Η Sandra Bullock έγινε 60! H ηθοποιός - πρότυπο για το πώς να μετατρέψεις την απώλεια σε δύναμη

Η Sandra Bullock έγινε 60!  H ηθοποιός - πρότυπο για το πώς να μετατρέψεις την απώλεια σε δύναμη
Assosiated press

Η Sandra Bullock, η Sandy για την οικογένεια και τους φίλους της γίνεται 60!  

Ποτέ πριν τα 60 δεν έμοιαζαν πιο νεανικά και πιο δυναμικά. Η Sandra Bullock, η απόλυτη θεά του «όταν πέφτω δεν έχω άλλη επιλογή παρά να σηκωθώ ξανά», ετοιμάζεται να γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον επί χρόνια σύντροφό Bryan Randall.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια- Άννα Πανταζή

Sandy is 60!

Ο πυρήνας των ανθρώπων που στηρίζουν τη Bullock τη χρονιά αυτή που σημαδεύτηκε από το ξεκίνημά της (9 ημέρες μετά τα 59α γενέθλιά της η Bullock είδε τον Randall να φεύγει από τη ζωή μετά από τριετή μάχη με το ALS) με μια μεγάλη απώλεια είναι ο ίδιος ακριβώς εδώ και δεκαετίες.

Η αδερφή της Bullock, Gesine με ένα ποστ είπε τα δικά της χρόνια πολλά στην Sandy της. Ήταν η Gesine εκείνη που βοήθησε την Bullock να σκορπίσει τις στάχτες του αγαπημένου της, την ημέρα που εκείνος θα γινόταν 58 ετών.

https://www.instagram.com/reel/C94lanpRl9S/

Η Sandy γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1964, στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια. Η διακεκριμένη ηθοποιός σπούδασε μπαλέτο και φωνητικές τέχνες ως νεαρή και συνόδευε συχνά την τραγουδίστρια μητέρα της στις παραστάσεις της όπερας, παίζοντας δευτερεύοντες ρόλους.

Η κίνηση της Sanda Bullock την ημέρα που ο σύντροφός της Bryan Randall θα γινόταν 58 ετών

Το 1994, η Sandra Bullock πρωταγωνίστησε στην ταινία «Speed», η οποία συγκέντρωσε 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Στην ταινία του 1995 «While You Were Sleeping», ήταν υποψήφια για το πρώτο της βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία.

Το 1996, ήταν υποψήφια για M.T.V. Βραβείο Κινηματογράφου «Καλύτερης ερμηνείας» για την ερμηνεία του στο «A Time to Kill», με τους Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey και Kevin Spacey.

Η ίδια έγραψε, την παραγωγή και τη σκηνοθεσία της ταινίας μικρού μήκους «Making Sandwiches».

Το 2000 κατέκτησε πάλι το box office με την Μις με το Ζόρι, θέτοντάς την και πάλι υποψήφια για Χρυσή Σφαίαω Ά Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία/Μιούζικαλ.

Από το 2002 έως το 2007, η Bullock ήταν επίσης η παραγωγός της κωμικής σειράς «George Lopez».

Το «The Proposal» απέσπασε 317 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, καθιστώντας την τέταρτη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις μέχρι σήμερα.Το 2009, η Bullock πρωταγωνίστησε σε δύο από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της καριέρας της, τις ταινίες The Proposal και The Blind Side, για την οποία βραβεύτηκε με το Όσκαρ Ά Γυναικείου ρόλου.

Με την ταινία The Blind Side, η Sandra κέρδισε όχι μόνο ένα Όσκαρ, αλλά και μια Χρυσή Σφαίρα, δύο βραβεία «Screen Actors Guild» και τρία Βραβεία Κινηματογράφου Επιλογής Κριτικών. Στην ομιλία της η Bullock αφιέρωσε το Όσκαρ με τρεμάμενη φωνή στη μαμά της.

Η κίνηση της Sanda Bullock την ημέρα που ο σύντροφός της Bryan Randall θα γινόταν 58 ετών

Η Sandra Bullock συμπρωταγωνίστησε με τον George Clooney στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Gravity» που αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της καριέρας της και για την ερμηνεία της σε αυτήν έλαβε τη δεύτερη υποψηφιότητα για Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου ενώ η ερμηνεία της στο «Bird Box» το 2018 ξεχώρισε.

