Το παντοτινό «στήριγμα» της Υβόννης Μπόσνιακ είναι η αδερφή της και της το έδειξε με μια αφιέρωση

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Katharina Μπόσνιακ μπορεί να μένει μόνιμα στην Γερμανία, όμως με την αδερφή της Υβόννη πάντα βρίσκουν τρόπο να έρθουν κοντά η μία στην άλλη.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ την έννοια της οικογένειας. Αν και η ίδια επέλεξε για χάρη του έρωτα της με τον Αντώνη Ρέμο να μείνει στην Ελλάδα, δεν συμβαίνει το ίδιο με την οικογένειά της.

Ο Αντώνης Ρέμος στην πρώτη συναυλία μετά το σκάνδαλο είχε την οικογένειά του στο πλευρό του

Οι γονείς της και τα δύο αδέρφια της μένουν μόνιμα στην Γερμανία, κάτι που όπως είχαμε δει μέσα από ανάρτησή της κατά την περίοδο της πανδημίας την είχε επηρεάσει ψυχολογικά, αφού δεν μπορούσε να τους δει όπως συνήθιζαν να κάνουν στις γιορτές ή τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αυτά όμως, ανήκουν στο παρελθόν.

Η γλυκιά ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ για την αδερφή της

Έτσι λοιπόν, η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε και πάλι με αφορμή τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με την αδερφή της, την Katharina. Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της, παρότι είναι σπάνιες οι αναρτήσεις της για εκείνη στα social media. Ίσως βέβαια, γι' αυτό να ευθύνεται και η απόσταση που έχουν.

Παρ' όλα αυτά κάθε φορά που βρίσκονται από κοντά είναι σαν να μην έχει περάσει λεπτό από την τελευταία φορά, ενώ είναι ξεκάθαρο πως η Katharina είναι το «στήριγμα» της Υβόννης Μπόσνιακ.

Άλλωστε, όπως έγραψε στην πρόσφατη ανάρτησή της, κρατώντας το χέρι της Katharina, «Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο την αγαπάει».

Το timing πάντως, που η Υβόννη Μπόσνιακ έχει δίπλα της την αδερφή της, αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαίο, αφού μόλις περίπου πριν από 2 βδομάδες (στις αρχές του Ιουλίου) ο Αντώνης Ρέμος κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή, με τις αρμόδιες αρχές να συνεχίζουν τον έλεγχο.

Όπως είναι λοιπόν, λογικό η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία έδειξε και δημόσια τη στήριξή της στον τραγουδιστή μέσα από μια ανάρτησή της, έχοντας την αδερφή της στο πλευρό της σίγουρα θα γέμισε με χαρά και ανακούφιση.

Πάντως, η Katharina είναι μια εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα, αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες της στα social media, ενώ το minimal στυλ της θυμίζει αυτό της Υβόννης Μπόσνιακ, κάτι που δείχνει πως οι δύο αδερφές ταιριάζουν και εκεί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης