Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι η απόδειξη πως οι διακοπές ανανεώνουν: Oι photo από το ταξίδι της στην Αμοργό

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι η απόδειξη πως οι διακοπές ανανεώνουν: Oι photo από το ταξίδι της στην Αμοργό

Η Μπέττυ Μαγγίρα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και κάνει ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα το τελευταίο διάστημα και μετά τη λήξη συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 κάνει διακοπές στην Αμοργό μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο νησί, από όπου και μοιράζεται μερικά καλοκαιρινά στιγμιότυπα και δείχνει πραγματικά να είναι χαλαρή και να απολαμβάνει αυτό το διάλλειμα από τις υποχρεώσεις μετά από μια πολύ απαιτητική χρονιά όπως αυτή που πέρασε φέτος.

https://www.instagram.com/p/C97j30Ds979/

Στις φωτογραφίες που θέλησε να μοιραστεί μέσω Instagram την είδαμε να κάνει το μπάνιο της με διάφορα μπικίνι και πραγματικά εκτός από τα όμορφα μέρη του νησιού θαυμάσαμε και το υπέροχο σώμα που διατηρεί.

Σε μία από τις αναρτήσεις της φαίνεται να φορά ένα μαύρο στράπλες μπικίνι που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία selfie ποζάρει σε ένα άκρως νησιώτικο σκηνικό στο νησί των Κυκλάδων.

https://www.instagram.com/p/C9uwCaMMxJH/

Σε μία άλλη φωτογραφία την είδαμε με ένα άλλο μαύρο μπικίνι με εμπριμέ παρεό σε ανοιχτό πράσινο και λευκό χρώμα και το αγαπημένο της ψάθινο καπέλο.

https://www.instagram.com/p/C99oQO1A8jm/

Ο προηγούμενος προορισμός ήταν η Αστυπάλαια

Μάλιστα η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε αρχικά να βρεθεί για οικογενειακές διακοπές και στην Αστυπάλαια από όπου δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί.

Και ενώ όλοι ζουν σε αγχωτικούς ρυθμούς μεταγραφών στην TV, εκείνη ανέμελη μας δείχνει πως μπορεί να ζήσει ωραιότατα και μακριά από αυτήν.

Εδώ και μερικές μέρες και ενώ η τηλεόραση βρίσκεται στην εποχή μεταγραφών, εκείνη επέλεξε μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους, να κάνουν τις διακοπές τους στην Αστυπάλαια.

Στη φωτογραφία με το μπικίνι στην παραλία, η Μπέττυ μάς θύμισε πως διαθέτει και μία αψεγάδιαστη σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/C9kdln1s9l5/

Πριν φύγει για διακοπές είχε αποχαιρετήσει το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει

Όταν τελείωσε το I Love Σου Κου και όταν όλοι γνωρίζαμε πως η εκπομπή δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Ειλικρινά, χωρίς «καρφιά» και υπονοούμενα:

«Ο τίτλος που θα έβαζα στη φετινή χρονιά, είναι αριστούργημα. Περάσαμε φανταστικά (μιλώντας για την ομάδα της). Υπάρχει πικρία, αλλά είναι αποφάσεις του καναλιού και εμείς δουλεύουμε για το κανάλι», ήταν μερικές εκφράσεις από τις δηλώσεις της, με την πιο καλή διάθεση που θα μπορούσε να έχει, κερνώντας και τους ρεπόρτερ γλυκά.