Στο πρώτο post μετά το Survivor του Φάνη Μπολέτση, η Μαρία Αντωνά είχε την απαίτηση που έχουμε όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο πρώτο post μετά το Survivor του Φάνη Μπολέτση, η Μαρία Αντωνά είχε την απαίτηση που έχουμε όλοι

Ο Φάνης Μπολέτσης άφησε μια για πάντα τη δική του υπογραφή στο Survivor κι αυτό φάνηκε από τα σχόλια που γέμισε η πρώτη του ανάρτηση μετά το παιχνίδι.

Ο Φάνης Μπολέτσης μπορεί να βγήκε δεύτερος στο Survivor 2024, ωστόσο σίγουρα κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού αλλά και των συμπαικτών του. Αδιαμφισβήτητα άλλωστε, ήταν ο πιο δυνατός παίκτης, αφού τα στατιστικά «μιλούσαν» από μόνα τους.

Ταπεινός, ειλικρινής και η Μπακοδήμου είπε με μια ατάκα αυτό που όλοι σκέφτονται για τον Ντάνιελ

Παρά την ήττα του, η γεύση που άφησε στον Φάνη η συμμετοχή του στο Survivor δεν ήταν τελείως «πικρή», αφού νικητής αναδείχθηκε ο κολλητός του, Ντάνιελ Νούρκα. Αυτά έγραψε και στο πρώτο του post ο ίδιος μετά τον τελικό, όπως θα δεις και πιο κάτω.

https://www.instagram.com/p/C86O8ecNi9S/

Το πρώτο post του Φάνη Μπολέτση

«Πριν 6 μήνες, ίσως πήρα την πιο τρελή απόφαση της ζωής μου.. Πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένστικτα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω, αλλά συνάμα τόσο μοναδικά και έντονα.. Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και το μόνο που με διακατέχει είναι χαρά ευγνωμοσύνη και περηφάνεια.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου μέσα στο παιχνιδι που έμειναν δίπλα μου μέχρι το τέλος, αλλά και στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες που ήταν πάντα εκεί για εμάς..Δεν το μετάνιωσα λεπτό και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει τις ψυχικές αντοχές να το κάνει..Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα.. Είστε η μεγαλύτερη μου νίκη. Πάντα δίπλα μου στις όμορφες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε ο Φάνης Μπολέτσης στο πρώτο του post μετά τον τελικό του Survivor.

https://www.instagram.com/p/C8171dxMnup/

Τα σχόλια των survivors

Πολλοί survivors σχολίασαν την ανάρτηση του Φάνη, θυμήθηκαν ωραίες στιγμές μαζί του, όπως η Σταυρούλα Χρυσαειδή που θυμήθηκε τους αγώνες που έτρεχαν μαζί,

Όταν όλοι πάνε για την εμπειρία στο Survivor η Δαλάκα παραδέχτηκε ότι για εκείνη είναι δουλειά

449760235_485192684081714_7132593292679938708_n.jpg

ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα με τους δύο φίλους που απέκτησε χάρη στο παιχνίδι, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Aπό κοντά και η Αναστασία (Σία) Τσέρου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου με τα δικά τους σχόλια στην ανάρτηση του Φάνη για παντοτινή φιλία.

H εύστοχη απαίτηση της Μαρίας Αντωνά και το Survivor All Star 2

Η Μαρία Αντωνά ωστόσο, είπε αυτό που όλοι περιμένουμε να δούμε από τον Φάνη Μπολέτση, δηλαδή μια συμμετοχή - όταν και αν γίνει - στο Survivor All Star 2.

449735989_346853855125720_6621976608487494034_n.jpg

Οι πρώτες δηλώσεις του Φάνη μετά την 2η θέση στο Survivor

«Ένα υπέροχο ταξίδι μετά από έξι μήνες τελειώνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην οικογένειά μου, στα αδέρφια μου, είμαι περήφανος για τους ανθρώπους που με στήριξαν. Μπορεί ο αγώνας να μην είχε για μένα την κατάληξη που θα ήθελα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ντάνιελ, ήταν καταπληκτικός, το γεγονός πως τελείωσε το παιχνίδι με 5 ζωές λέει πολλά. Θέλω να το χαρεί, το αξίζει, είναι η βραδιά του. Η φιλία μας δεν τειλειώνει και θέλω να πω μπράβο στην οικογένειά του για το πώς έχει μεγαλώσει»!

Στη συνέντευξη ωστόσο, που έδωσε στην Φαίη Σκορδά, ο Φάνης Μπολέτσης είπε πως αν είχε τη δυνατότητα θα επέλεγε να μην έμπαιναν στο παιχνίδι οι παλιοί παίκτες, καθώς ειδικά στην αρχή εκείνοι είχαν το αβαντάζ.

«Αυτό που δεν θα ήθελα τόσο πολύ ήταν να έμπαιναν τόσο πολύ παλιοί παίκτες. Γιατί όταν μπαίνεις στην αρχή σε ένα παιχνίδι, όλα είναι καινούργια. Κάθε μέρα είναι καινούργια, δεν γνωρίζεις τι θα σου συμβεί την επόμενη ώρα, το επόμενο λεπτό. Αυτό είναι κάτι μοναδικό. Δηλαδή για τα 10 παιδιά που είχαμε μπει στην αρχή δεν γνωρίζαμε τίποτα» είπε αρχικά ο ίδιος για να προσθέσει:

«Άδικο δεν το θεωρώ, γιατί ο στίβος μάχης είναι πέρα για πέρα δίκαιος. Όλα κρίνονται εκεί. Όμως, είχαν ένα συγκεκριμένο προβάδισμα. Ήταν η Κατερίνα, η Ασημίνα και ο Αλέξης, σε μια ομάδα όλοι. Την πρώτη εβδομάδα είχαμε χάσει και τις τρεις ασυλίες και το MVP. Ήταν κάτι καινούργιο, όμορφο, αλλά πολύ δύσκολο».