Ο Εμμανουήλ Καραλής σχολίασε με τον πιο επικό τρόπο τον λόγο που έχουν χάρτινα κρεβάτια στο Παρίσι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Εμμανουήλ Καραλής σχολίασε με τον πιο επικό τρόπο τον λόγο που έχουν χάρτινα κρεβάτια στο Παρίσι

Στους Ολυμπιακούς αγώνες 2024 στο Παρίσι τα κρεβάτια είναι φτιαγμένα (ξανά) από χαρτόνι και οι αθλητές ελέγχουν την ανθεκτικότητα τους, ανάμεσά τους και ο δικός μας «Manolo».

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2024 στο Παρίσι φτάνει από στιγμή σε στιγμή, αφού έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 20.30 ώρα Ελλάδος (19.30 Γαλλίας).

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αυτές είναι οι ελληνίδες αθλήτριες που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παρίσι

Ήδη οι αποστολές των αθλητών έχουν φτάσει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, κάνοντας room tour στα social media τους και unboxing στο πακέτο με δώρα που βρήκαν να τους περιμένει στα δωμάτιά τους, ενώ οι πρώτοι αγώνες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Άλλωστε κι εμείς, πριν από την τελετή έναρξης θα απολαύσουμε για ακόμα μια φορά τον Λευτέρη Πετρούνια στην πρώτη του προσπάθεια στο δρόμο για ακόμα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Η ατάκα του «Manolo» για τα viral χάρτινα κρεβάτια

Αυτό που έχει γίνει viral στα social media πάντως από τους περισσότερους αθλητές είναι το κρεβάτι από χαρτόνι στο οποίο θα πρέπει να κοιμηθούν. Ο λόγος που χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα κρεβάτια, είναι όπως έγραψαν κάποια γαλλικά μέσα το ότι θα αποτρέπονται οι αθλητές από το να προβούν σε κάποια σεξουαλική πράξη πάνω σε αυτά.

Η ερωτική πράξη έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για την απόδοση κάποιου αθλητή, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη έρευνα που να αποδεικνύει ότι αν ένας αθλητής κάνει κάτι τέτοιο πριν από έναν αγώνα, τότε μειώνεται η απόδοσή του.

Ένας λοιπόν, από τους παίκτες που «τέσταρε» τα κρεβάτια αυτά από χαρτόνι ήταν και ο δικός μας αθλητής στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

Ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στα social media του, το οποίο τον έδειχνε να πηδάει πάνω στο κρεβάτι για να δει την ανθεκτικότητά του. Βέβαια, αν προσέξεις καλά τα κρεβάτια πάνω γράφουν Τόκιο κι αυτό γιατί και στους προηγούμενους Ολυμπιακούς αγώνες το 2021 στο Τόκιο είχαν χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά τέτοιου είδους κρεβάτια, έτσι ώστε να μπορούν να ανακυκλωθούν οι κατασκευές με το τέλος της Ολυμπιάδας.

Αυτός είναι η αλήθεια πως είναι ένας πιο «πιστευτός» λόγος που χρησιμοποιήθηκαν τα κρεβάτια από χαρτόνι, αφού όπως θα δεις όσο και να πηδάει ο Εμμανουήλ Καραλής το κρεβάτι δεν διαλύεται.

Μετά τη δημοσίευση αυτή ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε κι ένα ποστ στα stories του Instagram, γράφοντας «Δεν μας σταματάει τίποτα», αναφερόμενος στον λόγο που είπαν οι Γάλλοι ότι επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα κρεβάτια.

451441753_1010732730629254_6131859890878482768_n.jpg

Πάντως ο «Manolo» δεν ήταν ο μόνος που τέσταρε το συγκεκριμένο κρεβάτι, όπως θα δεις.

Στο βίντεο πιο κάτω είναι ο Tom Daley, αθλητής της κολύμβησης που επίσης έλεγξε το κρεβάτι του όπως ο Εμμανουήλ Καραλής.

Τα δώρα που πήραν οι αθλητές από τη γαλλική διοργάνωση

Πέρα πάντως από το κρεβάτι από χαρτόνι, οι αθλητές βρήκαν στα δωμάτιά τους και μια τσάντα με διάφορα δώρα, την οποία έκαναν unboxing για τους followers τους.

Μέσα είχε, όπως έδειξε η Tyla King (σ.σ παίκτρια ράγκμπι από τη Νέα Ζηλανδία) μια μπλε πετσέτα με όμορφες λέξεις πάνω (όπως αγάπη, ειρήνη κλπ) και το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ένα μπουκάλι θερμός, ένα ακόμη μπουκάλι για το ενεργειακό ποτό τους κι ένα νεσεσέρ με τον Πύργο του Eiffel από πάνω και διάφορα προϊόντα περιποίησης μέσα.

Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο απ' όλα τα δώρα, ήταν ένα νέο smartphone το οποίο στην πίσω όψη του είχε χαραγμένο το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων.