Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά με το sunbeam εφέ γίνεται πανεύκολα με τα εξής προϊόντα

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόκειται για ένα ultra chic μακιγιάζ που είναι λες και σε «άγγιξαν» οι χρυσές ακτίνες του ήλιου.

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις γυναίκες που ξέρει να φροντίζει και να αγαπάει τον εαυτό της. Ενημερώνονται συνεχώς για τις τάσεις και τα trends και γνωρίζει πολύ καλά πώς να τις ενσωματώνει στο δικό της προσωπικό στιλ. Είναι λάτρης της clean girl αισθητικής, επιλέγοντας πάντα στο μακιγιάζ της ανάλαφρες, γήινες υφές οι οποίες αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Pearl skin! Αυτά τα 3 προϊόντα θα σου χαρίσουν άμεσα λαμπερή επιδερμίδα

Σπάνια, δηλαδή, θα την δεις με έντονο χρωματιστό smokey eye look. Τις περισσότερες φορές επιλέγει κλασικά beauty trends τα οποία χαρίζουν ένα φρέσκο και ultra chic αποτέλεσμα. Αυτήν τη φορά, η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα super καλοκαιρινό beauty look το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

https://www.instagram.com/p/C8XLwsDIYon/

Summer nudes! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά έπιασε τα μαλλιά της όλα μαζί προς τα πίσω ένα high bun, το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της. Για να ολοκληρώσει το χτένισμα της πρόσθεσε επάνω στα μαλλιά ένα προϊόν styling το οποίο χάριζε ένα glossy εφέ στον ψηλό κότσο.

448936496_1008361514192479_2472376317743448109_n.jpg

@vickykaya_

5 spray με αλατόνερο για να πετύχεις ανάλαφρα beach waves σαν της Μαρίνας Σπανού

Ωστόσο, το μακιγιάζ της ήταν αυτό που χάριζε την τέλεια ισορροπία στο συνολικό beauty look. Η Βίκυ, επέλεξε ένα απαλό, μαύρο cat eye look, ροδαλά χείλη και ζυγωματικά που ήταν λες και τα «άγγιξαν» οι χρυσές ακτίνες του ήλιου. Αυτό το sunbeam εφέ τόνιζε το βλέμμα της και φώτιζε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Πώς θα πετύχεις το sunbeam εφέ στο μακιγιάζ σου;

Για να πετύχεις ένα νεανικό και ανάλαφρο εφέ επίλεξε ένα bronzer σε υγρή υφή. Στη συνέχεια, για τη σωστή τοποθέτηση του bronzer χρησιμοποίησε ένα ειδικό πινέλο ή το πινέλο του contouring. Τοποθέτησέ λίγες σταγόνες κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών και με ανοδικές κινήσεις blendαρε το bronzer κοντά στη ρίζα των μαλλιών ώστε να γίνει ένα με το δέρμα.

448759445_461123959875447_2200797574578974647_n.jpg

@vickykaya_

Extra tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bronzer και σαν σκιά στα μάτια καθώς δένει μαζί με το υπόλοιπο πρόσωπο και χαρίζει ένα super φρέσκο και καλοκαιρινό look.

Ποια είναι η σωστή απόχρωση;

Aν η επιδερμίδα σου είναι λευκή θα πρότεινα μία απόχρωση με ψυχρό υποτόνο που να κλείνει προς το γκρι. Ενώ, αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σταρένια θα έτεινα σε μία πιο θερμή απόχρωση με βάση το πορτοκάλι.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα bronzer που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις εύκολα το τέλειο sunbeam εφέ στο μακιγιάζ σου.

Τα boho hairstyles κάνουν ένα δυναμικό comeback φέτος το καλοκαίρι - 6 χτενίσματα για να αντιγράψεις