Όλοι οι survivors πήγαν στο πάρτι του Φάνη αλλά ο James «προτίμησε» τον Νίκο Μπάρτζη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Όλοι οι survivors πήγαν στο πάρτι του Φάνη αλλά ο James «προτίμησε» τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Φάνης Μπολέτσης έκλεισε τα 28 και το γιόρτασε με ένα white party και όλους τους survivors να δίνουν το παρών, εκτός από τον James Καφετζή.

Ο Φάνης Μπολέτσης, ο παίκτης που ξεχώρισε στο φετινό Survivor είχε τα γενέθλιά του και το βράδυ της Πέμπτης (18/7) το γιόρτασε με ένα white party στο μαγαζί του στον Παπάγο.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για Δαλάκα - Ασημίνα και απάντησε για τη σχέση της με τον Γκέντσογλου

Οι survivors στο πάρτι του Φάνη Μπολέτση και οι ευχές τους

Το white party του Φάνη, που έκλεισε τα 28, θα μπορούσε να λέγεται και «Survivors' party» αφού έδωσαν το παρών πραγματικά, όπως θα δεις μέσα και από τα stories που έγιναν, όλοι οι παίκτες σχεδόν του φετινού Survivor.

Ακόμα και ο Αλέξης Παππάς αλλά και η Ζωή Ασουμανάκη - δύο παίκτες που είχαν λογοφέρει με τον Μπολέτση - βρέθηκαν στο πάρτι του, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως «ό,τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο».

Όσοι παίκτες δεν κατάφεραν να βρεθούν στην Αθήνα για το πάρτι του Φάνη, αφού μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού κι άλλοι φεύγουν διακοπές ή δουλεύουν σεζόν, έκαναν stories με ευχές αφιερωμένες στον Φάνη.

Και παλιοί παίκτες όμως, του ριάλιτι ευχήθηκαν στον άλλοτε παίκτη της μπλε ομάδας για τα γενέθλιά του. Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν στο πάρτι του, ενώ ο Τριαντάφυλλος έκανε ένα post λέγοντας διαδικτυακά τα «χρόνια πολλά» στον Φάνη.

Ο James με τον Μπάρτζη ξανά σε ταξίδι μετά το 2021

Ένας παίκτης δεν φαινόταν στα stories από το πάρτι του Φάνη Μπολέτση κι αυτός ήταν ο James Καφετζής.

Μπορεί ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Γιάννης Περπατάρης - οι δύο φίλοι του James από το Survivor 2024 - να βρέθηκαν στον Παπάγο και το πάρτι του Φάνη Μπολέτση, ο ίδιος όμως δεν έδωσε το παρών κι αυτό όχι λόγω της δουλειάς του στην Ρόδο αλλά λόγω του ταξιδιού του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Όχι, δεν κάναμε flashback στο 2021! Ο James και ο Μπάρτζης ταξίδεψαν μαζί για 1η φορά μετά το 2021 κι εκείνες τις καλοκαιρινές διακοπές μετά το Survivor. Οι δυο τους λοιπόν, μαζί και με άλλους Έλληνες βρίσκονται στο Βέλγιο για να παρευρεθούν στο Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη.

James Καφετζής - Γιώργος Γκιουλέκας διέψευσαν το X και κάνουν μαζί διακοπές: H αντίδραση του Μπάρτζη

Από τα stories του James, φάνηκε σαν να μην πέρασε ούτε μέρα από τη φιλία του με τον Μπάρτζη που παρακολουθούσαμε τηλεοπτικά στο Survivor 2021, αποδεικνύοντας και πάλι αυτό που οι πιο παρατηρητικοί είχαν αρχίσει να καταλαβαίνουν, ότι δηλαδή οι δυο τους είναι και πάλι φίλοι.

Μπορεί οι δυο τους να είχαν «χαθεί» μετά το καλοκαίρι του 2021, λόγω της απόστασης (σ.σ ο Νίκος Μπάρτζης μένει μόνιμα στην Κόρινθο κι ο James Καφετζής στην Ρόδο) αλλά ίσως και κάποιας παρεξήγησης, μετά ωστόσο τη στήριξη που έδειξε ο James στον Νίκο στον τελικό του Survivor All Star το αγαπημένο δίδυμο όλων των εποχών τα ξαναβρήκε.

Και στη φετινή συμμετοχή του Καφετζή ο Νίκος Μπάρτζης είχε δώσει τις συμβουλές του και στα γενέθλιά του Μπάρτζη τον Ιούνιο, o James είχε στείλει μέσω Instagram τις ευχές του, αποκαλύπτοντάς μας το ταξίδι τους.

441927226_3481711975453211_7895625714739567862_n.webp