Η Δανάη Παππά στην Κίμωλο με bikini look και η χωρίς μακιγιάζ πρώτη φωτογραφία για τον Άγιο Έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Παππά στην Κίμωλο με bikini look και η χωρίς μακιγιάζ πρώτη φωτογραφία για τον Άγιο Έρωτα

Η ξαφνική συνάντηση της Δανάης Παππά με τον Ορφέα Αυγουστίδη στο ίδιο νησί και η μεταμόρφωση για νέο της ρόλο ως Χλόη. Ποιος είναι ο νέος της τηλεοπτικός πατέρας;

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πάλι γεμάτο ταξίδια και διακοπές για τη Δανάη Παππά, αλλά αυτή τη φορά για λιγότερο διάστημα. Γιατί θα πρέπει από τις αρχές Αυγούστου να είναι ξανά στην Αθήνα για τα γυρίσματα του Άγιου Έρωτα, της νέας καθημερινής σειράς τoυ Alpha, στην οποία πρωταγωνιστεί. Προς το παρόν μας χαρίζει στιγμιότυπα από τις στιγμές των διακοπών της και τη συνάντηση με έναν καλό της φίλο από το πρόσφατο παρελθόν της, τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος επίσης κάνει διακοπές στο ίδιο νησί με την οικογένειά του.

Η Δανάη Παππά έπαθε Κίμωλο

Η Δανάη Παππά μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλον τον κόσμο, αλλά φαίνεται πως η Κίμωλος, αυτό το μικρό νησί των Κυκλάδων, που διατηρεί ακόμη τη φυσικότητά της χωρίς να έχει αλλοιωθεί τουριστικά, έγινε το αγαπημένο της. Το έγραψε εξάλλου και σε μία ανάρτησή της στο Instagram, γράφοντας το «Μη ξεχάσεις να πάθεις Κίμωλο».

Με bikini look κατάλληλο για διακοπές φυσικά.

Δανάη Παππά και Κατερίνα Παπουτσάκη σε total make over πριν γίνουν αντίζηλες στον Άγιο Έρωτα

https://www.instagram.com/p/C9aV-v5N-pD/

Η Κίμωλος όμως είναι και το νησί όπου μόνιμα τα τελευταία χρόνια κάνει τις διακοπές του και ο Ορφέας Αυγουστίδης μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία και τον γιο τους Αχιλλέα. Οι δυο πρώην συνάδελφοι του Σασμού, είχαν συνάντηση.

orfeas.png

Η Δανάη Παππά από τον Σεπτέμβριο δεν θα είναι πια η Θοδώρα του Σασμού, αλλά η Χλόη Μαρκοπούλου και κόρη του πλούσιου γαιοκτήμονα στο χωριό Λεύκες, Παύλου Μαρκόπουλου στη νέα σειρά Άγιος Έρωτας του Alpha. Η οποία και θα ενθουσιαστεί μόλις αντικρύσει τον νέο και γοητευτικό παππά του χωριού τον πατέρα Νικόλαο τον οποίο θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Δεν είναι τόσο αγαθές οι προθέσεις του νεαρού ιερωμένου με την επιστροφή του σε ένα χωριό το οποίο γνωρίζει πολύ καλά από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/C9AiAyntTiO/

Τον πατέρα της όπως σε είχα ενημερώσει αποκλειστικά (δες εδώ ) θα τον υποδυθεί ένας σπουδαίος ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, ο Δημήτρης Παπανικολάου, στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση.

Danah-Pappa-Dhmhtrhs-Papanikolaoy.jpg

Στις πρώτες του δηλώσεις, μας εξήγησε και τον λόγο που αυτή τη φορά ήταν θετικός για τη συμμετοχή του σε μία τηλεοπτική σειρά: «Μου τράβηξε την προσοχή αμέσως το πολύπλοκο του χαρακτήρα. Δηλαδή διαβάζοντας, είδα ότι είναι σαν να έχει ένα διαφορετικό ξεχωριστό πρόσωπο προς κάθε του επαφή και σχέση, είναι άλλος. Και ξεχώρισα πάνω από όλα το πώς χτυπήθηκε από αυτό που ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως προδοσία της αγαπημένης του κόρης, ακριβώς επειδή πρόκειται ίσως για το μοναδικό τόσο δικό του και αγαπημένο πρόσωπο. Γιατί την ξεχωρίζει και από τα παιδιά του».

Σε αυτή τη σειρά και λόγω του ρόλου της, η ηθοποιός έχει ένα πιο natural look για να μην πούμε ότι είναι εντελώς άβαφη.

Danah-Pappa.jpg

Στη σειρά συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσορτέκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη (ως μεγάλη αντίζηλος της Δανάης Παππά) και η Ταμίλα Κουλίεβα.

https://www.instagram.com/p/C9SGqEVIKHE/