια και συζητήθηκαν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευδοκίμησε κάτι ή ήταν κάτι αρεστό κι από τις δύο μεριές για να προχωρήσει και να γίνει. Εφόσον δεν προχώρησε κάτι και δεν έγινε, δεν βρίσκω και τον λόγο να το υπεραναλύουμε. Όταν κάτι θα βρεθεί και πραγματικά θα λειτουργήσει, θα το μάθετε όπως πάντα.

Βραβεία Ίρις: Η Βίκυ Καγιά δεν πήρε βραβείο όμως η στήριξη της Καραμπέτη και το look της «νίκησαν»