Ιωάννα Μαλέσκου: Οι αγκαλιές με την κόρη της και η υπόσχεση «τα ξαναλέμε» για τον Σεπτέμβρη

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Ιωάννα Μαλέσκου περνάει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με την κόρη της που έγινε «κανονικό» παιδάκι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως και οι περισσότεροι στα μέσα του Ιουλίου που διανύουμε, κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνώντας όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με την 1 έτους κόρη της.

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μετρώντας τους κοιλιακούς της Ιωάννας Μαλέσκου

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου μεγάλωσε!

Οι δυο τους βρέθηκαν στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου στην Αθήνα, με την παρουσιάστρια να μην αφήνει από την αγκαλιά της τη μικρούλα, η οποία μάλιστα όπως θα δεις και όπως έλεγαν οι παλιοί «ξεπετάχτηκε» και πλέον έχει περάσει από τη φάση του μωρού στο παιδί.

Με ένα κόκκινο φόρεμα με λουλούδια η μαμά και με ένα άσπρο φόρεμα η κόρη με κόκκινες καρδούλες, έδειχναν πολύ ευτυχισμένες, η μία στην αγκαλιά της άλλης. Άλλωστε, όπως έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου και στο post που έκανε αργότερα και στο story της, η αγκαλιά της κόρης της την κάνει να ξεχνάει κάθε τι κακό.

«Είναι κάτι αγκαλιές που τα σβήνουν όλα» έγραψε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

«Η μητρότητα με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα με πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά. Μου τα άλλαξε όλα» είχε πει σε άλλη συνέντευξή της η Ιωάννα Μαλέσκου και βλέποντας τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media με την κόρη της, αυτόν τον ένα χρόνο και λίγο παραπάνω που έχει έρθει στη ζωή της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, μπορεί κανείς να καταλάβει την αλλαγή αυτή για την οποία μιλάει.

Η υπόσχεση για τον Σεπτέμβρη

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί ακόμα να μην έχει αποδράσει σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, έχει απολαύσει όμως τον ήλιο και τη θάλασσα στην Αθήνα, τραβώντας τα βλέμματα με το γυμνασμένο της σώμα.

Για να επανέλθει ωστόσο, η φυσική της κατάσταση τόσο γρήγορα σε αυτήν που είχε πριν την εγκυμοσύνη, η παρουσιάστρια συμβουλεύτηκε την ειδικό Ιωάννα Λαουμτζή, η οποία είναι wellness coach.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μάλιστα, η Ιωάννα Μαλεσκου έχοντας παρέα την κόρη της μάς έδειχνε διαφορά στιγμιότυπα από τη ρουτίνα γυμναστικής της.

Κάνοντας την τελευταία προπόνηση για το καλοκαίρι λοιπόν, η παρουσιάστρια έγραψε στην coach της πως θα τα «(ξανά) πουν» τον Σεπτέμβρη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης