Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πιο dark ρόλο της στο Grand Hotel και το δίδυμο που ήδη λάτρεψε το Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πιο dark ρόλο της στο Grand Hotel και το δίδυμο που ήδη λάτρεψε το Χ

Η νέα σειρά του prime time και του ΑΝΤ1, απένταντι από τη Γη της ελιάς και τον Άγιο Έρωτα. «Θα σκοτώσω κόσμο» δηλώνει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη για τον νέο της ρόλο ως Κυβέλη Χατζή στη σειρά εποχής Grand Hotel . Οι ηθοποιοί και όλες οι λεπτομέρειες του crime story. 

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μετά τη Σωτηρία Βοκάκη στο «Σωτέ» του ΑΝΤ1 + επιστρέφει στην TV και αυτή τη φορά θα κάνει ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη με τον ρόλο της ως Κυβέλη Χατζή στην υπερπαραγωγή Grand Hotel του ΑΝΤ1. Το συνολικό καστ ανακοινώθηκε και θα καταλάβεις αμέσως γιατί υπάρχει ένα γυναικείο δίδυμο και ένα ζευγάρι που θα προκαλέσει αίσθηση. Αλλά όλα εξαρτώνται από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Τάσο Νούσια.

https://www.instagram.com/p/CoSWIYGMwnh/

Οι Γερακάρηδες από τη Μάνη στο Grand Hotel

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με ό,τι ασχολείται είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση γίνεται χρυσός. Η υποκριτική της ιδιαιτερότητα την κάνει ξεχωριστή, είναι μοναδική στην κωμωδία μεταξύ αυτοσαρκασμού και ειρωνείας, αλλά είναι εξίσου ιδιαίτερη σε ρόλους που έχουν κάτι πιο βαθύ και δραματικό. Στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Grand Hotel και κορωνίδα του καναλιού στο prime time, μεταμορφώνεται σε Κυβέλη Χατζή.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν λέει απλώς ότι απεχθάνεται τη σελεμπριτοκατάσταση αλλά το έχει αποδείξει

«Θα σκοτώσω κόσμο» όπως μας είπε με το γνωστό της χιούμορ στην χθεσινή επίσημη παρουσιάση του προγράμματος του ΑΝΤ1, σε μία πρώτη live σύνδεση με όλο το καστ, την ώρα της προετοιμασίας των γυρισμάτων. Βέβαια δεν έκανε πλάκα, όντως μπορεί να σκοτώσει. Είναι η ιδιοκτήτρια του αριστοκρατικού ξενοδοχείου της Κηφισιάς, πανούργα και με πολλά μυστικά. Τηλεοπτικές της κόρες θα είναι η Καλλιόπη Χάσκα (η γνωστή μας Μεταξία από τη Μάγισσα) και η Γεωργία Κουβαράκη (από το Famagusta). Η μία διεκδικεί την περιουσία και την εξουσία της μαμάς, η άλλη θα μπλέξει περισσότερο στα δίχτυα του έρωτα.

Στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, δεν είναι καθόλου τυχαίο που βλέπεις την επίσης υπερταλαντούχα Κόρα Καρβούνη δίπλα στην Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Θα υποδυθεί την Αγγέλα, υπεύθυνη του προσωπικού του ξενοδοχείου και εδώ να περιμένεις μεγάλο beef. Αυτές οι δύο, να το θυμηθείς θα συζητηθούν αρκετά τη φετινή σεζόν. Η Καλλιόπη Χάσκα δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα με την νέα τηλεοπτική μαμά την αδελφή της, την Αγγέλα, αλλά και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου που θα υποδυθεί την καμαριέρα του ξενοδοχείου.

https://www.instagram.com/p/C9hVUisoIX4/

Οι χρήστες στο Χ, που ήδη έχουν δει τη διεθνή αντίστοιχη παραγωγή, εντόπισαν και το πρώτο ζευγάρι που θα δημιουργηθεί, μεταξύ της Καλλιόπης Χάσκα και του Γιώργου Γεροντιδάκη που έχει πρωταγωνιστικό και μυστηριώδη ρόλο στη σειρά και ενθουσιάστηκαν. Όπως και με την επανεμφάνιση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην TV.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο βιντεοσκοπημένο του μήνυμα στην παρουσίαση του προγράμματος δεν μας έδωσε λεπτομέρειες για τον ρόλο του, αλλά είναι σίγουρο ότι περνάμε σε φάση Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες.

Η ιστορία αφορά ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο στην Κηφισιά το 1925, τους ιδιοκτήτες, τους ενοίκους του, τα μυστήρια και τα μυστικά τους. Όλα ξεκινούν με την ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας και την απρόσμενη άφιξη του αδερφού της που θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πρόσφυγες του διπλανού καταυλισμού, αφού βρισκόμαστε χρονικά λίγο μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. Κάποιοι από αυτούς θα εργάζονται και στο ξενοδοχείο. Τα δικαιώματά τους θα υπερασπίζεται ο αγαπημένος μας Τάσος Νούσιας, που άτυπα θα είναι ο αρχηγός τους. Θα έχει όμως έμμεση εμπλοκή και με τα σκοτεινά μυστικά.

Τον ρόλο του αστυνομικού επιθεωρητή θα υποδυθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Η σειρά Grand Hotel στην Ισπανική πρωτογενή τηλεοπτική της μορφή, είναι ήδη γνωστή στους τηλεθεατές του Netflix. Μία μεγάλη παραγωγή που έκανε και αντίστοιχη μεγάλη επιτυχία όταν προβλήθηκε. Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τη σειρά για τη νέα σεζόν, στην πιο κρίσιμη ώρα του prime time και με δυνατούς αντιπάλους στα διπλανά κανάλια. Θα έχει να αντιμετωπίσει αρχικά τον Άγιο Έρωτα στον Alpha, τη Γη της ελιάς στο Mega και τη Φάρμα στο Star.