Η Sandra Bullock αναδείχθηκε ως ένα από τα 100 πιο σημαντικά πρόσωπα του περιοδικού «Time» παγκόσμια το 2010. Eκείνη την χρονιά η Bullοck, πήρε τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης ηθοποιού στον κόσμο. Οι ταινίες της έχουν αποφέρει περισσότερα από 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως βάζοντάς την στο βιβλίο Γκίνες.

https://www.instagram.com/p/C9cXnn5s5_j/

Τον Ιούλιο του 2005 η Bullock παντρεύεται τον Τζέσι Τζέιμς, όμως τον Μάρτιο του 2010 λίγο μετά τη βράβευσή της με Όσκαρ, η ηθοποιός βρίσκεται εν μέσω σκανδάλου από γυναίκες να υποστηρίζουν ότι είχαν στενές σχέσεις με τον σύζυγο της ηθοποιού. Εκείνος βγαίνει, παραδέχεται τα πάντα, ζητά δημόσια συγγνώμη από την ηθοποιό, μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης αλλά ο γάμος έχει ήδη τελειώσει.

Τον Ιούνιο του 2010, το διαζύγιο βγαίνει με αιτιολογία την «ασυμφωνία χαρακτήρων».

Η ηθοποιός γνώρισε τον Bryan Randall, όταν φωτογράφισε τον γιο της Louis, στα γενέθλιά του το 2015. Δημοσιοποίησαν, ωστόσο τη σχέση τους αργότερα εκείνο το έτος, ύστερα και από την κοινή τους εμφάνιση στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

Παρ' όλα αυτά οι δυο τους επέλεξαν να μην παντρευτούν ποτέ και η ίδια η Bullock σε συνέντευξή της είχε αναφέρει σε σχέση με το θέμα του γάμου:

Μιλώντας στην εκπομπή Red Table για τον Bryan, η Bullock είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου. Έχω έναν σύντροφο που είναι χριστιανός και υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να βλέπεις τα πράγματα. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν συμφωνεί πάντα μαζί μου. Αλλά είναι παράδειγμα ακόμα κι όταν δεν συμφωνώ μαζί του. Είμαι πεισματάρα αλλά μερικές φορές χρειάζεται να κάτσω αναπαυτικά και να τον ακούω και να λέω "το λες διαφορετικά αλλά εννοούμε ακριβώς το ίδιο πράγμα». H απώλεια του Bryan βρήκε την Bullock δίπλα στους καλούς της φίλους και την οικογένειά της. Η Jennifer Aniston είναι μία από τις πιο πιστές φίλες της Bullock και οι δυο τους είναι μαζί σε όλα, ειδικά την τελευταία χρονιά.

10 φράσεις της Bullock

«Όλοι αξίζουμε αγάπη».

«Πιστεύω αληθινά στο κάρμα. Ό,τι δίνεις παίρνεις, είτε είναι κακό είτε καλό».

«Έχω συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι τα πράγματα που πίστευα ότι ήταν αδυναμίες ή ελαττώματα ήμουν μόνο εγώ. Μου αρέσουν».

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αν κάνεις για την καριέρα σου τα πάντα. Πρέπει όμως να βρεις κι άλλα πράγματα που αγαπάς εξίσου».

«Δεν ξέρω τίποτα για την αγάπη και τον ρομαντισμό, γι' αυτό προτιμώ να παραμείνω μόνο στην κωμωδία».

«Αν αφιερώσετε αρκετό χρόνο με τον εαυτό σας στη σιωπή, θα εκπλαγείτε με αυτό που περνάει από το μυαλό σας».

https://www.instagram.com/reel/C7e1OeksTpj/

«Εγκατέλειψα τον καφέ. Είναι σχεδόν χειρότερο από το να εγκαταλείψεις έναν εραστή».

«Το μακιγιάζ είναι τρομακτικό. Όταν το κάνω μόνη μου, είναι απλώς μάσκαρα, και μερικές φορές ξεχνάω ακόμη και να το κάνω».

«Οι paparazzi χρειάζονται πιο κολακευτικούς φακούς».

«Έχω κάνει λάθη και ξέρω γιατί τα έκανα, αλλά έκανα αυτή την επιλογή. Κανείς δεν έκανε ποτέ επιλογή για μένα».

H Aniston και η Bullock πήγαν μαζί στον πλαστικό χειρουργό. Και πού είναι το κακό;

«Ελπίζω να εφεύρουν ένα μηχάνημα στο οποίο πληκτρολογείς την ηλικία που θέλεις να είσαι, να ανυψώνει και να διαχωρίζει τα πάντα χωρίς χειρουργείο».

Celebrity Sightings in New York City - June 5, 2018
NEW YORK, NY - JUNE 05: Sandra Bullock and Bryan Randall are seen at 'Oceans 8' World Premiere on June 5, 2018 in New York City. (Photo by Jackson Lee/GC Images)Jackson Lee