Ο Δημήτρης Σχοινάς «τρολάρει» την ελληνίδα μάνα από τον πιο cool χώρο του σπιτιού του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Δημήτρης Σχοινάς «τρολάρει» την ελληνίδα μάνα από τον πιο cool χώρο του σπιτιού του

Led φωτισμοί, μινιατούρες και πολύ μουσική έχει ο χώρος που έχει διαμορφωθεί σε μικρό διαμέρισμα για τον Δημήτρη Σχοινά.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, ο 24χρονος γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά εκτός του ότι ακολουθεί τα βήματα της μαμάς και του μπαμπά του στο τραγούδι, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει κάποια δικά του κομμάτια, είναι κι ένα παιδί με πολύ χιούμορ.

Η Καίτη Γαρμπή με την αδερφή της μοιάζουν εκπληκτικά όμως εκτός από το αίμα τις ενώνει κάτι ακόμα

Το βίντεο για την ελληνίδα μάνα

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Δημήτρης πρόσφατα έκανε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram «τρολάροντας» την ελληνίδα μάνα και το πώς αντιδρά όταν το παιδί της έχει καθυστερήσει μετά από κάποια έξοδο.

Το βίντεο συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες views, αλλά και το σχόλιο της μαμάς Καίτης, η οποία έγραψε πως το κοινό θέλει την αντίδραση της «Καιτούλας» στο συγκεκριμένο βίντεο.

Ο cool χώρος του Δημήτρη Σχοινά

Πέρα από τις υποκριτικές ικανότητες του Δημήτρη Σχοινά, χάρη σε αυτού του είδους τα βιντεάκια που δημοσιεύει στα social media του μπορούμε να ρίξουμε μια μάτια και στον χώρο που έχει διαμορφώσει για να μένει.

Όπως φαίνεται ο χώρος που κάποτε χρησιμοποιούσαν σαν στούντιο στην μονοκατοικία στα Βόρεια προάστια που ζουν η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά μετατράπηκε σε μικρό διαμέρισμα στο οποίο μένει ο 24χρονος γιος του.

Με minimal μοντέρνα διακόσμηση λοιπόν, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο βίντεό του, και το γκρι με το λευκό να κυριαρχεί στον χώρο και τα έπιπλα, ο Δημήτρης Σχοινάς απολαμβάνει την αυτονομία και την ελευθερία του.

Ο κρυφός led φωτισμός κάνει τον χώρο να δείχνει πιο cosy, ενώ οι μινιατούρες που έχουν μπει με προσεκτικό τρόπο σε λευκά ραφάκια με επίσης, κρυφό φωτισμό από πίσω είναι η cool πινελιά.

Μια μίνι ξύλινη τραπεζαρία και ο μεγάλος γωνιακός γκρι καναπές είναι τα σημεία που ο 24χρονος γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά υποδέχεται τους φίλους του.

Φυσικά, δεν λείπει και η μουσική από το συγκεκριμένο δωμάτιο, αφού ο 24χρονος έχει ό,τι χρειάζεται για να ηχογραφεί τις μουσικές του.

Την περίοδο της καραντίνας ο Δημήτρης Σχοινάς περνούσε πολύ χρόνο στο πατρικό του κάνοντας, όπως οι περισσότεροι, βίντεο χιουμοριστικά με τους φίλους του.

Κάπως έτσι, μάς είχε δείξει το ευρύχωρο σαλόνι τους με τη γυάλινη τραπεζαρία,

αλλά και τον μεγάλο ξύλινο πάγκο στην κουζίνα τους.