Ευριδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι διακοπές στα Κύθηρα και η συνάντηση με την Νόνη Δούνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ευριδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι διακοπές στα Κύθηρα και η συνάντηση με την Νόνη Δούνια

«Είναι τα Κύθηρα, η Ιθάκη, η Τζαμάικα» λέει ένα τραγούδι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περίμενε για να κάνει με τον Γρηγόρη Μόργκαν «όλο τον δρόμο που τους έχει απομείνει».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει το πρώτο επίσημο και πιο ανέμελο καλοκαίρι της με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Μετά το καλοκαίρι του 2023 η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, αφού εκείνη την περίοδο μαθεύτηκε ότι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν ήταν πια ζευγάρι.

Στο δίλημμα «να μην γνώριζε ποτέ τον Βασάλο ή τον Μόργκαν» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε δημόσια

Έτσι, τα ποστ από τις κοινές της διακοπές με τον Μόργκαν ήταν πολύ προσεκτικά, με διακριτικά tags και συνήθως χωρίς να τους βλέπουμε μαζί. Έναν χρόνο μετά και στο φετινό καλοκαίρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη νιώθει πιο άνετα να μοιραστεί λίγες παραπάνω στιγμές από την καθημερινόητά της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Οι διακοπές στα Κύθηρα

Το ζευγάρι λοιπόν, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα Κύθηρα, όπως είδαμε και από το αρχικό ποστ που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο προφίλ της στο Instagram, με κάποια πρώτα πλάνα από το νησί και το μέρος που έμεναν, αλλά και από τα stories της στα οποία υπήρχε και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

https://www.instagram.com/p/C9zi2AQMCzA/

Βόλτες στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, στη χώρα και αγκαλιές με τετράποδους φίλους έκρυβε το νησί για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Στα Κύθηρα συνάντησαν και την Νόνη Δούνια, μαζί με την οποία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμμετείχε στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα τη σεζόν που πέρασε.

Η αμήχανη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάντως και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 6 χρόνια, ωστόσο ο χωρισμός τους ήταν αρκετά βελούδινος και οι δυο τους έχουν μια αμοιβαία σχέση σεβασμού και αγάπης.

Ο ίδιος βεβαια, στο τελευταίο επεισόδιο για το καλοκαίρι της εκπομπής του στο κανάλι του Raw Studio στο YouTube ανέφερε πως όταν συναντήθηκε τυχαία κάποια στιγμή από κοντά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον σύντροφό της υπήρχε αρκετή αμηχανία και αυτό είναι λογικό.

Φίλος, φίλος με πρώην σχέση σου δεν γίνεται. Δεν μπορώ να βγω με την Ευρυδίκη και τη σχέση της και να έχω και εγώ μια σχέση και να βγούμε όλοι παρέα, δεν γίνεται. Αν περάσουν πολλά χρόνια μπορεί να γίνει. Αν βάλεις τον εγωισμό πίσω και δεις ότι η ζωή προχωράει και για τους δύο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχουν διάφορες σκέψεις γιατί είναι με αυτόν, μπορεί αλλά πολύ δύσκολο. Είναι λίγο αμήχανο. Επειδή έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, πήγα και συνάντησα την Ευρυδίκη και ήταν και η σχέση της μαζί, δεν ένιωσα τόσο άνετα να πούμε τι ωραία να βγούμε και όλοι μαζί. Δεν είναι εύκολο. Μπορεί αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο.