Δροσάκη - Μπουρδούμης: H κοινή έξοδος και το story που πυροδότησε τις φήμες για επανασύνδεση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δροσάκη - Μπουρδούμης: H κοινή έξοδος και το story που πυροδότησε τις φήμες για επανασύνδεση

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όχι μόνο γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Λένα Δροσάκη και τον γιο τους, αλλά παρακολούθησε με την ηθοποιό και μια θεατρική παράσταση.

Ήταν Απρίλιος του 2023, όταν μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιαδη στο Πρωινό Μας, έγινε γνωστό πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους παίρνοντας διαζύγιο μετά από 3 χρόνια γάμου, χωρίς ωστόσο να παύουν να έχουν επικοινωνία, αφού πάντα προτεραιότητά τους ήταν ο γιος τους, ο Αναστάσης.

Έναν χρόνο και λίγο παραπάνω μετά, οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά μαζί και δημόσια.

Τα γενέθλια του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Λένα Δροσάκη και τον γιο τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε τα γενέθλιά του στις 16 Ιουλίου και τα πέρασε όπως είδαμε από τα stories του με τον γιο του και την Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός φυσικά, δεν θα άφηνε τον 4χρονο Αναστάση να είναι μακριά από τον μπαμπά του σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα για εκείνον και κάπως έτσι οι τρεις τους έσβησαν μαζί τα κεράκια της τούρτας για τα 48α γενέθλια του ηθοποιού.

«Νομίζω ότι αυτός ο χρόνος 2,5-3,5 είναι πάρα πολύ δυνατός. Βλέπω ότι έχουμε δεθεί περισσότερο με το παιδί μου, επικοινωνούμε καλύτερα και κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πηγαίνουμε βόλτες, θέατρο. Βλέπουμε και παραστάσεις για πιο μεγάλα παιδιά. Είναι πολύτιμες οι ώρες πια με τον γιο μου. Τις ρουφάς, τα αφήνεις όλα, τα παρατάς. Παίζουμε τη συνθήκη, δεν παίζουμε κανέναν ρόλο. Είμαστε μέσα σε μια συνθήκη. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον γιο μου και όποτε έχω κενό ακόμα και έκτακτο θα προσπαθήσω να είμαι μαζί του» είχε πει άλλωστε σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η κοινή έξοδος του πρώην ζευγαριού

Το πρώην ζευγάρι ωστόσο, δεν συναντήθηκε μόνο με αφορμή τα γενέθλια του ηθοποιού. Οι δυο τους απόλαυσαν μαζί το ίδιο βράδυ τη θεατρική παράσταση «8 γυναίκες».

449834314_1646690736119788_6270069042834764407_n.jpg

Αυτή η πρώτη τους κοινή έξοδος έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, όπως και το επόμενο story της Λένας Δροσάκη με το χέρι μιας γυναίκας κι ενός άντρα να είναι τρυφερά πιασμένα, πυροδότησε τις φήμες για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού.

451409770_2204742613214980_7206373840139135660_n.jpg

Βέβαια, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η ανάρτηση με τα δυο χέρια που δημοσίευσε η ηθοποιός δείχνει το δικό της με του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ή αν είναι κάποια τυχαία φωτογραφία από το διαδίκτυο.

Αυτό που είναι σίγουρο όμως, είναι πως το πρώην ζευγάρι έχει πολύ καλές σχέσεις και μπορεί να συνυπάρξει στον ίδιο χώρο ακόμα κι αν εκεί δεν βρίσκεται ο συνδετικός τους κρίκος, ο γιος τους.

Όσα έλεγαν οι δυο ηθοποιοί για τη σχέση τους μετά τον χωρισμό

Η Λένα Δροσάκη τον Ιανουάριο του 2024 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μταξύ άλλων μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Όλες οι σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά. Πόσο μάλιστα ένας γάμος και όταν υπάρχει ένα παιδί. Αν δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στη ζωή, στην αλήθεια στο ψέμα, η σχέση διαλύεται, οπότε λες καλύτερα να διαλυθεί και να ζήσει ο καθένας τη δική του ζωή με στόχο το καλό του παιδιού. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει μετά.

TOM_1542.jpg

Aπό την άλλη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» είχε πει: «Είμαστε σε ένα καινούργιο πλαίσιο, το βρίσκουμε μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης γύρω από αυτό το κομμάτι. Κάνουμε και οι δύο το ίδιο επάγγελμα, το οποίο είναι επίφοβο, υπάρχει μια αστάθεια ακόμη και για τα προγράμματα, δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα. Δεν πηγαίνουμε σε μια δουλειά 8 η ώρα και σχολάμε στις 3-4. Οπότε δημιουργεί και άλλη δυσκολία. Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε συμβεί. Πρακτικά, μένω πολύ κοντά στο σπίτι και λειτούργησε αυτό, είμαι 10 λεπτά με τα πόδια».