Η Κατερίνα Δαλάκα στην 3η θέση έκλεισε τον κύκλο του Survivor με μια φράση και αποθεώθηκε στο X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Δαλάκα στην 3η θέση έκλεισε τον κύκλο του Survivor με μια φράση και αποθεώθηκε στο X

Η Κατερίνα Δαλάκα έκλεισε τον κύκλο του Survivor με έναν ακόμη τελικό, την 3η θέση και τον σεβασμό του κοινού.

Ο τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου με την Κατερίνα Δαλάκα να αποχαιρετά το παιχνίδι για πάντα, κατακτώντας την 3η θέση, αφού ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν ο παίκτης που έκανε την ανατροπή σηκώνοντας το τρόπαιο του Survivor 2024 και αφήνοντας τον Φάνη Μπολέτση στη δεύτερη θέση.

O Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής του Survivor κάνοντας την απόλυτη ανατροπή στον φετινό τελικό

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκίνηση για την Κατερίνα Δαλάκα, αφού θα ήταν η τελευταία φορά που θα αγωνιζόταν στο παιχνίδι. Η οικογένειά της ήταν στο πλευρό της και την εμψύχωνε καθ' όλη τη διάρκεια της μονομαχίας, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η στιγμή που η ίδια ξέσπασε σε δάκρυα ανακούφισης αλλά και χαράς, στην αγκαλιά του αδερφού της όταν τερμάτισε στην τρίτη θέση, χάνοντας από τον Ντάνιελ.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Πραγματικά συγκινήθηκα όχι γιατί έχασα - ο Ντάνιελ πραγματικά σήμερα είναι εκπληκτικός, δεν έχω λόγια.(...) Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πάρα πολύ κερδισμένη. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και όλους όσους υποστηρίζουν και τα υπόλοιπα παιδιά και έχετε έρθει εδώ δυο μέρες και τόσες ώρες και μας στηρίζετε. Είναι πρώτη φορά που γίνεται αγωνιστικό Survivor και νομίζουμε ότι το ζήσαμε όλοι μαζί για πρώτη φορά αυτό και χαίρομαι που κλείνει έτσι η ιστορία του Survivor για εμένα. Ευχαριστώ για όλα» είπε η Κατερίνα Δαλάκα τις πρώτες στιγμές μετά την ήττα της και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό

Η Κατερίνα Δαλάκα, πιο ψύχραιμη μετά το τέλος του τελικού και πιο συνειδητοποιημένη ότι πλέον όλο αυτό το ταξίδι που λέγεται Survivor έφτασε στο τέλος για εκείνη είπε:

«Tελείωσε το Survivor 2024, τελείωσε αυτό το κεφάλαιο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να φτάσω στον τελικό. Έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα μέσα από την ψυχή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε να με στηρίξει αυτές τις δύο μέρες που ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο και πρωτόγνωρο. Μου έδωσαν δύναμη και επιτέλους επιστρέφω στην οικογένειά μου και στην πραγματική ζωή. Ευχαριστώ για όλα».

Η Δώρα βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor, παραδέχτηκε το λάθος & ξεκαθάρισε τι έγινε με τη Δαλάκα

https://www.instagram.com/reel/C8syC0xITTQ/

Η σημασία του φετινού τίτλου για την Δαλάκα

Η νίκη για την Δαλάκα αυτή την χρονιά θα είχε πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο επειδή θα εξακολουθούσε να είναι η μόνη γυναίκα που έχει κερδίσει το έπαθλο, ούτε επειδή θα ισοφάριζε σε νίκες έναν από τους καλύτερους παίκτες - αν όχι τον καλύτερο - και των 7 κύκλων του Survivor, τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος παρακολούθησε την βραδιά του τελικού κάνοντας τα δικά του σχόλια.

Μια 2η νίκη για την Κατερίνα Δαλάκα θα ήταν το «κερασάκι» στην «τούρτα» που λέγεται Survivor, αφού λίγο πριν τον ημιτελικό είχε ανακοινώσει πως αυτή η τέταρτη κατά σειρά συμμετοχή της θα ήταν και η τελευταία της. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να πάρει τον τίτλο στην τελευταία της εμφάνιση ever με τα χρώματα της κόκκινης ομάδας, της ίδιας ομάδας που την γνωρίσαμε και το 2018.

