Χάρης Σώζος: Η αγαπημένη συνήθεια που έχει με την 17χρονη κόρη του και ο ταλαντούχος γιος του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χάρης Σώζος: Η αγαπημένη συνήθεια που έχει με την 17χρονη κόρη του και ο ταλαντούχος γιος του
ndpphoto@gmail.com

O Χάρης Σώζος δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ηθοποιοί. Μπορεί η 17χρονη κόρη του να μην έχει διαλέξει ακόμα τον δρόμο που θα ακολουθήσει, ο γιος του ωστόσο έγινε γνωστός κι ας μην είναι ηθοποιός.

Η Μελίνα Μαρνέρου ήξερε πως θα παντρευτεί τον ηθοποιό Χάρη Σώζο, όπως είχε πει εκείνος σε συνέντευξή του, με το που είδε να προβάλλεται στην Κύπρο η σειρά «Δις εξαμαρτείν» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ο Σωκράτης Μάλαμας καμαρώνει για τα τέσσερα παιδιά του: τις 2 «πριγκιπέσσες» και τους 2 «πρίγκιπες»

Και η ζωή τα έφερε έτσι, που οι δυο τους συναντήθηκαν στο Εθνικό Θέατρο που και η ίδια είχε περάσει μετά από χρόνια και μια 20ετία σχεδόν μετά έχουν μια υπέροχη οικογένεια και είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Με την Μελίνα Μαρνέρου ο ηθοποιός έχει αποκτήσει μια κόρη, την Βερόνικα, ενώ από τον πρώτο του γάμο έχει έναν γιο, τον Λεωνίδα.

Η σπάνια εμφάνιση του Χάρη Σώζου με την κόρη του και η αγάπη τους για τις παραστάσεις

Ο Χάρης Σώζος έκανε πρόσφατα μια σπάνια εμφάνιση με την κόρη του στην παράσταση "Πλούτος του Αριστοφάνη" στην Επίδαυρο.

TOM_5771.jpg

Η Βερόνικα είναι πλέον 17 χρονών και μια από τις αγαπημένες της συνήθειες με τον μπαμπά της είναι να παρακολουθούν μαζί διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο The 2night Show το 2021, είχε πει πως η κόρη του έχει ταλέντο στην υποκριτική, ωστόσο, όπως είχε πει και για τον γιο του δεν θα ήθελε τα παιδιά του να γίνουν ηθοποιοί.

Δεν ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν μπορείς να επιβιώσεις γρήγορα. Η κόρη μου είναι 14 ετών και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Είναι πολύ καλή. Δεν θέλω βέβαια να γίνει ηθοποιός.

O γοητευτικός και πολύ γνωστός γιος του Χάρη Σώζου

Ο Λεωνίδας Σώζος από την άλλη, ο γιος του ηθοποιού, μπορεί να «φλέρταρε» με την υποκριτική, αφού σε μικρότερη ηλικία είχε παίξει στη σειρά «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», ωστόσο τελικά τον κέρδισε η μουσική και το ραδιόφωνο.

Τελειώνοντας τις σπουδές του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε να κάνει τα δικά του live αλλά και να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα στον χώρο της μουσικής (όπως η Κατερίνα Στανίση, ο Ηλίας Βρεττός, η Αποστολία Ζώη και η Ραλλία Χρηστίδου κ.ά) δίνοντας τραγούδια του.

Ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια που έχει γράψει άλλωστε, είναι και το «Εγώ» της Josephine, στο οποίο και οι στίχοι και η μουσική είναι δικά του.

Ο Λεωνίδας και ο Χάρης Σώζος έμεναν μαζί από τότε που εκείνος ήταν εννιά ετών μέχρι και τα δεκαέξι του χρόνια, μιας και ο ηθοποιός είχε πάρει διαζύγιο με την γυναίκα του.

Το Καρέ της Ντάμας και τα 6 χρόνια από τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη

Ο Χάρης Σώζος όλα αυτά τα χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Από το Δις Εξαμαρτείν και το Εμείς κι εμείς, μέχρι τις Άγριες Μέλισσες και το Ζακέτα να πάρεις.

Mία από τις σειρές που αγαπηθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ήταν και το Καρέ της Ντάμας.

Στις 23 Ιουλίου συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και έξι χρόνια από τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη, της συμπρωταγωνίστριάς του στο Καρέ της Ντάμας, η οποία ήταν μία από τα 104 θύματα της πυρκαγιάς.

https://www.instagram.com/p/Bl2qJBigDSm/