Στο minimal σπίτι της Νάντιας Μπουλέ, η Σεμέλη έχει προσθέσει τις πιο χρωματιστές πινελιές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο minimal σπίτι της Νάντιας Μπουλέ, η Σεμέλη έχει προσθέσει τις πιο χρωματιστές πινελιές
https://www.instagram.com/p/CxfNbDuoJFD/?img_index=1

Η Σεμέλη - Ρωξάνη έκλεισε τα 3 και πέρα από «φως» έχει δώσει και χρώμα στη ζωή της Νάντιας Μπουλέ.

Πριν από περίπου δύο βδομάδες, στις 16 Ιουλίου, ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα για τη Νάντια Μπουλέ και τον Γιώργο Ισαάκ, αφού η κόρη τους, Σεμέλη - Ρωξάνη (όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) είχε γενέθλια.

Νάντια Μπουλέ:«Η κόρη μου ξέρει ότι η μαμά της έχει μικρόφωνο, ακουστικά & φοράει φόρεμα με glitter»

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το wellness - διατηρώντας και τη δική της ιστοσελίδα - έκανε λοιπόν, μια ανάρτηση αφιερωμένη στην Σεμέλη, η οποία έκλεισε τα 3.

«Χρόνια πολλά, αστέρι της ζωής μου! 3 χρόνια γεμάτα φως» έγραψε η Νάντια Μπουλέ, δείχνοντάς μας και μια από τις πιο artistic γωνιές του σπιτιού της με τον γκρι τοίχο που έχει μετατραπεί σε βιβλιοθήκη να έχει γεμίσει με ροζ μπαλόνια.

https://www.instagram.com/p/C9exAZroYqA/

Το σπίτι της Νάντιας Μπουλέ στην Παλλήνη και οι διακοσμητικές πινελιές της Σεμέλης

Η Νάντια Μπουλέ είναι πολύ ενεργή στα social media κι έτσι οι αναρτήσεις της είναι σχεδόν καθημερινές και τις περισσότερες φορές μέσα από το σπίτι της στην Παλλήνη.

Πολλές από αυτές αφορούν vegan συνταγές που η ίδια ετοιμάζει στην ευρύχωρη κουζίνα της με τα λευκά ντουλάπια και τον μεγάλο γκρι πάγκο στη μέση.

https://www.instagram.com/reel/C8wH1Two1g_/

Γενικότερα η Νάντια Μπουλέ έχει επιλέξει το σπίτι της έχει μια πιο minimal αισθητική, τόσο όσον αφορά τα χρώματα, τα οποία είναι πιο ουδέτερα και με έμφαση στο λευκό και το γκρι αλλά και όσον αφορά τα έπιπλα και τα διακοσμητικά τα οποία μοιάζουν να είναι τα απολύτως απαραίτητα, έτσι ώστε ο χώρος να μπορεί να «αναπνέει».

Αυτή την πιο ουδέτερα χρωματική παλέτα στο σπίτι της Νάντιας Μπουλέ, γεμίζει με χρώμα η μικρή Σεμέλη με το ροζ δωμάτιο και τα παιχνίδια της, που δίνουν την απαραίτητη ζωντάνια στο σπίτι.

Η Σεμέλη - Ρωξάνη όμως, έχει «επέμβει» και στον υπόλοιπο χώρο και με τα έργα της, δηλαδή τις ζωγραφιές της, τις οποίες η Νάντια Μπουλέ έχει τοποθετήσει πάνω από το τζάκι τους.

452219116_1561681521425942_6427699723214864489_n.jpg

Μιλώντας στο Queen.gr και την Κατερίνα Πατούλια, η Νάντια Μπουλέ είχε αναφερθεί στη μητρότητα και το πώς συνδυάζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τον χρόνο που χρειάζεται να αφιερώνει στη Σεμέλη της, λέγοντας:

Πάντα έκανα multitasking, αλλά με το παιδί πηγαίνεις σε άλλο επίπεδο! Βασικά, προσπαθώ να μην αφήνω ανεκμετάλλευτο καθόλου τον χρόνο, που σημαίνει ότι όταν είμαι μαζί της είμαι αφοσιωμένη σε εκείνη και στον υπόλοιπο χρόνο τα κάνω όλα όσο μπορώ πιο συγκεντρωμένη και με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό που έχει αλλάξει δηλαδή είναι ότι δεν έχω «ανέμελο» χρόνο, δεν πηγαίνω για καφέ για να πω τα νέα μου. Το κάνω όμως πολύ συνειδητά όλο αυτό και με επίγνωση. Προσπαθώ δηλαδή να είμαι παρούσα και ψύχραιμη σε οτιδήποτε κάνω και ξέρω πως είναι μια περίοδος απαιτητική, που το παιδί μου και η δουλειά μου απαιτούν την ουσιαστική παρουσία μου. Στις διακοπές όμως, για να ξεκουραστώ, σκοπεύω να αφήσω το κινητό μου στη άκρη και να πιάσω τα βιβλία μου.

https://www.instagram.com/p/C9QHqhvI-bE/