Δημήτρης Γκοτσόπουλος όπως Σταύρος Ζαλμάς: Το πλάνο από τον Άγιο Έρωτα προκαλεί ενθουσιασμό στο Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Δημήτρης Γκοτσόπουλος όπως Σταύρος Ζαλμάς: Το πλάνο από τον Άγιο Έρωτα προκαλεί ενθουσιασμό στο Χ

Το promo της νέας σειράς του Alpha πέτυχε ήδη το σκοπό του και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γίνεται το πρόσωπο των ημερών. 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ο Λάμπρος και αγαπημένος δάσκαλος στις Άγριες Μέλισσες και μετέπειτα ο Σίμος στον Παράδεισο των Κυριών, είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που δεν λείπει την τελευταία 4ετία από την τηλεόραση. Ο νέος ρόλος στον Άγιο Έρωτα ως πατέρας Νικόλαος και το νέο πλάνο από τη σειρά που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο προκάλεσε έναν μικρό ενθουσιασμό στο Χ. Για σειρά που δεν έχουμε δει ούτε μία σκηνή, ούτε ολοκληρωμένο τρέιλερ, αυτό ήταν το καλύτερο promo.

https://www.instagram.com/p/C9AiAyntTiO/

Άγγιγμα ψυχής και η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Σταύρο Ζαλμά

Η χιλιανής προέλευσης και μεγάλη επιτυχία στη μεξικάνικη τηλεόραση σειρά «Perdona Nuestros Pecados», (σε ελεύθερη μετάφραση «Ας μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας»), είναι η βάση για το σενάριο του Άγιου Έρωτα, της νέας καθημερινής σειράς του Alpha, που αντικαθιστά τον Σασμό, στην πιο κρίσιμη ώρα του prime time.

Δανάη Παππά και Κατερίνα Παπουτσάκη σε total make over πριν γίνουν αντίζηλες στον Άγιο Έρωτα

Το promo για τη σειρά έχει ξεκινήσει από το τέλος της προηγούμενης σειράς και μάλιστα έχει ποικιλοτρόπως δημιουργήσει μία αναμονή κοινού. Έχουμε μάθει ήδη το βασικό καστ και έχουμε δει και τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα. Επειδή το σενάριο αφορά ένα γοητευτικό παππά που επιστρέφει σε ένα μεγάλο χωριό της ελληνικής επαρχίας, προκαλώντας αναστάτωση, όλοι το συνδύασαν με το «Άγγιγμα ψυχής» την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 τη δεκαετία του '90 με ρεκόρ τηλεθέασης. Στο φινάλε του μόνο, στις 14 Ιουνίου του 1999 είχε φτάσει το 70%, νούμερο απλησίαστο για το σήμερα.

Εκεί ακούσαμε και γνωρίσαμε για πρώτη φορά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο ομότιτλο τραγούδι που είχε συνθέσει ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Ο Άγιος Έρωτας έχει κάποιες φαινομενικές ομοιότητες αλλά και μεγάλες διαφορές μεταξύ του καλοσυνάτου πατήρ Ιωάννη που υποδυόταν ο Σταύρος Ζαλμάς και του αινιγματικού και ολίγον εκδικητικού πατέρα Νικόλαου που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο Alpha παρουσίασε ένα ακόμη μικρό πλάνο του δίχως και αυτή τη φορά να μας τον αποκαλύπτει.

alphaagioserotas.png

Ήταν όμως ικανό να δημιουργήσει μία μικρή αναταραχή στο Χ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι απόλαυση κάποια σχόλια.

Χθες είχαμε δει και τις πρώτες εικόνες της Δανάης Παππά μαζί με τον νέο της τηλεοπτικό πατέρα. Δες και εδώ.

Η Δανάη Παππά στην Κίμωλο με bikini look και η χωρίς μακιγιάζ πρώτη φωτογραφία για τον Άγιο Έρωτα

Ο ηθοποιός λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα πρώτα γυρίσματα, κάνει διακοπές στη Χαλκίδα και διανύει περίοδο εσωτερικής γαλήνης με ποιητική διάθεση. Το διαπιστώνουμε από την ανάρτησή του με φόντο τη θάλασσα, εκείνος με γυρισμένη την γυμνασμένη πλάτη (να τα λέμε και αυτά) και το ποίημα του Γιώργου Σεφέρη το οποίο μας αφιέρωσε.

https://www.instagram.com/p/C9erzZ1Isu-/