Στα αρνητικά σχόλια στην πρόσφατη φωτογραφία της η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με δύο τρόπους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στα αρνητικά σχόλια στην πρόσφατη φωτογραφία της η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με δύο τρόπους

H Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις διακοπές της, απαντώντας παράλληλα με τον τρόπο της στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Η Μαρία Μπακοδήμου, όπως και πολλές άλλες παρουσιάστριες, με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Την χαλαρότητα και την ηρεμία της ωστόσο, «χάλασαν» τα σχόλια που δέχθηκε στην πρόσφατη φωτογραφία της σχετικά με την εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια του Γεια Σου δεν γλίτωσε από την «social - mediακή» κατακραυγή. Ωστόσο, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έρχεται αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο.

Η φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου και τα αρνητικά σχόλια

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου κοιτώντας με ηρεμία τον φωτογραφικό φακό μπορεί να πήρε τα θετικά σχόλια της Κατερίνας Καραβάτου και της Καλομοίρας,

451066006_1394080338191233_96548485907539712_n.jpg

προκάλεσε όμως «θύελλα» αρνητικών σχολίων κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους followers της, ενώ επρόκειτο για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τώρα, η ίδια έμοιαζε πολύ νεότερη χρησιμοποιώντας κάποιο φίλτρο ή έχοντας κάνει κάποια πλαστική επέμβαση.

Πολλοί είπαν ότι είναι «αγνώριστη», ενώ άλλοι σχολίασαν πως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί τόσα φίλτρα γιατί ούτως ή άλλως είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και δεν το χρειάζεται. Το σίγουρο είναι πως περίμεναν η ίδια να δημοσιεύσει μια πιο «αληθινή», για τα δικά τους δεδομένα, φωτογραφία της.

Η διπλή απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε αρχικά με χιούμορ σε ένα από αυτά τα σχόλια που δέχθηκε στο οποίο μια follower της αναρωτιόταν αν η φωτογραφία είναι από τα '80s, με την παρουσιάστρια να απαντά ότι είναι από την περίοδο του μεσοπολέμου.

Στη συνέχεια, η ίδια επέστρεψε με ένα νέο ποστ δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παραλία, έχοντας βάλει στη θέση των γυαλιών της την φράση «I don't care», δηλώνοντας δηλαδή πως δεν την νοιάζει για ό,τι λέγεται.

«Σωστά γυαλιά για την καλύτερη θέα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια με πολλούς followers αυτή τη φορά να συμφωνούν με την αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια.

mariabacodimou_1721292653_3414772733903562226_657118677.jpg

Και η αλήθεια είναι πως κάθε χρήστης του Instagram - όπως και η παρουσιάστρια - μπορούν να δημοσιεύουν ό,τι είδους φωτογραφία θέλουν στο προφίλ τους, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα προσωπικό προφίλ. Και βέβαια, καθένας έχει το δικαίωμά να κάνει ό,τι θέλει με την εμφάνισή του χωρίς να πρέπει να κατακρίνεται γι' αυτό.

Από την άλλη είναι και σημείο των καιρών το να χρησιμοποιούνται φίλτρα που ωραιοποιούν τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου σε μια φωτογραφία, κάτι στο οποίο όλοι έχουμε υποπέσει σίγουρα μια φορά - κακά τα ψέμματα - κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.

Η Μαρία Μπακοδήμου και οι αισθητικές επεμβάσεις

Η Μαρία Μπακοδήμου πάντως ποτέ δεν κρύφτηκε σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει κατά διαστήματα.

Έχω κάνει τρεις φορές botox. Δεν γίνεται να είσαι πενήντα και να μην φαίνεται. Το πολύ πολύ να δείχνεις πενήντα με φουσκωμένα χείλη και τσίτα δέρμα. Αλλά δεν πιστεύω ότι με τις επεμβάσεις καθυστερείς τον χρόνο ή δεν του επιτρέπεις να σε αλλάξει.

https://www.instagram.com/p/C8RvxeZo7Uv/

Η ίδια είχε αναφερθεί και στα «νήματα» που είχε κάνει, λέγοντας:

«Ήταν μια βλακεία που πονάει πολύ. Κανένα μποτοξάκι πού και πού θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα, και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε».

https://www.instagram.com/p/C4TKSRvIzcE/