Ο πυροβολισμός Tραμπ πρώτο θέμα στο Twitter/ Χ: Ο 20χρονος νεκρός δράστης και οι viral photos

Ο πυροβολισμός Tραμπ πρώτο θέμα στο Twitter/ Χ: Ο 20χρονος νεκρός δράστης και οι viral photos

Ο Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια την ώρα προεκλογικής ομιλίας του.

Τον γύρο του κόσμου έκανε η σοκαριστική είδηση για την απόπειρα δολοφονίας που δέχτηκε ο πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πενσιλβάνια.

Συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια την ώρα προεκλογικής ομιλίας του. Οι κάμερες έχουν καταγράψει το περιστατικό της επίθεσης, ενώ κυκλοφορούν αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν με αίμα στο πρόσωπό του. Η σφαίρα τον τραυμάτισε στο αριστερό του αυτί και αμέσως μετά την επίθεση απομακρύνθηκε εσπευσμένα από πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας από τη σκηνή της προεκλογικής συγκέντρωσης με εμφανή σημάδια αίματος στο πρόσωπο μετά τους πυροβολισμούς. Οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής τον απομάκρυναν από το σημείο, και οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο τοπικό κέντρο υγείας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος με τους Ρεπουμπλικάνους όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ μετά τον τραυματισμό του και την εισαγωγή του στο κέντρο υγείας.

https://www.instagram.com/reel/C9YZIYSJCV0/

Δύο τραυματίες από την επίθεση βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επίθεση αυτή άφησε πίσω της έναν νεκρό, υποστηρικτή του Τραμπ που βρισκόταν στην προεκλογική ομιλία αλλά και δυο σοβαρά τραυματισμένους άντρες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ποιος ήταν ο δράστης της επίθεσης

Όπως όλα δείχνουν ο δράστης που επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας 20χρονος άνδρας από την Πενσυλβάνια. Ο άνδρας αυτός πλέον είναι νεκρός. Αν και στην αρχή το όνομα του υπόπτου δεν έχει γίνει γνωστό λόγο αργότερα βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς, σύμφωνα με το FBI. Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά ελεύθερων σκοπευτών αφού πυροβόλησε κατά του Τραμπ. Μάλιστα σύμφωνα με φωτογραφία που έχει αναρτήσει το CNN ο δράστης βρισκόταν σε απόσταση περίπου 120-150 μέτρων από τον Ντόναλντ Τραμπ.

trump-1.webp

Nούμερο 1 θέμα στο X:

Η είδηση όπως ήταν λογικό έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει σοκάρει τους πάντες. Μάλιστα στο X είναι νούμερο ένα στα trends το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ ενώ οι χρήστες συνεχώς κάνουν αναρτήσεις σε σχέση με την επίθεση που δέχτηκε:

Ο Τραμπ σκοπεύει να συμμετάσχει κανονικά στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

Ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να μεταβεί στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το οποίο ξεκινά αύριο Δευτέρα, ανακοίνωσε η προεκλογική του ομάδα.

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι καλά» και «ανυπομονεί να σας συναντήσει όλους στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν όπου θα διεξαχθεί αυτό το μεγάλο συνέδριο από τις 15 ως τις 18 Ιουλίου», επεσήμαναν η προεκλογική ομάδα του υποψήφιου και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Δες τις φωτογραφίες από την επίθεση που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου: