Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο: «Μαζί σου μέχρι το τέλος»

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο: «Μαζί σου μέχρι το τέλος»

Η Υβόννη Μπόσνιακ στηρίζει τον Αντώνη Ρέμο στην περιπέτειά του με την υπόθεση της φοροδιαφυγής και με ένα μήνυμα δείχνει το πόσο ουσιαστικά δεμένοι είναι οι δυο τους.

Σχεδόν 24 ώρες πέρασαν μετά την είδηση ότι ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές στη χώρα μας κατηγορείται για φοροδιαφυγή. Χθες το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, επιβεβαίωσε ότι είναι εκείνος ο καλλιτέχνης και κατηγορεί τις αρχές για διαρροές ψευδών πληροφοριών.

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από αυτά τα stories διευκρίνισε ότι οι προγραμματισμένες του συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Τέλος αυτό που ήθελε να επικοινωνήσει με τον κόσμο ήταν πως δεν έχει να φοβηθεί και να κρύψει τίποτα.

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε το μεγάλο «παράπονο» που έχει από την κόρη του

Συγκεκριμένα για την υπόθεση φοροδιαφυγής είπε:

«Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών που αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές Αρχές. Όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούνε για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση.

Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο οι συναυλίες μου θα γίνουν κανονικά. Νιώθω την υποχρέωση απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει, να βρεθώ μαζί τους, από εκεί και πέρα – η αλήθεια θα φανεί, δεν έχω τίποτα να κρύψω, τίποτα να φοβηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Το δημόσιο μήνυμα της Υβόνης Μπόσνιακ για την περιπέτεια του Αντώνη Ρέμου

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου μέσω Instagram, η σύντροφος του Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να κάνει μια ανάρτηση ώστε να δείξει και δημόσια τη στήριξή της στον τραγουδιστή. Το ζευγάρι είναι πάνω από 13 χρόνια μαζί και μέσα σε όλη αυτή την κοινή τους πορεία ο ένας ήταν το στήριγμα του άλλου (όπως ακριβώς και τώρα). Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η Υβόννη Μπόσνιακ έχουν πει δημόσια αρκετές φορές, πόσο περήφανοι είναι ο ένας για τον άλλον και πόσο ουσιαστικά δεμένοι είναι.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζουν την 4η επέτειο του γάμου τους με μία αφιέρωση

Έτσι η σύζυγος του τραγουδιστή ανέβασε μία φωτογραφία του και έγραψε:

449154153_2872492369592220_7840846684859665145_n-(1).jpg

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του τραγουδιστή

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», ήταν τα λόγια του Αντώνη Ρέμου μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον Alpha το απόγευμα της Παρασκευής (5/7/24) αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι θα προχωρήσει σε μήνυση τη Δευτέρα, για την υπόθεση και τις διαρροές.