Η Καίτη Γαρμπή με την αδερφή της μοιάζουν εκπληκτικά όμως εκτός από το αίμα τις ενώνει κάτι ακόμα

Η Καίτη Γαρμπή με την αδερφή της μοιάζουν εκπληκτικά όμως εκτός από το αίμα τις ενώνει κάτι ακόμα

Η Λιάνα Γαρμπή είναι κατά δύο χρόνια μικρότερή της ωστόσο η ομοιότητά τους είναι πραγματικά εμφανής.

Η Καίτη Γαρμπή ευχήθηκε δημόσια στην αγαπημένη της Αδερφή Λιάνα Γαρμπή και εμείς καταλάβαμε πόσο δεμένες είναι μεταξύ τους και με όλοι την οικογένεια.

Αν και θυμόμαστε την Καίτη Γαρμπή ως solo τραγουδίστρια, στο ξεκίνημά της ήταν ντουέτο εκτός από τη ζωή και στα επαγγελματικά και με την μικρότερη αδελφή της, Λιάνα. Οι «Αδελφές Γαρμπή» ξεκίνησαν να εμφανίζονται στη σκηνή σε ηλικίες 15 και 13 ετών αντίστοιχα, ενώ ανάμεσα στις συνεργασίες τους συγκαταλέγεται και αυτή με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Είναι δυο αδερφές που μπορούμε να της πούμε αχώριστες παρόλο που η μία αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συγκεκριμένη καριέρα.

floriniotis-3.webp

Μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε πει για αυτό το ξεκίνημα με την αδερφή της σε συνέντευξη της τα εξής:

«Ξεκινήσαμε ως παιδιά θαύματα με εμφανίσεις στην τηλεόραση σε παιδικές μουσικές εκπομπές και διαφημίσεις για παιχνίδια. Στα 11 εγώ και 9 η Λιάνα κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας δισκάκι από τη Μinos σε στίχους και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη και πέντε χρόνια μετά ξεκινήσαμε μαζί του εμφανίσεις σε ένα νυχτερινό κέντρο, με φύλακες αγγέλους πάντα κοντά μας, τους γονείς μας. Τη μαμά μέσα στο κέντρο και τον μπαμπά έξω να μας περιμένει με το ταξί».

Η Καίτη Γαρμπή «ασφαλώς και μπορεί» να ποζάρει άβαφη στο Instagram & να κάνει το πιο glam manicure

Η πρόσφατη φωτογραφία τους και οι ευχές της Καίτης Γαρμπή:

Με αφορμή ένα story που έκανε χθες βράδυ η Καίτη Γαρμπή για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μικρή της αδερφή Λιάνα, θυμηθήκαμε τι είναι «αυτό το κάτι» που τους δένει.

449043516_448939627941639_8495747918541683702_n.jpg

Η Λιάνα Γαρμπή είναι κατά δύο χρόνια μικρότερή της ωστόσο η ομοιότητά τους είναι πραγματικά εμφανής. Στη Λιάνα Γαρμπή δεν αρέσει τόσο η δημοσιότητα και γι' αυτό τον λόγο δεν τις βλέπουμε δημόσια πολλές φορές μαζί αλλά πάντα είναι η μία στο πλευρό της άλλης σε κάθε της βήμα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Η Καίτη Γαρμπή στη συναυλία της τραγούδησε με τον γιο της & έκανε την πιο σοβαρή ερώτηση στο κοινό

Η αγάπη τους είναι πολύ δυνατή, είναι αυτή που τις ενώνει στα εύκολα και στα δύσκολα. Αν και σήμερα τις χωρίζουν μεγάλες μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, εκείνες τις παραβλέπουν και προσπαθούν να βρίσκονται όσο συχνά γίνεται και να περνάνε χρόνο μαζί όπως έκαναν και την εποχή που ήταν αχώριστές.