Survivor: Στο backstage του ημιτελικού, Γκιουλέκας, Σταυρούλα, Λαμάι και Σταμάτης έκαναν αποκαλύψεις

Η ίδια ήθελε να κλείσει τον κύκλο της στο Survivor όχι με την ανάμνηση της αποβολής της από το Survivor All Star τo 2023, αλλά με μια ακόμα νίκη. Μπορεί να μην έγινε αυτό και να κατέκτησε την τρίτη θέση, κέρδισε όμως, τον σεβασμό του κοινού αλλά και των συμπαικτών της και όσων βρέθηκαν στο Γαλάτσι για να τη δουν να αγωνίζεται live.

Η αλήθεια είναι ότι εμένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν. Είναι επίσημη ανακοίνωση, αν και το έχω ξαναπεί, ενώ ήθελα να ξανάρθω. Ένα ευχαριστώ σε όσους αγαπούν να με βλέπουν στα parkour. Είναι περίεργη ημέρα αυτή. Θα μου λείψει σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι, πέρασα μια πολύ όμορφη σεζόν, γνώρισα όλα τα παιδιά, ήταν από τις πιο ωραίες χρονιές.

«Και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση που λένε. Ακόμα κι αυτοί που μπορεί να μην με συμπαθούν αναγκαστικά με έβλεπαν. Εγώ το αγάπησα πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου κι ένα μεγάλο κομμάτι, αγάπησα όλο αυτό που ζούμε εδώ σαν εμπειρία» πρόσθεσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Οι αμφιβολίες για το αν άξιζε να πάει στον τελικό η Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα φέτος σχολιάστηκε πολύ και όχι πάντα με θετικό πρόσημο.

Η ίδια είχε πει μπαίνοντας για 4η φορά στο παιχνίδι πως «Το κοντέρ μηδενίζει. Ήρθε η ώρα να δείτε μια άλλη Δαλάκα φέτος».

Και πράγματι, είδαμε μια άλλη Δαλάκα, μια Δαλάκα που δεν είχαμε συνηθίσει. Μια Δαλάκα που επέλεγε συχνά τις πιο αδύναμες παίκτριες για να διατηρείται ψηλά στα στατιστικά, μια Δαλάκα που φάνηκε αρκετές φορές να μην έχει δυνάμεις και να χρειάζεται μέρες ή και εβδομάδες ξεκούρασης, μια Δαλάκα να κατηγορείται πως έχει δημιουργήσει την δική της «αίρεση» και γι' αυτό παραμένει στο παιχνίδι.

Το κομμάτι της στρατηγικής βέβαια, είναι αυτό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι, οπότε όλα αυτά που λέγεται ότι έκανε η Δαλάκα ήταν κι ένας τρόπος επιβίωσης σε ένα ακόμα Survivor γι' αυτήν.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, χαίρομαι που κατάφερα να πάω στον τελικό σε ένα αγωνιστικό Survivor, γιατί σίγουρα πολλοί είπαν ότι ήμουν σε τελικούς χωρίς να το αξίζω, οπότε πάλεψα και τα κατάφερα» είπε η Κατερίνα Δαλάκα απαντώντας στους επικριτές της τη στιγμή που περνούσε πρώτη στον τελικό.

Οι fans στο Twitter/X δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν την «legend» του παιχνιδιού

Ό,τι όμως κι αν ειπώθηκε για την Δαλάκα, η ίδια απέδειξε πως είναι πραγματικά η καλύτερη γυναίκα αγωνιστικά καταφέρνοντας να πάει σε 3 τελικούς, κερδίζοντας τον ένα και αυτό δεν γινόταν να το παραβλέψει το κοινό, που για ακόμα μια φορά την αποθέωσε και την αποχαιρέτησε με τα καλύτερα σχόλια.

Η Κατερίνα Δαλάκα έβαλε μια για πάντα την υπογραφή της στο Survivor και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.