Στο Survivor 2024 είχαμε δύο παίκτες που νίκησαν στον έρωτα: Aυτό είναι το νέο ζευγάρι του reality

Στο Survivor 2024 είχαμε δύο παίκτες που νίκησαν στον έρωτα: Aυτό είναι το νέο ζευγάρι του reality

Νικητές στον έρωτα φαίνεται να είναι δύο παίκτες από το φετινό παιχνίδι αφού ένα νέο ζευγάρι γεννήθηκε στο φετινό κύκλο του Survivor.

Ούτε τρεις βδομάδες δεν πέρασαν από τον τελικό του Survivor 2024, με τον Ντάνιελ Νούρκα να είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Νικητές στον έρωτα ωστόσο φαίνεται να είναι δύο παίκτες από το φετινό παιχνίδι αφού ένα νέο ζευγάρι γεννήθηκε στο φετινό κύκλο του Survivor. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Φάνη Μπολέση με την κάμερα εκπομπής όπου εκεί εντόπισε και το ζευγάρι.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι παρακολούθησαν ένα reunion πρώην διαγωνιζόμενων του ριάλιτι και σύμφωνα με την εκπομπή, το στενό, ερωτευμένο ζευγάρι ήταν ο Φάνης Μπολέτσης και η συμπαίκτριά του Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Ο Φάνης Μπολέτσης δεν βγήκε νικητής αλλά «κέρδισε» το κοινό του Survivor

Θυμόμαστε ότι στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση, ο Φάνης είπε: «Με τη Χρύσα ήμασταν πολύ δεμένοι, μου άρεσε από την πρώτη μέρα», και πολλοί παίκτες του «Survivor» ανέφεραν ότι οι δύο Ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι παραπάνω από φιλία.

Όλοι οι survivors ήταν στο πάρτι του Φάνη Μπολέτση για να του ευχηθούν

Το white party του Φάνη, που έκλεισε τα 28, θα μπορούσε να λέγεται και «Survivors' party».

Ακόμα και ο Αλέξης Παππάς αλλά και η Ζωή Ασουμανάκη - δύο παίκτες που είχαν λογοφέρει με τον Μπολέτση - βρέθηκαν στο πάρτι του, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως «ό,τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο».

Όσοι παίκτες δεν κατάφεραν να βρεθούν στην Αθήνα για το πάρτι του Φάνη, αφού μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού κι άλλοι φεύγουν διακοπές ή δουλεύουν σεζόν, έκαναν stories με ευχές αφιερωμένες στον Φάνη.

Και παλιοί παίκτες όμως, του ριάλιτι ευχήθηκαν στον άλλοτε παίκτη της μπλε ομάδας για τα γενέθλιά του. Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν στο πάρτι του, ενώ ο Τριαντάφυλλος έκανε ένα post λέγοντας διαδικτυακά τα «χρόνια πολλά» στον Φάνη.

Η Κατερίνα Δαλάκα στην 3η θέση έκλεισε τον κύκλο του Survivor με μια φράση και αποθεώθηκε στο X

Η πρώτη ανάρτηση του Φάνη μετά το survivor

Nα θυμίσουμε ότι ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης τερμάτισε δεύτερος και μέσα από μια φωτογραφία του θέλησε να εκφράσει με τα δικά του λόγια τα όσα έζησε στο survivor

«Πριν 6 μήνες, ίσως πήρα την πιο τρελή απόφαση της ζωής μου. Πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένστικτα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω, αλλά συνάμα τόσο μοναδικά και έντονα.. Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και το μόνο που με διακατέχει είναι χαρά ευγνωμοσύνη και περηφάνεια..
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου μέσα στο παιχνίδι που έμειναν δίπλα μου μέχρι το τέλος, αλλά και στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες που ήταν πάντα εκεί για εμάς..

Δεν το μετάνιωσα λεπτό και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει τις ψυχικές αντοχές να το κάνει. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα. Είστε η μεγαλύτερη μου νίκη. Πάντα δίπλα μου στις όμορφες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

https://www.instagram.com/p/C8171dxMnup/